- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ukeve
tag
válasz medvezsolt #21503 üzenetére
Tudom hogy kevés.
Szórakozni és autókázni így is tudok benne.
Majd később remélhetőleg kerül bele egy jobb videókártya, akkor aztán lehet nyomni. -
NFree
addikt
Sziasztok nem tudja valaki magyarosítás nem jelent meg eddig a játékhoz , mert kiváncsi lennék a szövegekre de már angolul nem fogok megtanulni sajna
vga
-
agemate
addikt
Megosztanék egy érdekességet.
Épp megyek át az egyik hídon, a szokásos vezetési stílusommal, igen gyorsan egy nagy Washingtonnal.
Nagy sebességgel ütközök egy taxival, ami ennek következtében kigyullad. Kiszállok, hívom a tűzoltókat, persze nem jönnek. Felrobban a taxi. A mögötte álló is, dominosorban az összes a hídfőig.
Ilyet még nem láttam, nagyon tetszett. -
aline
csendes tag
join game ................joing game ezt az egyet nem tom mit kell csinálni :S
-
aline
csendes tag
probálkozo de nem sikerül to use all of the features of game for windows-like, you need to apply a hotfix for windows xp. do you want to view and downeoad the undate ?
Használd a szerkesztés gombot és legyél türelmes!
[ Módosította: ollie ]
-
Kommy
veterán
Egy kicsit nyugodjál le. Különben is használd a szerkesztés gombot ha 5 percen belül írsz.
Különben is ez nem chat, hogy valaki rögtön válaszoljon. És még elég egyetlen írásjel is úgy is érti mindenki.
Amúgy amit leírtál eddig abból semmit nem értettem. Írd le szépen megfogalmazva mi a gondod, milyen verziót használsz.(#21511) basterd:
már én figyelmeztettem, nem kell neki tanácsokat adni
[ Módosította: ollie ]
-
Źşë'
addikt
válasz rup1u5 #21501 üzenetére
íme az általam ígért video:
http://www.youtube.com/watch?v=Ic40NjNsaIc
az alig fél megás áplódommal felszenvedtem a 270megás 720p.wmv filét, és az eredmény: kebeb*szott pocsék minőség!! yuotube suX de még a copyright terén is!! soha a büdös életbe nem rakok fel videot azt most megmondom, még a mobilom is 5x jobb minőségben rögzít videót! 2010 van és ezt nem lehet megoldani? mit használnak ezek 50 éves orosz technikát, te úristen :/
mind1 aki akarja nézze meg így, egy biztos h törlöm a csába pár héten belül (mp4be is feltoltam és hasonló szar lett, nem fogom itt nekik kódolgatni vicc)
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
zaja8
aktív tag
sziasztok!
Tudna neekem valaki linkelni egy olyan nvidia drivert 9800GT hez amivel akár nyerhetek pár fps-t?
akár ugy is kérhetném h azt a drivert szeretném ami a legjobb a GTAIV hez!Nagyon megköszönném!
-
rup1u5
nagyúr
Nagyon jó lett!
A zene ez egyik kedvencem! Poénos, jók a szövegek is benne. És most már végre látom hogy valóban szinte tök egyszerre fordultunk a Banshee-kkel!
Még nem is volt soha ennyi jelenésem egy videóban!
Youtube-nál meg kell várni pár órát, napot mire elérhető lesz a videó HD-ban is.
Nehogy töröld! Nekem nagyon tetszik! Bárcsak lenne időm-tehetségem ilyeneket csinálni!
Grat!Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Źşë'
addikt
válasz rup1u5 #21519 üzenetére
nagyon köszi) nem gondoltam volna hogy nézhető a video "kódolás közben" érdekes megoldás, már majdnem elkeseredtem hogy feleslegesen töltöttem fel 270 megát a gyenge netemmel. Azt azonban sajnálom hogy pár jobb jelenetet nem sikerült rögzíteni, mint mikor pl átfordultál a motorháztetőm felett a bansee-ddal, igazi akciófilmbe illő jelenet : ) meg mikor ott voltunk az irányítótorony közelében sokan és lövöldöztük azokat akik nem hagytak minket fényképet készíteni - ott is volt egy érdekes jelenet - csak az a baj h 3 sec lett a rögzítés)
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
fsb1000
nagyúr
Szerintem teljesen jó a minőség.
YT-nél új fejlesztés, hogy át lehet kapcsolni 360/480/720p-be sávszélességtől függően.
.
Poénos video, de várható hogy a 2. zenét kiveszik belőle.
A zenék többsége jogvédettek, de az ismertekre érzékeny a YT. Gondolom valami minta alapján szedik ki.
Nekem egy Haydn-t szedtek ki.... és felajánlották hogy lecserélik egy szabadon felhasználható zeneműre. (asszem valami reppet javasoltak) -
GAbre
veterán
Bocs,ha nem olvastam végig,eddig a fórumot,de eddig warezzel toltam a gta IV-et,és működött a commandline módszer,amivel nem volt gond,h csak 512mb-os a vga-m!
De nemrég megvettem steam-en,és akkor megint felraktam,és nem működött márVki tudja,h mit kell csinálnom vele,vagy vmi új módszer a grafika állítására,h ne vga ram limites legyen a játék....
Előre is thx...Avatar
-
agemate
addikt
Valamiért eltűntek a felüljárók/magasvasútak/hidak árnyékai a játékban, hiába változtam meg a grafikai beállításokat, nem jönnek vissza. Ötlet
-
Kommy
veterán
Ha jól tudom akokr a commandline-os módszer a legújabb patch óta nem működik.
Ha ez ENB series modra gondolsz akkor itt a link. készítők oldalaTalán próbáld meg ezt a vidómemóriára, de felelősséget nem vállalok, és soha nem próbáltam. szóval csak óvatosan és szerintem csinálj egy biztosági másolatot a steam mappádról, hátha elront valamit
[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
válasz Dominiator #21529 üzenetére
Most a 9.12-es, de a legújabbal is ugyanezt csinálta.
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Valakinek csinált már olyat a játék, hogy nem játszott vele pár napig (max 2 nap volt) és mikor újra el akarná indítani az ember akkor kiirja hogy aktiváljam be mint amikor elöször telepíti fel az ember. Ezt miért csinálja és mi a megoldás?
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
agemate
addikt
Felraktam a legújabb patch-et, így már újra vannak árnyékok.
Csak az az érdekes, hogy eddig 1.02 volt fent és tegnapelőttig még voltak árnyékok. -
Hunyus
senior tag
x1800xt karival már nem is megy?
-
Puma K
nagyúr
válasz gabor85 #21534 üzenetére
Folyamatosan? Ment az 5-6 órát és rendesen müködött minden még az 1.0.4-gyes patch is fent van természetesen. Tegnap nem játszottam vele az tuti teganp elött lehet.
Ha arra gondolsz, hogy warezolt szar akkor válaszolok hogy: nem, nem az. Eredeti. Itt van a doboza az asztalomon meg a tokja meg a 2 DVD és a leírás is meg a térkép."Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
HaZsolt
őstag
-
Puma K
nagyúr
válasz Hunyus #21537 üzenetére
Nekem haverom adta még 1 éve, mert ő megvette, kijátszotta és annyi volt neki. Én meg mikor normális nettel rendelkeztem akkor multizta ezerrel itteni PH!-s emberekkel meg másokkal is. Nekem nagyon bejön az egész GTA IV. A kiegészítőt szerintem meg fogom venni mert valami eszméletlen már az sima IV is. Csak rendes netem lenne már... meg egy külön rendszer vinyóm és csókolom jó is a gépem.
-
HaZsolt
őstag
Az lenne a kérdésem, ha végigvittem a játékot 100%-ra megkapom az archievmentet is, hogy kerülök bele a 100% social clubba? [Ezt] a videót nem nagyon láttam elég rossz a minősége. Aki már megcsinálta pls dobjon egy pü-t, nem leszek hálátlan.
-
Psychonaut
veterán
Ismét itt.
A kérdésem az lenne, hogy ha veszek egy használt GTA IV-et, akkor az ugye jó eséllyel regelve lett mind Live-on, mind pedig R* Social Clubon. Ezek az accountok kötődnek a játékhoz, vagy csinálhatok magamnak újat (amihez természetesen nem fér hozzá a régi tulaj)?És javasolnám ennek az infonak a berakását az 1. hsz-be.
-
GAbre
veterán
válasz Psychonaut #21546 üzenetére
Nem emlékszek,h a social kért volna kódot!
Steames verziónál meg a live se kért
A live még az érdekes pont!
Szerintem mehet új profillal,de hát ez csak tipp...Avatar
-
GAbre
veterán
Nem tudod,h tudom beállítani,h ne 1280 legyen a max felbontás!
Igaz a játékba már feljebb lehet állítani,de állandóan ezzel a felbontással indul...
Amúgy nagyon jó,a commandline-al elég lassan töltötte be a textúrákat,de ezzel nincs ilyen gond!Talán a RAM-ba tölti a textúrákat vagy mi?
Igaz fullon így is akadt 8-10 fps,ha kocsikáztam...
Azért kicsit dúrva,h a játéknak 1,5 gb videókari memó kéne,h fullon fusson...
Pedig amikor kidobták,épp,h volt 1Gb-os változat,és még most is alig van,e feletti kari...Avatar
-
Puma K
nagyúr
válasz gabor85 #21542 üzenetére
Azt írja, hogy nincs beregisztrálva... Eszem-f@szom meg áll ezen a kretén Rockstar bagázson... 3 napja még simán játszottam most meg újra kell regisztrálni... ha emiatt fog elkúrodni a serial-om akkor írok egy olyan szép levelet...
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest