- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sislaciii
aktív tag
válasz Black-core #21650 üzenetére
Car spawner-t találtam GTA Hungary-n, de nem müxik. Az lehet, hogy más verzióhoz jó csak?
1.0.1-hez találtam, nekem 1.0.0.4 van. Ötlet?[ Szerkesztve ]
'A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene.. - Akkezdet Phiai 8800GTS 690/950/1425.<33 http://sislaciii.deviantart.com/
-
sislaciii
aktív tag
válasz artiny #21611 üzenetére
Amúgy itt a 2GB ram..
Statistics
Average FPS: 42.05
Duration: 36.95 sec
CPU Usage: 79%
System memory usage: 92%
Video memory usage: 70%Graphics Settings
Video Mode: 1440 x 900 (75 Hz)
Texture Quality: Low
Texture Filter Quality: High
View Distance: 90
Detail Distance: 70Eddig Mediumon volt a Textúra, 30on a látótáv, és ha úgy gondolta olyan FPS laggokat csinált, hogy játszhatatlan volt..
'A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene.. - Akkezdet Phiai 8800GTS 690/950/1425.<33 http://sislaciii.deviantart.com/
-
believil
tag
No elkezdtem összegyűjteni az új cuccokat a gépbe... 4870 1gb...remélem ez elég lesz a GTAIV-hez végra valahára...
Úgy tudom, hogy a legnagyobb hangsúly a gépigényében a videókártya ram mennyiségére van fektetve. Szóljatok rám ha tévednék! -
believil
tag
válasz CriticalHit #21655 üzenetére
Gondolom ezt úgy érted, hogy a háttérben semmi teljesítményzabáló ne fusson...
Ez azt jelenti, hogy pl egy tűzfal+vírusirtó is elhúzza tőle a naftát? Vagy azért ennyire nem kell leállítani minden háttérben futó alkalmazást?[ Szerkesztve ]
-
válasz believil #21657 üzenetére
Nem kell leállítani semmit, csak lehetőleg 2 magosnál több legyen a proci, és legyen 4GB ram a gépben.
Nekem pl. mindig ott van a háttérben a szokásos víruskergető és tűzfal mellett a Steam, a Firefox vagy 10 megnyitott oldallal, és még néhány kisebb program is.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
rup1u5
nagyúr
válasz Speed® #21660 üzenetére
Ez elég sokaknál előfordul. Már nem emlékszem pontosan én hogyan csináltam, mert még 2008 decemberében csináltam a fiókjaimat és azóta is kb csak 3 alkalommal kellett újratelepítenem a játékot. Az biztos hogy semmi mást nem csináltam csak amerikát adtam meg social clubnál és livenál is és semmit nem állítgattam win-ben. Olvastam viszont olyan javaslatokat, hogy regisztráció elött állítsuk át a Win területi/nyelvi beállításait amerikára vagy angolra, mert azt is nézi a live. Nem tudom ebből mi igaz.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
fsb1000
nagyúr
válasz rup1u5 #21661 üzenetére
rup1u5: Erről a GTX285-ről mi a véleményed? [link]
Becserélném rá az SLI-s cuccot, mert nem értem el vele a 60fps-t fullHD GTA4-ben.
A régi GTX285-ömmel simán megvolt, sőt! ha meghúztam a GTX260 SO-t akkor azzal is.Úgy döntöttem inkább CPU vonalon erősítek. (ha sikerül) Q9550 -> i7-860
Ettől legalább 15-20%-ot várok és nem kell SLI-zni, nem melegszik a gép stb. -
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam berakok néhány mókásabb képet, necsak a bech-ek menjenek.szerk.:A képek tul nagyon voltak, fórumokhoz képet nem jelenitette meg,igy maradt a link
[ Szerkesztve ]
Eeeeh, what’s up, doc?
-
rup1u5
nagyúr
válasz fsb1000 #21662 üzenetére
Az, hogy drága! Már többször néztem azt a kártyát. Nem véletlenűl nem vitték el egy hónap alatt.
Multhéten majdnem vettem egy élettartam garis 2gigás evga 285-öt a 260-am + 35K-ért cserébe. Az még azt mondom hogy megérte volna de ez nem. Javíts ki ha tévedek de 80 körül már 5870-et is kapsz használtan. Az meg azért GPU-ban jóval erősebb. Egyébként nagyából figyelemmel kisérem a projectedet az SLI topikban is. Szerintem semmi értelme platformot váltani GTA 4 miatt. Nem fog az i7 észrevehető gyorsulást hozni a 4Ghz-es Q9550-ed után. Én a helyedben eladnám a Formulát és az egyik GTS-t. Hozzácsapnám az árukhoz azt amit még pluszban egy GTX-re szántál volna és kivárnám a Fermi megjelenését. Utánna vennék egy GTX 480-at és eladnám a második GTS 250-et is. Így úsznád meg a legolcsóbban és ez lenne a legnagyobb ugrás teljesítményben. Most már csak egy hónap kb és itt vannak az új GTX-ek. A P45-ös lapodban meg szépen belőni stabil 4Ghz-re a quad-ot. Jódarabig nem lesz még olyan játék amihez kevés lenne az a proci HD-ban.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz Tálydi #21663 üzenetére
De miért .png-ben?
Ezt sosem tudom megérteni itt a fórumon.
Nem olyan bonyolúlt (kb 3 kattintás) dolog a 1.5-2MB-os .png-ből 200kb körüli .jpeg-et csinálni és már fel is töltheted ide a ph-ra is. És akkor talán én is meg tudnám nézni a tetülassú munkahelyi nettel.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
sislaciii
aktív tag
válasz Black-core #21672 üzenetére
ProVehicleMod-al jó lett. Találtam grafikai patchokat, ha többet teszek fel az gond lehet?
-
sislaciii
aktív tag
válasz Black-core #21678 üzenetére
ezmiez?
-
sislaciii
aktív tag
válasz Black-core #21680 üzenetére
Rémlik, de nem pont erre gondoltam.
-
fsb1000
nagyúr
válasz rup1u5 #21664 üzenetére
Lehet, hogy igazad van, de ki szeretném próbálni az I7-et.
Elöbb utóbb úgyis váltani kell. 4+4 mag erős lehet..... A Q9550-et most még jó áron tudom eladni.
A Fermit nem tudom kivárni, fene tudja hogy megy majd vele a GTA4 és tán abból is 100K felett lesz az a verzió, ami tudja majd a 60fps-t.A GTA4 tesztekben sem hiszek már... össze-vissza adatok, sosem írják le, hogy bench vagy saját mérés.. ,ilyen pályámn, milyen időben.... ehh.
Egyébként a bench nem csal, pontos (gyak 1fps-vel mérek kevesebbet), csak épp olyan fix pályán megy, ami nem zabál sok erőforrást, ezért kb 25%-val jobb eredményt mutat, mint bármi más.
Tavaly csak a GTA4 miatt költöttem hardverre, idén is igy lesz....
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Colosseus #21676 üzenetére
Köszi, de megcsináltam egy új WLive IDvel mielőtt felnéztem volna ide..jól meg van kavarva ez az egész..legszívesebben előkaptam volna a virágbolti verziót.
Node..megvan. Szóval hajlamos lennék egy kis össznépi ökörködésre, ha ti is.
Voltam bent egy free matchben..hát, elég elszomorító volt..cheater hegyek
Gondolom zártkörű rendezvény keretében kicsit kultúráltabb az egész..elkélne.Mikor szoktatok fent lenni, ill. hogy talállak meg titeket? SC Friends erre való?
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Speeder985
Gyakorlatilag akiknek a neve az 1. hsz.ben szerepel, azok aktívan játszanak is?
Nagyobb lélegzetvételű (10+ fő) partikat szoktatok csinálni? Beugranék 7végén.. -
rup1u5
nagyúr
válasz fsb1000 #21682 üzenetére
Te tudod.
Váltani i7-re meg 2gigás GTX 285-re is nagyából ugyan annyiba fog fájni mintha kivárnád a GTX 480-at. Szívesen segítek is akár szerezni egy példányt megjelenés után. Első GTX 480 tulajnak lenni PH!-n azért nem lenne rossz! Meg legalább elsők között lenne itt teszt GTA 4-el és GTX 480-al. Az i7 HT-je meg szerintem semmi pluszt nem fog hozni GTA-ban. 3, max 4 mag bőven elég ennek a játéknak.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
believil
tag
válasz Black-core #21672 üzenetére
Nem vagyok ranghajhász... csak szimplán figyelmetlen...
-
Shaba
tag
Sziasztok!
Multiban nem mindíg látszanak a térképen az ellenfelek. Miért?Bátorság az, ha csak te tudod, hogy be vagy szarva...
-
rup1u5
nagyúr
válasz gabor85 #21692 üzenetére
A hivatalos megjelenést márciusra igérték.
De itthon biztos, hogy csak elvétve lesz belőle pár darab az első 1-2 hónapban.
Azokat meg elviszik azok akik közel vannak a tűzhöz. Ahogy a PH-sokat ismerem az első darabok az országban itt fognak feltűnni.
Így volt ez az 5-ös radeonokkal is.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz gabor85 #21696 üzenetére
(#21695) HaZsolt:
Az biztos, hogy a PH nem lesz tele velük. Nagy chip, kis kihozatal, nagy kereslet. Szerintem az első darabokat hamar el fogják kapkodni sac/kb 500-550 dolláros áron.
Mi neked a jó ár? Szerintem itthon 100-120-at biztos elkérnek majd érte. Ha meg hiánycikk lesz akkor majd elkezd szépen felfelé kúszni az ár.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
gabor85
őstag
rup1u5 kedvenc sniperes búvóhelynének jelenlegi, havas változata. Pár utcával arrébb van egy daru Fantasztikus fotók, itt
-
Robi86
senior tag
Mit kell beírni, és hová, hogy ne legyen vid.mem. korlát? win7-re váltottam, a gta-t is újratelepítem, viszont ezt nem találom az 1.hszben. (ha jól emlékszem, régebben benne volt )
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest