Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bferibörs

    addikt

    válasz BE4GLE #11291 üzenetére

    ,Köszi már zsong a fejem a sok olvasástól,tegnap este olvastam pont ezt végig.Arra gondolok,hogy a csere igényemtől,vagy ár vissza fizetéstől nem állok el, de jogilag nem tudom,hogy a terméket át kell e vennem vagy nem.Ha nem cserélik ebből Békéltető Testület vagy bíróság lesz.

    "A leadáskor kértem a készülék cseréjét melyet Önök jegyzőkönyvbe vettek. A javítás 2014.01.07-ig tartott. Értesítéskor (telefonos) tájékoztattam az ügyintézőjüket,hogy nem veszem át a készüléket de bemegyek Önökhöz. A Javított készülék visszaadása lapon utólag tollal felvezetésre került a "Töltőcsatlakozó csere" (szerviz jegyzőkönyvet erre nézve nem kaptam/láttam, előző alkalmakkor kérdésemre szóban sem kaptam tájékoztatást a javításról,hogy mi történt a telefonnal ), szóban tájékoztatott az ügyintézőjük,hogy Önök a javítást kifizették de nekem nem kell Önöknek megtéríteni. Az eljárásukat nem fogadtam el, nem cserélték ki a telefont, a töltő csatlakozó nem lehetett sérült, leadás előtti este töltöttem fel a telefont észre vettem volna ha sérült vagy nem tölt ( ezt a megállapítást a második ugyan azon hiba megjelenése után tették)."

    Ezt azért másolom be mert nem tudom mi történt a töltő csatlakozóval, amikor én átadtam tuti,hogy nem volt baja félő, hogy valaki fogást keres a csere elhárítására, vagy a szerviz vagy a forgalmazó.
    A tegnap kézbe kapott válaszlevélben pedig azt írják, hogy különböző hibával adtam le mindhárom alkalommal.Hát nekem 2x ugyan az jelentkezett, este töltés 100%-ra,kikapcs, reggel nem tudtam bekapcsolni.

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy S23 ultra, Xiaomi 12T, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual

Új hozzászólás Aktív témák