- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
less qq more pewpew!
-
concret_hp
addikt
az m3 outlet az polgárnál van ? gondolom van egy másik is valahol bp-hez közel nem?
van egy pega 29 időjárásálló csukám, meg egy adidas questar, ami kevésbé adja, mintha jóval kevesebb csillapítása lenne... valami nike free jellegűt gondoltam venni futóiskolázásra meg hasonlókra, de lehet, hogy 1 szinttel még lehetne párnázottabb, miket nézzek? (high arch vonalon mozgunk ugye )
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
elég vicces amúgy, hogy elmentünk sportsdirectbe, barátnőmnek sportmelltartó + nekem utcai cipő. ha semmi mást nem veszünk, akkor is olcsóbb a brit sportsdirectről berendelni szóval elég hamar visszajön a postaköltség
wiggle-s csomagom meg úgy tűnik végleg elveszett, de újraküldik (mondjuk azt nem tudom, mi van, ha esetleg 1 hónap múlva mégis előkerül az első is )
előzőre: ezt a flexet néztme pl: [link] erről vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz concret_hp #9552 üzenetére
ott van biza, ami bp-hez kozelebb van az biatorbagy, de joval dragabb. Nike vonalon pegazus, vomero ami szoba johet sztem, bar ez a flyknit lunar 1+ is nagyon jo.
ahogy irtamlegutobb pont ezek voltak ott, meg nagyobb meretekben flyknit 5.0, kissebben meg free 3.0 volt, az jo lehetne neked.[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
tomcica
Topikgazda
-
tomcica
Topikgazda
válasz concret_hp #9553 üzenetére
hagyd azt a flex-et nem kell az neked...learazott regi Free-t vegyel,vagy Skechers Gorun-t (nekem utobbi van) 19.900ert mindig talalhato
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
Alg
veterán
válasz concret_hp #9552 üzenetére
Merrell bare access, zero dropos, közepesen párnázott, over irregularból 12.500
KrúdyKatona József utcaSzerk: ma is megvolt majdnem egy 10k, legalábbis a footpod szerint, 60+90 perc foci, a második elég intenzíven sok sprinttel, és nem fáradtam el túlságosan.
Az utóbbi 2-3 hétben egész erősnek érzem most magam, van kedvem tolni neki, lábam is bírja.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
tomcica
Topikgazda
skacok ilyen Compex geppel talalkozott mar valaki? Foleg a regeneracios/lazito resz erdekel,esetleg a potenciacio (magyarul nem tudom hogy nevezik) amikor felkeszit az edzesre (egyfajta bemelegites,de idegpalya szinten)
tudom vannak 5-7ezer forintosak a media marktban is,de azok messze nem ezzel az erovel/rezgessel dolgoznak...vagy 10x gyengebbek
[ Szerkesztve ]
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Hátha bárki másnak is hasznos az infó:
Bármelyik frissítőponthoz lehet küldeni saját frissítőcsomagot a SPAR-on, csak előre le kell adni a versenyközpontban. Már csak ki kell találni a normális frissítést.
less qq more pewpew!
-
tomcica
Topikgazda
válasz concret_hp #9563 üzenetére
csak azert kerdezem,mert latom par kortars elit atletanal (hegyi futok,ultrasok,bringasok,triatlonosok) hogy van aki hasznalja - foleg regeneraciora,a szoveg szerint segiti az izmok verellatottsaganak serkenteset es ezaltal regeneral,de eloben nem lattam,nem probaltam ezert is kerdezem
mashol azt olvasom,hogy rehabilitaciora lett ez igazabol kitalalva es ott sokan hasznaljak
-
tomcica
Topikgazda
egy regi vasarnapi jo kis szeles edzes...400-ak ha jol remlik 68korul (lehet a szel miatt volt az 70es is) parat felvettunk belole...a masodik felen en kamerazom es dumalok
(gyk. az elejen en vagyok az a kicsi a kek szeldzsekiben )
ha jol latom meg a regi nehez teli tempos cipoben
-
gombi01
tag
válasz Polacheck #9551 üzenetére
(#9551) Polacheck:
motorola sf700 néven már futott ilyesmi cucc kb 2-3 éve"Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali
-
tomcica
Topikgazda
válasz concret_hp #9569 üzenetére
szetesik...tul hamar esik szet
-
bandus
veterán
térdfájdalmak mennyire jellemzők kezdő futóknál?
a keddi edzésre már meglehetősen fájt a térdem, de az első 5 perc után elmúlt. a mai edzésen pedig végig fájt mind a kettő, csak nagyon rövideket tudtam lépni. okéj, tudom, hogy ilyenkor pihentetni kellett volna, de nagyon szerettem volna futni
arra is gondoltam, hogy lehet rosszat tett neki a vasárnapi elázás és hideg és ezt sínylette meg. vettem ízületvédő készítményt, azt szedem tegnap óta nagyon szorgalmasan. a következő edzésig most két nap pihenő van, remélem ez helyre teszi. a talaj nem lehet, mert rekortánon futok, így max a rossz technika. de szerintem az annyira nem vészes, a szupináláson kívül, hogy ilyen fájdalmat okozzon. ki érti ezt
de reélem, hogy csak a terheléstől van nem pedig azért mert vészesen rosszul csinálnék valamit.
[ Szerkesztve ]
-
imyourfriend
őstag
Pihentetni kell, főleg ha a térded alatt fáj. Vagy rossz a futótechnikád/túl van erőltetve a dolog. Egy csonthártya gyulladás nem túl kedvező a terveidre nézve.. személy szerint mióta megvettem a pegát első alkalommal fájt a lábam, főleg a sípcsontom de amikor a leggyorsabb 5km-t futottam most legutóbb semmi bajom se volt pedig másnaposan tettem meg a távot.
-
bandus
veterán
-
deicide
veterán
Ha nemrég kezdted, akkor így reagál a terhelésre, meg fog erősödni az ízület és jobb lesz. 38 múltam, 90kg vagyok és aszfalton gyilkolom magam nagyrészt. A térdem eleinte tiltakozott, de idővel megerősödött minden a lábamon és most már simán beférek 1:30 alá félmaratonon.
Ma egy 18km-es 4:30-as tempóval "lazítottam", holnap tempóélesítés a szombati terep 10k-ra, aztán ami a csövön kifér.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
bandus
veterán
válasz deicide #9576 üzenetére
köszi a biztatást, egészen pontosan ez a 3. hét, hogy futok és a 10. edzés. ma léptem át a 6 km-t egy edzésen először remélem így lesz, ahogy mondod, de ha pihentetnem kell, akkor meglesz, inkább, mint hogy komolyan lesérüljek.
egyébként meg holnap és holnapután elég komoly akciókkal vár a nyúlcipőbolt mindenkit:[link], kár, hogy erre a hónapra már ellőttem a futásra szánt keretet
-
concret_hp
addikt
valszeg én is tudok inygen nevezést a spar 7km-sre okt 11
-
andrisbandi
őstag
Olvasni való a pihi idejére :-)
[Chi futás; futó sérülések]Nálam ezek a hibák fordultak elő az elején;
túl nagyot léptem,
sarokra érkeztem,
nem párhuzamos lábfej tartás.Ahogy sikerült javítani a technikámon, megszünt az igényem a "jó" csukára. Már bármilyen olcsó megfelel.
- Lehet az is segített, hogy lefogytam 20 kilót 3 év alatt :-)▓▒░ Dell - i7 - akku 5ó ░▒▓█► https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
tomcica
Topikgazda
skacok ki tud Pesten komolyabb gyogytornaszt v. sportorvost (lehetoleg olyat aki keni-vagja a futas temat) egyik ismerosnek lenne problemaja a csipojevel es azt szeretne megnezetni
-
Matykoh
tag
Felmerült ma bennem egy kérdés.
Ki miben szokott futni jó időben? Decathlonos futónacit próbáltam ma, és hát a kedvesem szerint eléggé ööö... b.zis.
(Illetve télen?)
Köszi
-
Matykoh
tag
Azt hozzátenném, hogy egy laza 19 körüli BMI-m van (173cm/58kg), szóval még modellvékony is vagyok hozzá. (Habár beteg, de szerintem kényelmes is, meg jó is.)
Ezeknek a hosszú tapadós naciknak mi a neve? Vagy honnan érdemes még Decathlonon kívül venni (illetve milyen árban)?
[ Szerkesztve ]
-
andrisbandi
őstag
válasz Matykoh #9581 üzenetére
Hosszabb távokra (nálam egy óra fölött) érdemes kipróbálni a cica nacikat. Tényleg picit erősebbnek érzi magát az ember benne, tartja az izmokat, olyan mintha egy kicsit befeszítenéd az izmaid.
Régebben dekás rövidnaciban nyomtam. Abba volt egy "alsógatya" szerű háló, tehát csak azt viseltem, bugyi nem kellett :-)
- Ahogy megvettem a legolcsóbb decathlonos KALENJI cica nacit, azóta nem volt rajtam csak ha mosásban volt a macsek bermuda.
Ehhez viszont vettem spéci alsónadrágot ez gyorsan szárad, nagyon kényelmes, pedig ráfeszül az emberre.Feszülős felsővel én sem merem hordani :-)
Laza, egyszerű Eliofeel pólóval nem néz ki rosszul. Ezt a pólót érdemes kipróbálni, kényelmes, jól szellőző, nem dörzsöli a bimbiket :-)Hosszú nagrágból többfajtát is hordok. Ez a kedvencem; EKIDEN. Semmi különös, egyszerű, kényelmes.
- Érdekesség képpen; tavaly vettem egy kabátot túrázáshoz.Softshell Bionnassay 500 férfi kabát Egy havasesős napot gondoltam egy nagyot és abban mentem kocogni. Egy aláöltözettel kombinálva nagyon bevált, mert vannak rajta szellőztető cipzárak, nem fülled bele teljesen az ember.
▓▒░ Dell - i7 - akku 5ó ░▒▓█► https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
deicide
veterán
No, martonvásári sportnap behúzva, 10km terepfutó verseny, I. hely. Igaz kicsit el lett mérve, 11km lett végül, a 4:13-as átlaggal elégedett vagyok, tekintve, hogy volt sár bőven és emelkedő/lejtő is.
-
deicide
veterán
Köszönöm srácok, jó volt, azzal együtt, hogy kemény. Holnap jöhet a lazítós hétvégi 35.
-
bandus
veterán
válasz andrisbandi #9585 üzenetére
jó hallani, hogy ennyire beváltak a decathlonos dolgok, ebben az esetben nem feltétlenül szükséges beruházni drágább asics vagy nike felszerelésre. nekem ez utóbbiból vannak pólóim, nadrágjaim, de azokhoz elég olcsón jutottam hozzá. ami nagyon jó vétel volt, az ez a kabát: [link], jó szabása van, nem nagyon bő és nagyon kényelmes, közepes esőnek simán ellenáll.
tényleg, Pola, milyen volt a mai kínálat a boltban?
[ Szerkesztve ]
-
deicide
veterán
válasz tomcica #9594 üzenetére
Első km-en jöttek még páran, akkor próbaképp mentem egy 3:53-at, aztán az 5. kiliben észrevettem, hogy nagy az előnyöm, kicsit visszavettem. Maradt még a futásban valamennyi, de nem sok, ha lett volna harc a győzelemért, akkor 4:05 még mehetett volna talán.
-
Perillustris
senior tag
válasz deicide #9588 üzenetére
Nekem ez sikon is megfelelne, gratulalok. Ma a Salomon Hervis Citytrail-en a gyoztes 3:47-tel huzta be a 9km-t, na az se normalis (nem keves lepcso volt benne). Utana volt meg egy extrem lepcsofutas kulon versenyszamkent (kb. 80 meter szint nagyjabol 300 meteren) ahol a gyoztes bebizonyitotta, hogy nem veletlenul beszeltek rola fo eselyeskent meg a vetelytarsai is.
[ Szerkesztve ]
Perillustris
-
deicide
veterán
válasz Perillustris #9596 üzenetére
Köszi! Néztem ezt a versenyt is, ez jóval keményebb lett volna a sok emelkedővel, itt 3:47-es átlagot menni, az más dimenzió már...
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
sh*t
43-44 között (concret_hp-nak meg nekem is ilyen méret kellett volna) 3 pár futócipő volt: 1
- 1 db free hupikék- pink kombóban
- 1 db sima pega
- 1db vomeroEz utóbbit sajnáltam egyedül, hogy otthagytam, de általános futócipőm most van.
L/XL-es méretben semmilyen futónaci és póló is csak egyfajta.
Eléggé le volt fosztva, van aki nagykernek használja ahogy láttam, egy csávó kb 100 pár cipőt pakolt össze, külön kocsikba pakolták neki az eladók az árut.
Lehet máskor jobb a kínálat, kéthavonta járok arra, megint benézek majd legközelebb.
Azért egy csomag pamut bokazoknit vettem utcára
less qq more pewpew!
-
Alg
veterán
6 perces átlaggal 11.5km, benne 59 perces 10k 156-os átlagpulzussal, könnyedén, frissítés nélkül. És egyáltalán nem fáradtam el.
Még meglátom, lehet egy Balaton félmaratont megpróbálok még idén.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest