Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chuck Norris

    senior tag

    válasz Never79 #61272 üzenetére

    Köszönöm kérdésedet, szombaton nem volt olyan TT ami érdekelt volna azért voltam. Először én is úgy mentem neki, hogy legyen meg 10 alatt, most nem terveztem semmit. Aztán úgy 50 után felhívott a barátom, hogy ha megdöntöm a rekordomat meghív egy sörre, megnéztem, hogy ahhoz az időmhöz képest nagyjából 3 perccel voltam előrébb, próbáltam egy kicsit gyorsítani, hogy biztos meglegyen.
    A 9 órához szinte végig futni kell, csak addig álltam meg, hogy vizet utántöltsek, a nagyobb emelkedőkön ahol futva sem lettem volna gyorsabb felgyalogoltam. Plusz nehezítés volt most, hogy sokkal több bedőlt fa volt mint általában szokott.
    Útközben megettem egy szalámis zsemlét, egy meggyes párnát, egy zabszeletet, egy kis csokit, egy kókuszrudat, egy banánt, három magnézium és másfél só tablettát, egy l-carnitint az elején. Megittam 4l vizet, 0.75l kólát, egy energiaitalt. Az utolsó pár kilométeren azt éreztem, hogy mindkét vádlim csak hajszálnyira van, hogy begörcsöljön, olyan nagyon picit elkezdtek összeugrani, próbáltam minél nyújtottabb lábban futni, és benyomtam egy zselét is, végül megúsztam.
    Ha áttérnék a turista frissítésről valami tudományosabb futósra, meg ha lett volna a rajtban egy rötyi biztos tudnám még javítani kicsit az időmet de így is teljesen meg voltam elégedve. Nagyon kellemesen elfáradtam semmi szenvedés nem volt, nagyjából mostanra kezd elmúlni az izomlázam.

    Amikor mentem néztem, hogy a VTM már ki volt szalagozva, gratulálok én is neked, meg a sok félmaratonhoz!

Új hozzászólás Aktív témák