Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fred23

    nagyúr

    válasz Agony #58612 üzenetére

    Összességében nagyon jól kajálok, az említett junk food csak becsúszik néha, de persze valóban jobb lenne még jobban ritkítani őket. Viszont annak se vagyok a híve, hogy sose semmi egészségtelent; néha úgymond megéri az árát élményben az ártalmas is. :)
    A jelenlegi súlyomon 11km az ~1100 kcal mínusz, az már számít. Tápkieg meg valóban lehet ár-érték arányban rossz ötlet, de ha segít egy kicsit, néhány doboz árát még kibírom februárban; aztán márciusban meg tán már nem is veszek.

    Az időszakos böjtre most azt gondoltam ki, hogy az étkezős időszak du. 5-kor fog kezdődni, és lefekvésig tart (direkt nem pontosítom, cél, hogy jóleső legyen), tehát a maradék lesz a kaja nélküli időszak, amiben viszont az üres tea és kávé megengedett.

    Kocogásra visszahozom az 1 nap edzés - 1 nap pihi kombót, és kizárólag olyan időben tartom majd a futkosást, hogy utána azonnal ehessek. Így szerintem simán menni fog. Mivel pedig lesz két koci között egy nap pihi, meglépem azt, hogy lassanként emelek megint a távon. Most ez a 11 km nekem az eddigi maximumom, 10 volt a szokásos, de megpróbálok felmenni még kicsit, amíg a jókedvem engedi.

Új hozzászólás Aktív témák