Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    Hát, nekem is megvolt az első UB. Kocafutó csapattal mentünk 8-an, én fájó lábbal (combtő környékét fájlalom pár hete, már javult rendesen csak most elrontottam megint, plusz csípő környék), a tervezett 3 x 10 km helyett 4 x 10 lett mert éjjel bevállaltam 10km esőt amikor másnak nem nagyon fűlött a foga hozzá (korán leváltottuk a 72 éves tagunkat ne szenvedjen és borult a beosztás, aztán nem volt vállalkozó :) ) volt eltévedésünk is ami bő 1 óra késést eredményezett, szóval eléggé eltartott a dolog. A lábam sajgott, hidegen sántítottam rendesen alig bírtam megmozdulni, de bemelegedés után mindig valahogy működött. A társaság viszont jó volt mindenki igyekezett megtenni ami tőle tellett, sportérték nem volt nagyon sok de bulinak / csapatépítőnek nagyon nagy élmény volt főleg, hogy jóformán idegenekkel mentem, néhányukat láttam már vagy kétszer előtte. Az 5 perc alatti tempóm csak az utolsó 10-esen borult reggel amikor megálltam 3 percre az út szélén egy bokor mögött meditálni :)
    Még emészteni kell az élményeket, meg járni alig tudok, nehéz felállni és elindulni. Azt hiszem jön 1-2-3 vagy amennyi kell hét takarékon, hogy legyen minden tünetmentes, csak akkor kezdem el a maratoni felkészülést.
    Overall bruttó 22 és fél órás móka volt szóval fárasztó főleg, hogy délután 1kor indultunk. Egyszer lehet, megpróbálnám egészségesen olyan csapattal ami átlag 5 perces tempókat próbál, 4-6 emberrel, dedikált sofőrrel, de azért nem könnyű megszervezni ezeket a dolgokat. Nekünk sem a futás volt a bonyolultabb, inkább a szervezés amit aztán szerencsére egy srác bevállalt, meg aztán a logisztika, 10, néha akár 5 km enként a váltás. Megértem akik egyben lefutják a darabjukat, azonban ez így bulinak sokkal jobb volt, mindig kiszálltunk örülni a befutónak stb. jó móka volt.

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák