Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • f4lcon

    őstag

    kammerer adott két Mi Earphones Basic-et, egyik full kínai feliratos 1More Design, a másik magyar cimkés, aranyozott csatlakozós.
    nos mindkettő egyformán fasorban sincs az EZAudio D4-hez képest, ami most nálam az etalon ebben az abszolút budget kategóriában. bár van különbség a két Basic között (még ha minimális is) ezek nem tűnnek érdeminek olyan szempontból, hogy az egyik csak a másikhoz képest jobb a tisztaságot vagy a feszesebb mélyeket tekintve, abszolút értelemben már mindkettő erős középszer (középsz@r?)
    tekintve, hogy számomra lutri melyik Basic-et is kapnám, ha eltérő boltokból venném, azt mondom így lutri és nem tudom jó szívvel javasolni.
    kammerer kérte, hogy hasonlítsam őket a Piston 3-hoz is, és bár neki is mondtam, hogy az idő megszépítette az emlékeimet, mert már vagy egy éve elhagytam de a Piston 3 egy másik ligában játszik ezekhez képest. a kialakításuk nagyon hasonló, de a hang mind tisztaságban, mind szeparációban, mind kiegyenlítettségben a Piston 3 emlékeim szerint ég-és-föld ezekhez képest

    “The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

Új hozzászólás Aktív témák