Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz fericske #69092 üzenetére

    közben megkérdeztem Head-fi-.n is, ott azt mondják, hogy elvileg csekkolják, hogy az adott acc vett-e már tőlük valamit.
    Egyébként nem feltétlenül PM4 vétel kell hozzá, hanem "We are opening our Trade-Up scheme to all Trinity Sabre, Vyrus, Master 4 and Delta V-II owners". (egyébként most látom, ahogy az előbbi mondatot kerestem, hogy tegnap került ki fel egy bejegyzés "csalásmegelőzés" miatti intézkedés címmel, ami ha jól sejtem amiatt történt, hogy valóban csakis az tudjon venni a kedvezménnyel, aki korábban már vásárolt (ne tudja egy korábbi vásárló másnak lerendelni pl)
    Mondjuk nem értem annyira, mert elvileg aki vett korábban az ezzel a 100fontos kedvezménnyel bármennyit tud vásárolni, nem csak egyet.

    Mindenesetre a lényeg: elv. csekkolják, hogy jogosult-e az illető így számomra bukó. (de azért lehet, hogy megpróbálom megrendelni, aztán max lemondom, csak head-fin olvastam, hogy az is körülményes tud lehet, de lehet, ez csak a kickstarter rendelésekre írták, hogyha valaki azt próbálja visszamondani)

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák