Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sir Sparrow

tag

Tegnap volt szerencsém meghallgatni kemcso és brumi1024 közreműködésével a GR07 MK2-t és a Rock-it Sounds R-50-et. Ja és kemcso AK100-asát! :DD Ezúton is köszönet nekik, hogy szakítottak rám időt! :R
    Vélemény: Tömören a GR07 MK2 az a füles, ami közelebb áll az én ízlésemhez, basszusból nem is kell nekem ennél több. Ezek szerint abszolút nem vagyok bass-head. Ezt eddig nem tudtam volna egyértelműen kijelenteni, nem volt mihez viszonyítani. Személyiség fejlődésem újabb lépcsőjéhez értem! :) Középen és a magasokban mindkettő jó volt, de ezt gondoltam is. A várakozásaimat viszont felülmúlta az R-50 basszusügyileg (de ezt csak a szivaccsal hallgatva, a szilikonnal teljesen másképp szólt). Nem gondoltam volna, hogy ennyi basszus van benne. Ez nekem mondjuk kicsit kevés volt, de másra számítottam az olvasott tesztek alapján. Tényleg hallani kell ezeket, a teszt meg nagy jóindulattal ad képet egy fülesről, nekem kezdőként legalábbis biztosan.
    Az AK100 meg kéne! :D ...talán majd egyszer!
    ...a Hifiman RE-400-at szeretném még meghallgatni, az illetékes válaszára egyelőre várok! :)

Új hozzászólás Aktív témák