Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hakoller

    csendes tag

    Helló!

    Elhatároztam, hogy sok zsebben megtört fülhallgatós csalódás után beruháznék egy jobbra, erre szánnék maximum 10ezer forintot, már ha ennyiért van jó.
    Agybadugósat szeretnék, csakis utcán használnám séta közben és 1 hónapban egyszer buszon amikor Pestre utazok, eddig az összes fülhallgatóm megtört menet közben vagy ahogy leültem és eléggé idegesítő lett, hogy 3-4 havonta újat kell vennem, ami ráadásul nem is az igazi. Szóval most utoljára vennék egy komolyabbat és ha ez is megtörik akkor nem hallgatok többet utcán zenét :D

    Olvasgattam sok helyen teszteket, véleményeket és sajnos azt láttam, hogy mint a legtöbb témában itt is megoszlanak a vélemények... Én egy Sennheiser CX 200 Street II-t néztem ki, de azt is hallottam, hogy 5-6ezer forintért már elég strapabíró és jóféle SonyEricson fülesek vannak.
    És légyszi ha már valaki azt írja, hogy a Sennheiser vagy a SonyEricson sz*r akkor írja le azt is, hogy milyet ajánl helyette, mert azzal, hogy lesz*rozza nem leszek előrébb :/ (Bocsi, de ebben a témában nagyon birka vagyok, nem ismerek sok márkát, csak nézegettem, hogy tesztes oldalon melyik kapott több csillagot :D :D )
    De a leglényegesebb dolog, hogy STRAPABÍRÓ LEGYEN!!!!!!!!
    Mobilra kötve használnám! (Nem okosteló, Nokia X2)

    Előre is nagyon köszi a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák