Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TonTomika

    aktív tag

    Hali!

    Na eldöntöttem, megrendeltem és tegnap meg is jött az Xears TD II. :)

    Pár órás bejáratás után el is vittem az első útjára, a mélyek nagyon szépek, nem verik szét a fejemet, hanem lágyak és nagyon kellemes. A középtartomány jó, a magassal viszont még nem vagyok megelégedve, de gondolom járatni kell még bőven, majd utána alkotok róla komolyabb véleményt.

    Kaptam hozzá egy rahedli szilikon véget, meg itthon is találtam 1-2 darabot, viszont sajnos csak a legkisebb gumiharang jó a fülembe, amiből egy párom van. Kipróbáltam mindet, de ezzel marad meg a legjobban és ezzel a legszebb a hangzás. Érdekes, mert a sima fülesekből meg pont a nagyobb méret kellett (azokat is szivaccsal használtam), gyári ipod füles pl kiesik. :)

    Este ráküldtem egy bejáratást, most éppen pihen, aztán jön megint egy kis "égetés".

    Kissé nyomta tegnap a fülemet hazaérés után, lehet a szilikon vég miatt, vagy lehet hogy csak szoknom kell, nem volt még in-ear fülesem. Alapvetően meg vagyok elégedve vele, jó lesz ez szerintem, és ami a legjobban tetszik, hogy 18-20%-al halkabban tudom hallgatni a zenét, mert szinte alig hallok valamit a BKV zajból. Ergo jobban kímélem a fülemet...gondolom.

    Ps.: Köszönöm még egyszer a segítséget/ket! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák