Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dave™

nagyúr

válasz kutkut #13554 üzenetére

aprón ott van minden, ha ide beírom azt nyílt reklám, szóval inkább nem teszem.

Persze meg lehet venni őket a gyártótól is: TD III 50€+8€ szállítás, XR: 29€+8€ szállítás :DDD

Amúgy én nem viccből mondtam, már korábban is felajánlottam, ha akarod meg tudod hallgatni, semmilyen kötelezettséggel nem jár. Keress meg privátban ha gondolod :)

zack: "Nem változtat meg egy adott számot hangzásban 2 azonos formájú és méretű füles. Ha meg is változtatja esetleg műszeresen, kizárt hogy halld. Az hogy érzed az anyagok közötti különbséget, az már megint egy más kérdés..."

Szerinted. De ha megkérlek, hogy bizonyítsd, akkor már nem biztos, hogy menni fog :D Az anyag is elég sokat számít, nem mindegy mennyire/hogyan verődik vissza a belső falról. De majd a fizikusok megmondják :)) Amúgy te mondtad, hogy nem mondom meg a különbséget füllel két azonos formájú szilikonról, én ezt cáfoltam, mert megmondom neked bármikor (nem mondom, hogy minden felállásban, de a V-moda - SE párost egészen biztosan).

mhorvat: nem tudom, én olyat biztosan nem veszek, szerintem nagyon gáz :D

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák