Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kujkuj123

    csendes tag

    válasz Bodz #60476 üzenetére

    Teljes mértékben egyet kell értenem a felettem szólókkal.

    Mikor tervben volt egy jobb minőségű fejhallgató vétele akkor az ember az esetek nagy százalékában a 'bőség zavara' effektusba esik főleg ha az árkategóriában nincsen különösebb megkötés. (Itt is a józan ész határain belül persze. Tudom, hogy a határ a csillagos ég! Régebben egy HD-800S volt a cél de az túlnőtte magát az árlimiten.)

    Én személy szerint sok véleménycikket szoktam olvasni egy adott termékről (legyen szó bármiről) és utána persze ki is próbálom. Hisz úgy lehet róla igazán meggyőződni, hogy jó-e vagy sem.

    Legtöbb helyen a P9-ellen eléggé 'gyenge' érvekkel jöttek!

    Például:
    Túl kemények a fülpárnák és túl nehéz maga a fejhallgató! Na ez itt a nettó hülyeség. Én egész életemben nem hordtam még ilyen kényelmes fejhallgatót. Igaz nálam fontos szempont volt a fül-köré illeszkedő párna. De továbbra is tartom álláspontom afelől, hogy hihetetlenül kényelmes.

    A hangját illetően nincsenek nagy ellentmondások! Lenyűgöző! Minden hang ott van ahol annak lennie kell. Legyen szó szinte bármilyen zenei stílusról. Ha egy AC/DC szám megy akkor tényleg van benne 'kraft' ha pedig egy Vivaldi akkor meg átvált a lágyabb oldalára. Életem egyik legjobb vétele volt.
    Szerény személyem szerint egy relatíve kiegyensúlyozott fejhallgatóról beszélünk. Igaz egyesek szerint a mélyek néha túlgondolják a szerepüket de én nem tapasztaltam ezt a hatást.

    Kábel: Igaz a bennem is volt némi aggály a minőségét illetően de édes mindegy onnantól kezdve, hogy 3 másodperc és cseréled. Lehetne jobb mint azt többen is mondtak de a cserére való tekintettel szerintem felesleges.

    (Itt csak egy dolgot szeretnék kiemelni Apple terméket használóknak. A B&W a P9 megjelenésekor ígéretet tett egy Lightning csatlakozós kábellel kapcsolatban (ami ugyebár egy DAC is egyben) aminek a megjelenése 2017 tavaszára volt várható. Mint azt már sejthetitek, azóta se jelent meg, de még a központot felhívva se tudtak semmi érdemlegeset mondani ezzel kapcsolatban.)

    Tudom most mindenki meg fog kövezni de a DAC ajánlással kapcsolatban még annyit, hogy én általában TIDAL-ről szoktam hallgatni a zenét. (Tehát PC-ről) .

    'Add meg minden napnak az esélyt, hogy életed legszebb napja legyen!'

Új hozzászólás Aktív témák