- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Lite - dögös vagy, Civi
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Termékoldal buktatta le a Huawei Watch Fit 3-at
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Egyre nagyobb a balhé a Helldivers II körül
gp Úgy tűnik, hogy egyre több sötét felhő kezd gyűlni a játék körül a Sony döntése miatt.
-
Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
lo Némi autóipari kitekintés után egy középkategóriás autót mutatok be, ami az észszerűség műhelyében készül.
-
Képeken az egyik kameráját elvesztő Sony Xperia 10 VI
ma Részletes anyag került fel az internetre a Sony idei középkategóriás telefonjáról, három helyett két hátlapi kamera várható.
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz (ÉN)közPONT #300 üzenetére
jól hangzik de desznyót (meg csirkemájat sem) nem eszem! ha kihagyom ezeket még akkor is egész ehetőnek tűnik
az én verzióm: csirke, pár db. paradicsom meg paprika, sok vhagyma, sok fokhagyma amit a végén rakok csak bele! fűszerek egyéni ízlés szerint, de kevés vízzel! és az utolsó negyedórában kb. 3 deci száraz jó min. vörösbor
az elején a hagymát megpiritod , rá a felvágott paradicsom és paprika, ezt is megpuhítod és a többit már a hagyományos úton... -
brownus
veterán
olyan finomat ebédeltem ma: sárgarépa leves, petrezselymes krumpli főzelék zöldség fasirtokkal
most meg várom, hogy kihűljön a teám (Erdő kincsei)
még 3-ig bennt kell lennem -
brownus
veterán
válasz (ÉN)közPONT #304 üzenetére
Hétvégén én (is) ''mérgezni'' fogom magam, lesznek mindenféle húsok. a többiek mindenevők, de egy hétvége miatt nem fogok sírni, edzem a gyomromat is
a blogodban látható absinth az nagyon izgató, nekem is van cseho.-ból kb. 60%-os de az ''natur'', hmmm hogy lehetne olyat beszerezni? franciában legálisan árulják? mert nővérem megy ki párizsba őszel akkor hozatok vele 1-2 üveggel! -
(ÉN)közPONT
senior tag
Nos féligmeddig legális ............az Absinthban található némi fehér ürömfű (Artemisia absinthum) + Ánizs itt idézek a Mr.mixer.hu ról : Abszint (Absinth) – az iparszerű szeszgyártás történetében legmagasabb (legális), 60-80 %-os alkoholtartalommal előállított (zöld vagy színtelen) ital: fehér ürömfű (artemisia absinthium) és egyéb fűszernövények, valamint desztillált alkohol keveréke. A XX. század elején (kábítószerjellegű és addiktív káros hatására hivatkozva !!! EZ A LÉNYEG) szinte az egész világon betiltották. Az ezredfordulóra részben rehabilitálták; ma már az Európai Unióban - igaz korlátozott tujontartalommal - ismét forgalmazható.
A fehér ürőmfű+ánizs és az erős alkohol eggyütt kb olyan jellegü hatást vált ki mint egy gyenge canabis ......csak nem heherészel inkább fejbecsap persze ezt szokás módósítani ....már aki tudja és aki meri azzal ,hogy régies nevén laudanumot csepegtetnek hozzá amikor meggyújtják ! Itt ha a téma érdekel és nagykorú vagy akkor www.google.hu keress rá a laudánum ra és rájössz ,hogy mi a modern neve az alapanyagát meg vidéken vagy a piacon meg lehet venni ( a lényeg ,hogy érettlen legyen!) ebből kell egy főzet és a kicsorgó nedű a laudanum DE MAXIMUM CAREFULL mert könnyen szent péter előtt találhatod magad !
Visszatérve a kérdésedre vehetsz nálunk is olyan 8000 huf környékén pl finn italnagyker DE a legjobb választás az ha olyan márkát választasz amibe a thujon szint 20% vagy felette van mert az üt nagyon! Ja ha akarsz kotyvaszthatcc othon is mert kapni hozzá Kit-et is[L] http://www.phenomene.de/absinthkit/index-e.htm[/L] Ez a címe ahol hozzájuthatsz az alapanyagoknak és dokumentácíónak :
Contact Customer Support Here
''AbsinthKit'' & www.AbsinthKit.de
© 2001-2005 Schmal GbR
Fritz-Reuter-Str.13
01097 Dresden, Germany
Phone: +49-163-439-7375
Fax : +49-89-148-822-3512
ÉS itt egy oldal ahol kész italokat árulnak
Bővebben: link
Bővebben: link
Take CARE !!!Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
ngabor2
nagyúr
Nagy örömmel tapasztaltam, hogy csaknem egyik napról a másikra lett egy csomó laskagomba a kertben (boltból vett szaporítóanyag, tehát remélhetőleg valóban az...). Pörköltnek/paprikásnak meg tudjuk csinálni egy részét, de alternatív elkészítésére is kiváncsi lennék (lehetőleg minél hamarabb, mert már le van szedve, tehát holnap délelőtt illene megcsinálni...). Olyanra gondoltam, hogy rántani lehet.e, mint a csiperkét, vagy megszíjasodik? Esetleg bundázni, vagy egyéb, egyszerű, de nagyszerű módon. Hatalmas, tenyérnyi lemezek, viszont még a tönk is könnyen pattan, tehát zsenge.
-
Rez_Grof
őstag
Bővebben: link
Szvsz ki lehet rántani is mint minden gombát.A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
tildy
nagyúr
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ngabor2
nagyúr
Köszi a linkeket, van miből válogatni Remélem még fog teremni idén, mert nagyon szeretem.
-
ipgirl
tag
tegnap csináltam:
rizsfelfújt, fahéjas, mézes körtével megsütve + csokipuding.
nagyon finom!!!''Aki az embereknél eredményt akar elérni, kell hogy szeresse őket.''
-
Thulcandra
senior tag
Na, ma én főzök.
Bableves meg lángos bele az emberek arcába jól. Persze a lángost kefíres tésztából csinálom, mert az nem szívja be annyira az olajat mint a krumplis. Meg nem is annyira nehéz." Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
ngabor2
nagyúr
válasz Kalandor #314 üzenetére
Köszi, ezt megtaláltam már az elején. elővigázatosságból minden (általam újonnan meglátogatott) topikban a kérdésemre több szóval rákeresek. Természetesen a laskagombára is rákerestem, meg is lett a recepted. hirtelen kissé babrás lett volna, mivel nem akartuk sokáig tárolni, frissen jobb. már meg lett csinálva nagyon finom paprikásnak, holnap azt viszek. Ma fel is függesztettem a ''nem vacsorázok'' szokásomat, egy nagy tányérral bevágram, finom tésztával
-
ngabor2
nagyúr
Kymco engedélyével kitennék 2 muffin-receptet. Ha lesz alkalmam, ki fogom én is próbálni.
2. Csodás csokis muffin (12 db)
15 dkg liszt
2 tojás
15 dkg vaj
15 dkg cukor
3 ek barackíz
fél cs sütőpor
5 dkg kakaópor
5 dkg tört étcsoki
A sütőt 170 fokra előmelegítem. A lisztet elkeverem a sütőporral és a kakaóporral. A tojásokat kikeverem a vajjal, cukorral, hozzáadom a barackízt. A masszához adom a lisztes keveréket, végül a csokit.
20-25 percig sütöm.
1. Csokis muffin (12 db)
10 dkg étcsoki
10 dkg vaj
2 tojás
15 dkg cukor
10 dkg narancslekvár (vagy barackíz)
3 ek narancslé
1 tk sütőpor
15 dkg liszt
+ elfér benne szerintem egy marék magozott meggy is!
A sütőt 175 fokra előmelegítem. A csokit a vajjal gőz felett felolvasztom, hagyom langyosra hűlni. Közben habosra keverem a tojásokat a cukorral, majd hozzáadom a lekvárt, narancslevet, és a vajas csokit.
A lisztet összekeverem a sütőporral, hozzáadom a tésztához. Kivajazott muffintepsibe adagolom, kb 25 percig sütöm.
Puha vajja, dzsemmel is meg lehet kenni, nagyon finom! -
beencee
senior tag
Mivel most vette észre, hogy van ilyen topik is és mivel szép, őszi hétvége jön (nem tehetek róla, nekem ez a kedvenc évszakom), közzéteszem egy régi-régi receptemet, amit Erdélyben készítettem először egy szép lánynak. (Ezért az alapanyagoknál az erdélyi megnevezéseket használom)
Romantikus hecsedlimártás vadsültekhez
Hozzávalók:
barnacukor,
erdélyi hecsedlilekvár,
áfonyalikőr (Saber Afináta),
száraz, testes vörösbor (pl. Ménesi Kadarka, 1998., www,winepricess.ro),
csubrica (más néven csombor, vagy borsikafű), szurokfű (oregano), só, bors, citrom leve,
barnamártás,
vörös cirmos, fehér rózsaszirmok (pl. Rosa Centifolia),
rozmaringág.
Egy kevés barna cukrot karamellizálunk, majd kipirítjuk benne a csubricát, szurokfüvet és
rátesszük a hecsedlilekvárt és a vörösbort. Mikor jó besűrűsödött hozzáöntjük az áfonyalikőrt
és a barnamártást. Összeforraljuk, ízlés szerint ízesítjük sóval, borssal, esetleg citromlével,
eloltjuk alatta a tüzet. Rászórjuk a megmosott rózsaszirmokat és mikor egy picit összeestek,
mártásos edénybe öntjük. Cirmos, fehér rózsaszirommal, rozmaringággal díszítjük.
Egy szép őszi estén őzsülthöz, vadrizzsel, olajon párolt erdélyi pritaminpaprikával kínáljuk.
[Szerkesztve] -
Tellurit
csendes tag
Vki elmagyarázná nekem, hogy kell vajkaramellát, vagy egyéb karamelát káészíteni, ami picit puhább, mint a bórkarbid?
Rettentő sokféle recepted olvastam. A végeremény üvegkemény karamella, ami max törni lehet nem felvágni. Nem szopogatni akarom, hanem omlósan szeretném!
Ha vki tudna segíteni, előre is megköszönöm! -
Szalma
őstag
válasz csirkemano #320 üzenetére
(Szia Mrs. Kymco! Érezd jól magad! )
Szeretettel:
Szalma -
ladybug
őstag
válasz csirkemano #320 üzenetére
Szervusz Kymco Kedvese. Örülök, hogy nem én vagyok az egyedüli feleség a párja mellett. Kellemes fórumozást, és jó receptcseréket.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Sipi
addikt
válasz csirkemano #320 üzenetére
Jajj, mamám, kellett nekem megnézi a weboldalatokat... Annyira gyönyörű gyermekeitek vannak, hogy majdnem összebőgtem magam...
SipiMont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
ladybug
őstag
No, íme a kuglóf receptje. A kolléganőmtől kaptam, ezért róla neveztem el.
Erika kuglófja
Hozzávalók: 4 tojás, kb 2 csésze cukor, 1 cs vaníliáscukor, 3 csésze liszt, 3/4 cs sütőpor, kb 1 csésze olaj, 1 csésze szénsavas ásványvíz.
A hozzávalókat a leírt sorrend szerint összekeverem. Kikent, morzsázott formába öntöm, és kb 50-60 percig sütöm.
Meg lehet bolondítani még aszaltgyümölcsökkel, magokkal, csokidarabkákkal.
Hatalmas adag lesz belőle, de hamar fogy. Nagyon finom.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
kymco
veterán
-
ladybug
őstag
A hétvégén végre kipróbáltam a sörkifli receptjét. Nagyin finom lett. Bár ki fogok próbálni egy másikat is, mert nem erre az ízre emlékeztem.
Sörkifli
Hozzávalók: 50 dkg liszt, 25 dkg margarin, 2 dkg élesztő, 1 kk szalkália, 10 dkg trapista sajt, 1 evőkanál só, 3 tojás(1 egész+ 2 sárgája), kevés tej.
Az élesztőt felfuttatom a tejben, majd összekeverem a hozzávalókat. Kb fél-3/4 órát kelesztem. Aztán ujjnyi vastagra nyújtom, és négyzetlapokat vágok belőle.
Összetekerem kifli alakúra-. Lehet bele tölteni sajtot, virslit, étcsokit, vagy mást, amit szeretsz.
Kivajazott tepsibe helyezem őket, és lekenem a tetejüket tojással. Megszórom a sajttal, vagy szezámmaggal, vagy nagy sódarabokkal.
Sütőben kb 15-20 perc alatt pirosra sütöm.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
csirkemano
csendes tag
Ha nem bánjátok, megosztom veletek egy viszonylag gyorsan elkészíthető receptemet:
Tárkonyos-gombás sertésragu (Saját kreáció!)
Hozzávalók:
sertéskaraj (kb 30-40 dkg)
1 fej vöröshagyma
1 sárgarépa
só, bors, tárkony
kis doboz gomba
1 dl tejszín
tálaláshoz rizs
A felaprított hagymát kevés olajon megfonnyasztom, rádobom a húst, fehéredésig kevergetve pirítom. Hozzáadom a karikára vágott sárgarépát, pici vizet engedek alá, fűszerezem, majd fedő alatt puhára párolom. A legvégén teszem bele a cikkekre vágott gombát, ennek csak pár perc kell, végül tejszínnel felöntöm, egyet rottyantok és kész!Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
-
ladybug
őstag
válasz csirkemano #327 üzenetére
Igen, megértem. Majd ha külön gépetek lesz.
A recept nagyon jó. Az ilyen egyszerű kreálmányokat én is előnyben részesítem.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
kymco
veterán
-
kymco
veterán
-
csirkemano
csendes tag
Paradicsomszósz zöld tésztához (ma ez lesz az ebéd nálunk)
Hozzávalók 3 nagy adaghoz
színes, mutatós csavart tészta, legjobb a zöld színű
fél kg érett paradicsom
2 ek olivaolaj
1 gerezd zúzott fokhagyma
1 dl zöldség/csirkelevesalap (kockából)
kis csokor friss bazsalikom (vagy 2 kk szárított)
1 ek paradicsomsűrítmény
tálaláshoz reszelt sajt
bors
A paradicsomokat forrásban levő vízbe mártom, 20-30 másodpercre, majd leöblítem hideg vízzel, és lehúzom a héjukat. Összevágom őket.
Az olajat megforrósítom, beledobom a fokhagymát, de mielőtt megégne, lekapom a tűzről. Hozzáadom a paradicsomdarabokat és a levesalapot. Takarékon, fedő nélkül 10 percig főzöm, ekkor belekeverem a sűrítményt. Együtt főzöm további 5-10 percig. Az utolsó percben fűszerezem a borssal és a bazsalikommal. Botmixerrel lehet pépesíteni, ha túl darabos marad.
A tésztát a rajta levő útmutató szerint megfőzöm, majd a szósszal és reszelt sajttal meghintve tálalom.
Tipp: ha több szószt készítünk, fagyasztóban 3 hónapig tárolhatjuk!Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
-
csirkemano
csendes tag
Hatalmas csokitortát szeretnék sütni, nincs valakinek bevált receptje?
Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
-
ladybug
őstag
válasz csirkemano #335 üzenetére
Diós-csokis is jó? Nálunk a gyermek nagyon szereti.
Kb fél óra, és beírom.
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
brownus
veterán
válasz (ÉN)közPONT #306 üzenetére
köszi a kielégítő választ, akkor már csak laudanumot kell szereznem
77-es vagyok, lenni nagykorú majd anyumat megkérdem mivel jár ez a dolog lévén, hogy Ő gyógyszerész. vmi ilyesmire emlékeztem én is, hogy vmit csepegtetnek rá, miközben ég a szesz. -
ladybug
őstag
válasz csirkemano #335 üzenetére
Lépcsős, csokis diótorta
Hozzávalók:
Tészta: 5 dkg margarin, 1 tojás, 15 dkg cukor, 3-4 ek tej, 6 dkg méz, 40 dkg liszt, 1 kk szódabikarbóna
A margarint a tojással, cukorral, tejjel és mézzel gőz fölött sűrűre főzzük. Ha langyosra kihűlt, hozzáadjuk a szódabikarbónás lisztet. Sima tésztává dolgozzuk. Ujjnyi vastagra nyújtjuk, és 6 különböző nagyságú lapot sütünk belőle.
Krém: 4 dl tej, 1 cs vaníliás pudingpor, 15 skg darált dió, 15 dkg cukor, 2 tojás, 5v dkg reszelt csokoládé, 20 dkg margarin.
Tetejére: csokimáz (kb 2 tábla tortabevonó)
A tejet a pudingporral, dióval, cukorral és a tojásokkal sűrűre főzzük. Belekeverjük a csokoládét és a habosra kevert margarint. Megtöltjük vele a kihűlt lapokat, és csokimázzal befedjük.
Van még 3 másik csokitorta receptem is. Ha ez nem tetszik, akkor beírom azokat is.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Cardinella
aktív tag
Egy kis ötlettár a vállalkozó kedvűeknek:
Bővebben: link -
ladybug
őstag
válasz csirkemano #340 üzenetére
Egy elég magas kb 20-25 cm magas tortát kapsz. Nagyon laktató, úgyhogy sok szelet szeletelhető belőle.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
Ma készítettem Normann csirkét. Annyira finom lett. Könnyű és gyors elkészíteni, és nem terheli meg a gyomrot.
Hozzávalók:
1 egész csirke (bár én 2 filézett mellett és 4 egészcombot használtam)
4-5 db nagy, savanykás alma
3-4 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
friss kakkukfű és majoranna (de jó a szárított is)
2 dl almalé
1dl fehérbor
margarin, só, fehér bors
A csirkét lebőrözöm, és a margarinban hirtelen megsütöm mindkét oldalát. Kiveszem, tányérra teszem.
A pecsenylébe beleteszem az almát, a hagymát és a fokhagymát. ( Almát kimagozni, 4 darabra vágni, hagymát felkarikázni, fokhagymát felvágni). Sózom, borsozom, és felöntöm almalével és borral, majd beleteszem még a fűszereket. Kicsit párolom, majd a hússal együtt tepsibe vagy tűzálló tálba teszem, és kb 1 órát sütöm.
Rizst és krumplit ettünk mellé, de a friss bagett és zsemle is nagyon finom hozzá.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Agostino
addikt
Yummi, ezt megfőzetem ha hazamegyek.
Igazából azért jöttem, hogy valami egyszerű, könnyű öntet receptet kérjek tőletek tésztához. Unom már a szokásos old combokat. Valami tejszínesre gondoltam, sonkával. Nem feltétel a tejszín, a lényeg az, hogy öntet legyen sok, meg vmi hús benne. Nem pörköltre gondoltam.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
ladybug
őstag
válasz Agostino #344 üzenetére
Tudok sokfélét. Én is imádom a tésztaféléket, és vannak kitalált szószos rátéteim.
Pl. minap ilyet készítettem.
A hagymát apró kockákra vágtam, megpároltam egy kis baconnal együtt. Aztán tettem rá darált húst, de szerintem bármilyen húsfélével jó, csak apró darabokra legyen vágva. Megfűszereztem, éspároltam kb 15 percet. Hozzáadtam egy marok cukorborsót, és felöntöttem kis fehérborral. Amikor megpuhult, akkor behabartam, és kész. Lehet is enni.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Lazsa Boy
aktív tag
Most kezdek elmélyülni a konyhaművészet rejtelmeibe De már néztem sok Jamie Oliver-t.
Már van pár jó receptem. De amíg nem próbáltam ki őket, addig még nem osztanám meg senkivel.A térerő legyen veletek!!!
-
Agostino
addikt
Hmm ez jó, ez tetszik, talán még én is meg tudom főzni. Ki fogom mindenképpen próbálni, mert azért mégiscsak jobb mint minden héten túróstésztát enni. : P
Kb 3 személyre mennyi alapanyag? Így fejben valami olyasmi mennyiségre gondoltam, hogy egy negyed zacsi bacon, meg kb ugyanennyi darált hús, bor az kb 1 - 1,5 dl meg akko habarás. Javíts ki ha tévedek, vagy ha tudsz pontos mennyiséget .hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
ladybug
őstag
válasz Agostino #347 üzenetére
Pontos mennyiség? Hm, én találomra szoktam főzni többnyire. De megpróbálom...
kb 25 dkg darált hús, negyed zacsi bacon, egy nagy marok cukorborsó, nagy fej hagyma (imádom a hagymát), és 1-1,5 dl habarás.
Jól ráéreztél, gyakorlottnak tűnsz.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
rdi
veterán
Kovászleves (pékek előnyben):
hagyma , fokhagyma, gomba, sertés hús, füstölt csülök, szalonna, krumpli, majoranna (és szerintem tárkony is), kovász (rozs), só, bors.
A füstölt csülköt kuktában majdnem készrte főzöd, kicsintozod, felkockázod.
Hagyma egyik felét üvegesre pirítod a szalonnákból kiolvasztott zsírban. A szalonnákat félreteszed. Ezután beleforgatod a a kockára vágott húst, (pörkölöd) ezután vizzel, hogy ellepje felöntöd. Ekkor fűszerezted először.
Amikor a hús majdnem megpuhul, hozzáadod a füstölt húst, a krumplit, a gombát, fokhagymát, összefőzöd. Mindig éppen lepje el a víz.
A végén a kovásszal savanyítod.
A maradék szalonnát és hagymát felkockázod, és barnára pirítod (nem megégeted) és a leveshez adod.
Sózni ahogy te szereted.
(A rozsliszt ugyanúgy megsavanyodik mint az uborka, fokhagymával szoktuk csinálni, ebből a kovászból jut a saját sütésű kenyérbe is...)Fej! Tor! Potroh!
-
Agostino
addikt
Hát főzni magam nem sokat főztem eddig, kevéske gyakorlatom van csak. Akartam én szakács lenni, de azt mondták a szüleim, hogy a férfi szakácsok mind b*zik. No én meg csak szakács akartam lenni, a második az annyira nem jött be.
Amúgy meg szeretem a főzőműsorokat. TvPaprika, Spektrumon is jók szoktak menni, Discoveryn meg van egy pasas, aki nagyon jó halételeket szokott főzni, ja és Laci bácsi rulla
Ha lenne saját kéróm, ahol senki sem gúnyol ki, akkor minden receptet elkészítenék ami a kezembe akad.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Androidos tablet topic
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest