- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fényképeken a Google Pixel 9 Pro
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- MG4 menetpróba
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Hirdetés
-
Kulisszák mögötti videón a hamarosan megjelenő Stellar Blade
gp A kizárólag PlayStation 5-re szánt akciójáték alig két nap múlva debütál.
-
Új Noctua CPU-hűtő érkezett a helyszűkében szenvedő gépházakba
ph A 44 mm magas memóriamodulok szomszédságában megférő típus felülre helyezett légkavaróval dolgozik.
-
A Coca-Cola következő nagy újítása az AI
it 1,1 milliárd dolláros üzletet kötött a Coca-Cola és a Microsoft, hogy előbbi használja majd a redmondi felhőt és AI-t.
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
Neduddki!
A legfimonabb mraookoi étel:
(csak aneréve nem elmészkem, az enyédről katpa anevét))
csirke
fűreszek: sáfrány, kömény, bors, konirader, sózott citrom, ojalbogyó, fahéj, só összeőrölni, egész fahéj később kihevető,
A csirkét pálocjuk a fűreszes olibávan, kbzen sok hamgyát vágunk, jo sok, meg mi még almát.
Ezeket belyehezzük az enyédbe, és megsüssük pálorjuk. 180 fokon.Fej! Tor! Potroh!
-
rdi
veterán
Az ideges ember receptje:
****
végy egy jénai tálat és vágd le a földre!
Ha nem puhul, vágd a betonfalhoz!
[Szerkesztve]Fej! Tor! Potroh!
-
rdi
veterán
sok féle pác van, itt van mindjárt a száraz pác
leggyakoribb ma a legdivatosabb olivában pácolás,fűszerekkel, de só nélkül !!
régebben sokat pácoltak salétromos páclében is ...
De a tatár pácolásához speciális fűszerek nem kellenek...
vagy csak sóban, kb egy hétig (ez nekem nem jött be), utána ki kell áztatni a sóból.
és akkor még nem is beszéltem a tejes pácokról, meg a savanyú pácokról
[Szerkesztve]Fej! Tor! Potroh!
-
rdi
veterán
Kovászleves (pékek előnyben):
hagyma , fokhagyma, gomba, sertés hús, füstölt csülök, szalonna, krumpli, majoranna (és szerintem tárkony is), kovász (rozs), só, bors.
A füstölt csülköt kuktában majdnem készrte főzöd, kicsintozod, felkockázod.
Hagyma egyik felét üvegesre pirítod a szalonnákból kiolvasztott zsírban. A szalonnákat félreteszed. Ezután beleforgatod a a kockára vágott húst, (pörkölöd) ezután vizzel, hogy ellepje felöntöd. Ekkor fűszerezted először.
Amikor a hús majdnem megpuhul, hozzáadod a füstölt húst, a krumplit, a gombát, fokhagymát, összefőzöd. Mindig éppen lepje el a víz.
A végén a kovásszal savanyítod.
A maradék szalonnát és hagymát felkockázod, és barnára pirítod (nem megégeted) és a leveshez adod.
Sózni ahogy te szereted.
(A rozsliszt ugyanúgy megsavanyodik mint az uborka, fokhagymával szoktuk csinálni, ebből a kovászból jut a saját sütésű kenyérbe is...)Fej! Tor! Potroh!
-
rdi
veterán
válasz csirkemano #361 üzenetére
Ez nagyon finom étel, csak én egy világos besamellel csinálom, abab megy a tojás és a reszelt sajt. Ja és középre szoktam füstöltsajt szeleteket tenni. pusz fűszer a szerecsendio (óvatosan!) belereszelve a besamelve meg mustár és a fehér bors szintén
Fej! Tor! Potroh!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Steam Deck
- Opel topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Fényképeken a Google Pixel 9 Pro
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...