- HTC U11 - újra a szorítóban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Gáz ami itt megy... :/
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
novinyul
veterán
válasz Drakmusz #87953 üzenetére
Soha nem fogja megtalálni a tökéletes telefont, olyan nem létezik hogy mindenben a csúcsot adja. Kell egy egészséges kompromisszum és akkor már bőséges a választék. De így ahogy ő próbálja megtalálni a megfelelő telefont, na így nem lehet sajnos. Ez rengeteg felesleges pénz kidobást is jelent, még ha néha 1:1-ben cserél is, de leginkább bukóval lehet cserélni.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
natë
nagyúr
válasz eladogeppc #87957 üzenetére
Az a baj, hogy ez nem a milyen okostelefont vegyek topik...vagyis de, már az. Én is cserélgetem, nagyon sűrűn, de jellemzően eldöntöm magamtól mit akarok (olvasok utána), ha nem jön be, megy.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Egészen pontosan a kamera része miatt érdeklődöm itt, a többit meg sem említem. Ha meg írok a "Milyen telefont vegyek" fórumba, ott a kamerával nem igen foglalkoznak.
DXOMark-okat nézek, de sajnos video téren a "texture" elég gyenge a G4 óta.[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
ShadowLac
addikt
válasz eladogeppc #87959 üzenetére
[link]
Hátha ez segít.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
ghiottone
nagyúr
+1 Én is utána olvasok, megnézek 1-2 tesztet, aztán megveszem, megnézem, használom. Azt nekem kell tudni, hogy mire van szükségem. Ha nem tetszik eladom.
eladogeppc: nem trollkodás amit művelsz, csak lehet nem fogsz tökéletes telefont találni. Kompromisszumot kell kötni.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
Gimbalt ki használ itt telefonnal? Leirnátok egy-két tapasztalatot? Illetve ilyen gimbal kiegészítőt, mint mikrofon vagy lámpa hol lehet olcsón beszerezni?
KösziXiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
natë
nagyúr
válasz csaba1203 #87973 üzenetére
Így, hogy végre jók automatában is, nagy megelégedéssel használom
Persze bele lehet kötni (mint mindenbe), de általánosságban elmondható, hogy nem hibázik a szoftver, fotók minősége nem szem idegen.(#87974) Bossi: hasonló a képalkotása a Smart HDR-nek és a HDR+-nak. Az S10 produkciója viszont nekem nem tetszik, ahogy a többi Samsungé sem. Inkább a zajosabb/szőrösebb de részletesebb fotókat preferálom amilyen a Pixelé és az utolsó Alma generációé. Számomra a Samsung továbbra is olyan "cseppfolyós". Közelre okés, de távolra...Privát vélemény, saját ízlés.
[ Szerkesztve ]
-
toto0569
addikt
válasz eladogeppc #87957 üzenetére
Személy szerint én örülök,hogy S8-ról váltottál...
Ott már sok volt nekem és hiába próbáltam nyugodt lenni,néha már eldurrant az agyam...
Az a baj,ha a fényképező jó akkor az üzemidő szar...
Ha az jó akkor a telefon nem tetszik...
Ha tetszik akkor ...
Tanulj meg fényképezni,próbáld automatán,kézi állítással,szeress meg egyet és használd.
Ne várj csodát,ne nagyítsd 100%-ban és elégedett leszel!
Ez egy telefon...kompromisszumot kell kötnöd...
Nem akartalak megsérteni semmivel -
toto0569
addikt
-
novinyul
veterán
válasz eladogeppc #87982 üzenetére
Ennél feljebb nem fogsz tudni lépni jelenleg.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
natë
nagyúr
Nézd meg oled tools-szal
-
Drakmusz
addikt
-
ShadowLac
addikt
Gratulálok. Remélem szeretni fogod és abbahagyoda tökéletes teló keresését.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Drakmusz
addikt
-
taptaq
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- BestBuy ruhás topik