Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16514048

    törölt tag

    válasz helixP #83504 üzenetére

    Nézd, itt azért szabad csak gyári képeket megosztani, hogy lehessen látni mit tudnak a különböző telefonok "out of the box" állapotban, utómunka nélkül.
    Hogy a teszteken kívül legyen egy olyan felület, ahol össze lehet hasonlítani a kamerák minőségét, változatosabb körülmények között is. Hogy aki telefonvásárlás előtt áll, az lássa mit tud a telefon nem csak tesztelők, hanem átlagfelhasználók kezében is, anélkül hogy szerkesztéssel, külső appok használatával "félre lennének vezetne".

    Az más kérdés, hogy van-e szükség ilyen topikra. Szerintem nincs, a tesztek megfelelnek erre a célra, az átlagfelhasználót meg úgysem érdekli ilyen szinten a képminőség, szóval bőven elég lenne 1 topik, ahova lehet feltölteni bármit.

    De teljesen mindegy, hogy én mit gondolok, mert ez a szabály. Sok konfliktus volt abból, hogy van-e itt helye a túlszerkesztett képeknek, csak mindenkinél máshol volt a határ. Volt aki túlszerkesztettnek nevezte azt is, ha a másik kicsit több kontrasztot, vagy telítettséget tett a raw képre, mint ami az ő ízlésének megfelelt.

    Szóval remélem érthető, hogy miért volt szükség ilyen fekete-fehér szabályokra. Valamilyen objektív szempont szerint kellett szétválasztani a képeket és szerintem ez volt a legjobb, legkevesebb kompromisszummal járó döntés, kevesebb vita is van jóval, mint korábban.

    Visszatérve a te gondodra; nálad a custom rom-on standard ez az app. Nem gyári megoldásról van szó, innentől nincs miről beszélni.
    Teljesen mindegy, hogy milyen módon került fel a telefonodra, vagy hogy van-e azon kívül más kamera alkalmazás is. Nem kell haxolnod rá gyári kamera appot, csupán a másik topikba kell feltenned a képet, ilyen egyszerű.

Új hozzászólás Aktív témák