Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bcl

    senior tag

    Sziasztok!

    Picit off, ezért is teszem abba, mégis az itteniekhez szól, tőletek kérnék segítséget :)

    Telefonváltáson gondolkozok. Eddig, ami fényképezés szempontjából releváns telefonjaim voltak, azok az N8, 808PV, Samsung K Zoom, most meg Lumia 950XL.
    Androidra váltanék, és eddig kettő kiszemeltem van: az LG G6, és az Asus Zenfone 3 Zoom.
    Az LG-ben tetszik az, hogy vízálló, az Asusnak a bazi nagy akksija, meg az amoled képernyője. Meg a specifikációk alapján nem tűnik rossznak a kamerája sem, tetszik a zoom lehetősége.
    Picit az itt látott G6 képek elbizonytalanítottak (talán jobban hajlottam az LG felé eddig), az Asus képeiről meg annyira jókat nem olvastam, mint amilyen jó a specifikációk alapján lehetne...

    Szóval olyan max 150 ezerig melyik típust ajánlanátok elsősorban előkapom-lövök fényképezésre. Van egy 6 éves, aki nem mindig várja meg, hogy játsszak a beállításokkal... :)
    A másik felhasználási terület a természetben mászkálás, kert fényképezés; sok növényt, virágot fényképezgetek.
    S7 Edge? Honor 8? Az U11-ről persze nagyon jókat olvastam, de azért az ár tekintetében valahol meg kell húzni egy határt... :)

    A "melyik telefont vegyem" topicban már voltam, ott a V20-at ajánlották, de az, ha jól látom, itthon hivatalos forgalmazásban nincs. Ez végül is nem feltétlenül kizáró ok, de jobb lenne olyan, amihez itthon van támogatás. Vagy ha már nincs, akkor lehet "óccsó"(bb) kínai is :)

    Nagyon szépen köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák