Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Norby86

    őstag

    válasz Aryon87 #59062 üzenetére

    Érthető végülis hogy mindenki a legjobb képet akarja feltölteni ide, de igy pont az nem derül ki hogy egy készülék nem megfelelő körülmények közt is tud e szép képeket készíteni. Mondjuk akár csak bemozdul a kéz fotózás közben mennyire lesz minőségi az a kép pl. a Redmi Note 3 pro-n.
    RAW fotó képes telefonom azt hiszem már volt, a Redmi Note 2 személyében még úgy 2 éve. Legalábbis úgy tudom ő tudott ilyen módban fotózni, de én ezt a funkciót sosem használtam ki.
    B20 meg olyan hogy ha van fix 3G vidéken akkor nem szükséges, de jelenleg a T betűs szolgáltatónál vagyok, és félek hogy itt a budapesti 4G után ha leutazom, vidéken sok helyen csak 2G lesz. Mondjuk pár hónap és lejár a hűség. :C
    Oké, azt hiszem akkor kérek kéepekt a telefon saját topikjában még és lesz pár összehasonlítási alapom legalább. :)
    Megmondom őszintén nekem azért fontos a kamera, mert nyaranta gyakran kerékpározok gyönyörű helyeken amit szeretek megörökíteni. Pl. Pilisben ahol sokszor a fák között elég sötét van, és a részletek is fontosak lennének.
    Az meg elég fájó hogy volt ilyen bolt csak közben megszünt. :( Szivesen megtapiztam volna a Redmi Note 3 pro-t és a Redmi 4 prime-t.

    (#59063) Ricardo:
    Amiről szó van az a 3/32 változat. A fotózás ebből az előbb említett szempontból fontos csak nekem, de ha már ott vagyok szeretnék szép tájképeket összehozni. Nézegettem természetesen régebbi csúcskategóriás telefonokat is, de azokban jellemzően 2 giga ram van csak, gyengébb processzor, csak 3000-es akkumulátor, nincs ujjlenyomat olvasó, meg a legfájóbb hogy megszerettem a miui felületét még a Redmi Note 2 időszakom alatt és most hogy stock droidom van eléggé hiányzik a miui. Szóval több szempontból sem lenne nálam célravezető egy régi csúcskategóriás készülék ami ma már középkategóriásnak minősül maximum. Meg nem is csak a fényképezés miatt veszek telefont, pl. a távirányító is fontos, az meg van mindkét xiaomiban. :)

    [ Szerkesztve ]

    -Norbi-

Új hozzászólás Aktív témák