- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsillio
addikt
Fire
Honor 7[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
-
Just_Reboot
addikt
Drakmusz és kengyel: Köszönöm.
Más:
Szerintetek melyik a jobb fotós, az S7 Edge vagy a Nexus 6P?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Esti kép
Panasonic Lumix CM1
Voltam Media Marktban, ahol egy kicsit fogdostam a Honor 8-at. Nekem bejön a kamerája, megfelelő támasszal abszolút jó képeket készít:
Honor 8
[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #55504 üzenetére
Jo kepek lettek. Sztem a H8 is megallja a helyet.
En pedig etvagyat gerjesztek a vacsorazni akaroknak
[link]G5 HDR
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Burt1793
veterán
Az érzés, amikor olyan teret látok a képen, ahol minden nap járok, de fél percig tart, hogy felismerjem, idegesítő... Menő kép.
Egy hasonlóról lenne kérdésem. Megállították a villamost a kép kedvéért vagy photoshop? -
Arcképgyáros
válasz Burt1793 #55506 üzenetére
+Aryon, köszönöm!
Igen, próbáltam nem túl felismerhetőre csinálni
Amúgy a Margit hídnál valamikor percekig áll a villamos, tehát a kép reális.
Szerk: Erzsébet híd, de a lényegen nem változtat.[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
w333
félisten
válasz Just_Reboot #55503 üzenetére
Mivel volt N5X telefonom és a kamera ugyan az mint a N6P -ben így azt mondom hogy összességében jobb az S7E kamerában, főleg a fókusz és a természetes színek + az automatika nagyon profi, az OIS pedig nagyon nagy segítség hogy a képek ne mozduljanak be, és a manuális beállítások is szuper jók !
Ezt érdemes végignézni ! és a Mobilarena kamera teszt !
(#55504) Dr. 444Hertz
Na ez már nagyon jó ... fókusz is jobb mint az előző képen !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Arcképgyáros
-
kengyel
nagyúr
Nagyon szuper az első kép, a H8-képei sem rosszak.
(#55505) Aryon87
Még szerencse hogy most ettem.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Arcképgyáros
-
Burt1793
veterán
válasz Dr. 444Hertz #55507 üzenetére
Ott nincs semmi akadály a villamos előtt szerintem. Messzebb van egy zebra, kb. 70-100 m-re. Vagy megállította vagy photoshop akkor, ugye? Ilyet fizikailag lehetetlen csinálni.
(#55505) Aryon87: Áhh, bocs, ez nem jó.
Mutatok pár nápolyi Pizzát: 1, 2, 3, 4, 5 (Nem, nincs instagramom, FB-ra se töltöttem fel )
Asszem minden napra jutott egy. Az 5-ös számú az első nápolyi pizzériából, sok híresség is megfordult ott. Csak margarita van.Samsung Galaxy A5 2015
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #55509 üzenetére
Vagy 2 oraval ezelott keszult kep, csak most jutottam el addig, hogy pihenjek is..
Burt: hm, gusztak nagyon. De ott azok pizzak is. Az itthoniak tobbsege meg se kozeliti az olasz pizzat.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Tudom, csunya dolog, de erdekesnek talaltam: [link]
G5
-
Arcképgyáros
-
gipsztigris
addikt
-
Burt1793
veterán
válasz gipsztigris #55516 üzenetére
Az a furcsa, hogy a villamos mögött a sínpályán látszik két első lámpa (amilyen az arra járó Tatra-knak van). Tehát lehet, hogy mégis photoshop. Vagy annyira hosszú a záridő, hogy elment egy Tatra, majd jött ez a csillamos?
A Margit híd Budai hídfős csillamosos képe (Parlamenttel a háttérben, bocs, amikor ezt ideírtam, még nem gondoltam arra, hogy be fogom linkelni ) jobban tetszik, kár, hogy ilyen kis felbontásban van csak fent.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Just_Reboot #55518 üzenetére
Aha
-
PartyShan
aktív tag
OnePlus3 low light kép.
ISO100 30s záridő. Monitor fényénél. -
toldy
őstag
Huawei p9, Advent.
Éjszakai ( kézben tartva) - Direkt
Nem próbálkoztam semmivel, mindegyik első kép, csak ahogy jött, vannak hibák, ezzel a telefonnal kénytelen leszek megtanulni fényképezni, van valahol jó leírás, gyorstalpaló mit hogyan?
Szerk# Köszönöm, neki is esem.
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Dr. 444Hertz #55535 üzenetére
Jó kis 3410...
-
Arcképgyáros
-
gipsztigris
addikt
válasz Dr. 444Hertz #55535 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Arcképgyáros
válasz gipsztigris #55538 üzenetére
Nem csak te, hanem az óra is
-
gipsztigris
addikt
válasz Dr. 444Hertz #55539 üzenetére
Mi a baj vele?
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Arcképgyáros
válasz gipsztigris #55540 üzenetére
Kilóg a képből
De tetszikJustreboot #55497: gyönyörűek lettek a képek!
A 3. és a 7. a kedvencem[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Nekem jelenleg csak szerkesztett cipős képem van. A másik topicban linkeltem is
-
gipsztigris
addikt
válasz Dr. 444Hertz #55541 üzenetére
Nemár! Melyik része lóg ki?
-
Arcképgyáros
válasz gipsztigris #55543 üzenetére
[link]
Kicsit zavaró, ha úgy nézem a képet, mint alkotás. Szerencsére az óra jól néz ki!Ricardo: láttam a másik topikban is, aranyos kép
-
Quqesz
nagyúr
Na ki lesz, aki először linkel műsoros zsepit vagy wc papírt?
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
gipsztigris
addikt
válasz Dr. 444Hertz #55544 üzenetére
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz gipsztigris #55546 üzenetére
Jobb!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest