Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsoltika11

    tag

    válasz #31733248 #36264 üzenetére

    Igaz... a mobiltelefonokban lévő kamera eredetileg arra használandó, hogy megörökítsünk gyorsan egy pillanatot,eseményt, témát, tájat, és akár videófelvétellel is rögzítsünk valamilyen eseményt.Nem pedig állítgatni,állványt használni, mert az már a fényképezőgépek világa. De mint minden más, ez is rohamosan fejlődött, és fejlődik a mai napig is, és ma már ott tartunk hogy nem azt mondjuk hogy "áh ezt csak telóval csináltam". Egész nagyot fejlődött a képminőség és minden más egy mobilkamerában, főleg a felső kategóriában, de a középmezőnyben is korrektek már a kamerák. Ez elvitathatatlan.
    Bizony ott tartunk hogy olyan minőségűre fejlődtek a mobilkamerák, hogy a beállításaikban ott a hosszabb záridő, (PV Lumiáknál a 4s) és ehhez viszont kell az az állvány. És egész jó eredmények születnek.
    Én személy szerint azt mondom hogy nem célom hogy profi fotós legyek, nincs tervben hogy "nagygépet" vegyek felszereléssel, csupán hobbi fotózkodom, ahhoz pedig tökéletesen elegendő minőséget produkál a telefonom, és elég szép képek is szoktak születni. Van egy gripem a 1020-amhoz, és hamarosan egy kis állványt is fogok rendelni hozzá, és elkezdek éjszaka fotózni hosszú záridővel.
    Az én hobbi fotós szükségleteimet tökéletesen ki fogja elégíteni. :K :R

Új hozzászólás Aktív témák