Hirdetés

Aktív témák

  • Nowhereman

    őstag

    válasz Nowhereman #8430 üzenetére

    Brabhamék még maguk szerelték az autójukat, Mansellék már nem - de tegyük hozzá, hogy a nagy technikai titkolózás miatt már nem is engedték volna őket oda, a mostaniak pedig igazi piperkenőcök, akik egy büdös szót se váltanak a szerelőkkel.
    Megváltozott az egész rendszer. Anno Enzoék még kimentek a versenyekre, és ha láttak valakit aki jól küldte, és szemébe röhög a halálnak, annak adtak egy lehetőséget. Akkor azt lehetne mondani, hogy nem az eredményeiért szerződtettek valakit, hanem azért aki.
    Mára ráállt egy iparág. Valami kölök nyer néhány gokart futamot aztán egy kisöpört úton nyerik a bajnokságokat, a kimenedzselt legjobb autóval, megy a haypolás e minden. Csak valamiit qrvára nem tanulnak meg, amit csak a húsdarálóban lehetne - rajban haladni, kezelni azt, ha egy másik versenyző is van a közelben. Ilyesmire való képesség nem tesztelődik és nem is jelenik meg az eredménytáblán. Van néhány agyonsztárolt ifjú titán, akit simán porrá zúznának az alacsonyabb kategóriák lecsójában...
    Az az igazság, hogy mi az 1. állatfajtát(versenyző) szeretnénk látni a képernyőn, a FOTA a 2. állatfajtát képviseli(befektető), míg börni a 3.(uzsorás) mintapéldája, a (ma)FIA meg ez utóbbi kettő közt hintázik...
    A csapatok szintű döntései a FIA-nak viszonylag jók. Inkább a versenyzők szintjén való kivételezgetést, és töketlenkedést értem. A sztároknak sok mindent elnéznek, a páriákat meg alanyi jogon büntetik. El is kanászodott néhányuk, mint mondjuk Sumimihály. Persze hogy máris táncol Todt gyomra. Ha büntet, búúúú a szerelmetes rajongótábortól, ha meg nem, akkor már a bratyizást emlegeti az ellentábor. És ez a kivételezés-töketlenkedés nagyon visszaüt, és nem csak a versenyzői szinten. Ha Lonzinak kiosztottak volna egy-két év kényszerpihenőt miután telibe kapta sárga zászló alatt Webber autójának roncsát, akkor most nem kéne mindenféle ökörséggel rávenni a versenyzőket a sárgazászló tiszteletben tartásra.

    Utánam a kondenzcsik!

Aktív témák