Hirdetés

Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz D@ni88 #1724 üzenetére

    Pont másként érzem, sztem Massa idegesebben vezet mint Kimi, és én azokat az időszakokat amikor Kimi gyenge versenyeket futott, de ővé volt a leggyorsabb kör, szal én pont ezzel magyaráztam magamban: Nehezen müködnek alatta a gumik, viszont amikor müködnek akkor kijön a gyorsasága.
    ..és most is azt gondolom hogy a McLaren már Hamilton-é...azaz az ő szája íze szerint fejlesztik, és Hamilton stílusához közelebb van Alonso stílusa, mindketten mozgatják az autó hátulját, és mindketten látványosan rázóköveznek...ezért gondolom azt hogy ideálisabb lenne egy Alonso-Hamilton felállás az autó/versenyző csomag fejlődése szempontjából.
    Míg Alonso stílusa és Massa stílusa sincs messze, ezért ebben a felállásban a Ferrari sztem csak nyerhet.
    A McLaren-nél Kovalainen-nek szvsz semleges (szemre), közelebb a finom vezetéshez.
    Kimi viszont finoman vezet, a McLaren gyengül szvsz egy Kimi-Hamilton felállásban, holott a versenyzőpáros egyértelműen erősebb mint Kovalainen-Hamilton.

    De ez csak a saját okoskodásom, nem is vitaképes.

    Kimi szvsz a Brawn-hoz menne Button mellé, mert ők hasonlóan vezetnek...Button-nak is voltak gumimelegítési bajai, és náluk is nagy az eltérés a két versenyző között (Rubinho-Jenson).

    De nagyon hasonló volt a gond a Bmw-nél is, Kubica 'nyersebb' stílusban vezet mint Heidfeld, és ezért Heidfeld-nek voltak is gondjai, valmint a felállásuk sem volt igazán nyerő.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák