- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
Ti nagy filmesként, hogyhogy nem házimozisztok? Megéri nagyon és 2-3 év alatt simán bejön az ára. Én a moziba nem csak a mozi büféjébe teszem be a lábamat a magos perec és a popcorn miatt, amit hazaviszek!
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
nagyúr
válasz Bad Pritt #89705 üzenetére
Nem hát, de a kivétel nálam is erősíti a szabályt. Én spec tudok várni pár hónapot mire a premier filmeket kiadják blurayen az idő nekem dolgozik, nem azon múlik. Így legalább megvan az "én váram" feeling is. Nyilván egy jobb és valamire való rendszer nem olcsó, egy korrekt autó ára kijön belőle, de még mindig azt mondom, hogy megéri.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
eeXaa
addikt
...én fejhallgatóval nézek mindent, teljesen rákattantam... mindent hallok tökéletesen... no meg ha nincs felirat, különösen jó..
[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
Alien 1-2-3 VHS-sel ti mit kezdenétek? Nincs szívem kidobni
-
spammer
veterán
Miért dobnád ki? Relikvia. Nekem van sok (eredeti) VHS-em régről, Star Wars 4-5-6, Bad Boys 1, Mátrix 1 meg a fene tudja még mik. Dobozod be őket, aztán tárold el valahol, jó lesz egyszer még kézbe venni őket vagy az unokáknak mutogatni.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
dokee78
félisten
El hangzott egy filmben egy szöveg rész.
Nem pontosan ez volt,de hasonló:
"ha egyszer hazudnak nevezel elnézem.
Ha másodjára hazugnak nevezel kiütlek.
De ha mégegyszer akkor megöllek."Ismétlem,nem pontosan így mondták,de a felépítése ilyen volt.
Maximális tiszteletem,ha ebből valaki megmondja. -
addikt
-
bagyulajuve
addikt
#89692 radi8tor ; #89696 NetTom
akkor megnyugodtam és nem velem van a bajResistencia eterna
-
nagyúr
válasz Vikthor #89704 üzenetére
Attól is függ a szomszédok mennyire tűrik... hacsak nem fülessel nyomja az ember (vagy szerencsések szomszéd nélküli kertesházban).
Nálam most a "házimozi" egy jó kis wireless Sennheiser füles... igaz csak sztereo, de bitang jó vele filmeket nézni.
És így a szomszédokat sem zavarom...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Pearce
aktív tag
THE MAGNIFICENT SEVEN - Official Trailer (HD) - még mindig várós
Star Trek Beyond Trailer #4 (2016) - ebben már több eddig nem látott jelenet van, úgyhogy csak óvatosan
Matt Damon alig szólal meg az új Bourne-filmben - kb. 25 mondata lesz összvissz
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Holnap este megyünk nézni új Star Trek-et, szóval megnéztem újra első két részt. Nekem még mindig nagyon bejönnek.
Live-Die-Respawn
-
pohár
félisten
2 hete csak telóról tudom nézni a fórumot (meg melóhelyen, ha üresjárat van), szóval ez volt a legrövidebb verzióm
oric... majd a 3D-re térj már ki, ha fos lett, marad a 2D-s verzió
és még mindig keresek kiadó szobát a 11. kerben
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bad Pritt
félisten
Remélem a Pixar megerősíti valamikor, hogy ez tényleg így van, mert nagyon patent módon össze lehet rakni. Amúgy szerintem már linkeltem, de mindegy.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Pearce
aktív tag
-
brownus
veterán
tegnap megnéztük a mátrix kettőt, meg elkezdtük a mátrix 3at, hogy ezek mennyire üres filmek, te jóisten.
látvány még ma is egész fasza, de ennyi... persze úgy, hogy az első a mérce!ja, meg tegnap megnéztem a BvS extendedet is, mocskos jó film ez, nem tudok belekötni...
pl.
mindenkinek feláll a fasza a nolan féle batman vs bane bunyóra, hát én felröhögtem, mikor eszembe jutott. már csak azért is mert bane a képregényekben teljesen máshogy néz ki, sokkal keményebb, olyan akitől még batman is tart, nem kicsit.mert ez epic fight volt; batman warehouse fight tök jók a vágások, meg a kameramozgás
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz brownus #89746 üzenetére
Nem a Doomsday-bunyóra gondolok, hanem Batman álmára a paradémonokkal a sivatagban. Sokat akart a szarka, nagy térben kevés statisztát helyeztek el, folyton megálltak meg bevárták az előző mozdulatsor végét ("beleszaladtak a pofonba"), elég bárgyú lett második-harmadik nézésre.
Doomsday a tökéletes meggyalázása az eredeti karakternek. És csupasz.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
spiky03
veterán
válasz Pearce #89743 üzenetére
Ajajj mik lesznek itt.
De ettől függetlenül lehet moziban nézzük, már csak az akció miatt. igaz azokból is lesz 1-2 túlzás.
Gondolom olyan lesz, mint az első rész csak nagyobb, látványosabb, meg viccesebb, ahogy ez mostanában lenni szokott.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
cyberkind
félisten
válasz brownus #89744 üzenetére
Jó film, de még mindig azt tartom, hogy sokkal jobb lehetett volna.
Nekem pedig a Sötét Lovagra áll fel, a 2. rész a legjobb, a 3. ezt nem tudta hozni de így is egész jó, ha meg a képregényeket nézzük az Arkham játékszéria mindenkire köröket ver, kár, hogy csak játék.Na de majd állítólag Batfleck elhozza nekünk az Asylum filmet, ha így is lesz nem is értem eddig miért nem csinálta meg senki, az egyik legdurvább hely.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- BestBuy topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- PlayStation 1 / 2
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- További aktív témák...
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest