-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gboszi
senior tag
válasz Bad Pritt #90612 üzenetére
Ha már nagyon fonetikusan írtad...akkor [így ejti a nevét Matthew McConaughey]
"If you're good at something, never do it for free!"
-
Tertius
tag
válasz brownus #90627 üzenetére
Úh bakker, ez mi jó film volt . . . már amikor a trailerben láttam a jellegzetes páncélban a katonákat (yes, my liege . . . ) megemelkedett a vérnyomásom, de moziban abszolút álleejős élmény. A totálok az ork faluról / bázisról, az épületek kidolgozottsága, az orkok megvalósítása. . . sokszor kérték a fanok a cutscene-ek minőségében megcsinált teljes filmet, és ez lényegében az. Tiszta wc3 intro / video hangulata van az egésznek. Vannak benne hibák, de hát miben nem?
-
Viszlát
addikt
-
gyuromoj
veterán
Régi filmekből nem lehet simán csinálni 4k rip-eket? Ha jól tudom 10+K-n vannak rögzítve a szalagra.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Bad Pritt
félisten
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Dilikutya
félisten
válasz Gery9112 #90635 üzenetére
Ezt mondom én is, hogy kreatívan kellett bánni a rendelkezésre álló lehetőségekkel. És ez azért sok régi nagy filmnél sikerült is. Aztán persze volt, ahol túltolták a kreativitást, pl. a Pirx kalandjainál.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
zoltanz
nagyúr
Amikor kialszik a fényt (2016' thriller) nem nézte még senki? Este lehet nekiesek.
-
k-adi
nagyúr
A dzsungel könyve (2016)
The Jungle BookÉn nem akarok kötekedni, de úgy emlékszem "bizonyos" állatok nem voltak az eredetiben, de itt igen... (ez alatt azt értem, hogy "bizonyos" állatok nem élnek a dzsungelben, így elég szürreális volt némelyik mikor megjelent a színen )
Na ettől, illetve a bizonyos kisebb-nagyobb változtatásoktól eltekintve a film egy cgi orgia kb... A farkaskölyök nagyon cukik, Balu bundája tényleg vizes lesz mikor pancsol a folyóban, stb...
Tetszeni fog azoknak akik szerették a mesét, illetve odavannak a cgi-s filmekért, mert itt abból van dögivel.
-
Bad Pritt
félisten
Van annál gázabb, mint mikor a görcsös esélyegyenlőségi remake hullámban a női Ocean's Elevenhez nem tudnak elég húzónevet összekalapozni és Ocean's Eight lesz belőle?
Októberben kezdenek amúgy.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Jim-X
őstag
Meg csak most sikerult megneznem, de nagyon jol szorakoztam. Tetszett az egesz film, nem volt vontatott, egy percet se unatkoztam, volt amit visszatekertem vagy 3x, olyan f@szan nyomtak a "sracok"
Tim Roth-ban tenyleg raismertem Christoph Waltz-ra, de jo volt a jateka Samuel meg a szokasos format hozta.Az ahogy a szopatos sztorit elnynomta, sirtam a rohogestol 9/10 Mert
kamu volt a level A játék az nem játék!
-
Bad Pritt
félisten
Ez oda fog verni. Nagyon.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
spiky03
veterán
Én is pont ma délután néztem meg.
Egynek jó volt.
Néhol kilógott a CGI lóláb, de nem volt vészes.
Az állatok jól néztek ki. Igaz nekem a tigris meg a párduc tetszett, a farkasok, meg a medvének néha olyan fura volt a feje. A farkosokról meg az Alkonyat jutott néha az eszembe.
De amúgy tényleg nagyon jól ki voltak dolgozva, vizes bunda, az árnyékok.
A kis csávó is jól játszotta a szerepét, főleg úgy, hogy egyedül volt kb mindig egy zöld szobában.Igaz a mesét már jó régen, még kiskoromban láttam, de lehet majd újra nézem, mert nem pont ilyenre emlékszem.
Nah de kíváncsian várom a másik Dzsungel könyve feldolgozást, hogy az miben lesz más.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
törölt tag
Coma trailer - ez játék vagy film? Mert egyébként meg wow.
-
Realradical
őstag
válasz Dilikutya #90625 üzenetére
Olvastam, hogy Gul'Dan visszautasította a filmes célokra történő portál nyitást, így nem jöttek a forgatásra az ork főszereplők. Ezért a CGI.
@erahurka
A napokban néztük újra a Fantasztikus Labirintust a párommal, ott mondjuk nincs egy szál CGI sem. Meg is terveztük, hogy elmegyünk a Dragon Con-ra megnézni a szereplőket.[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Enton
addikt
válasz #54715584 #90671 üzenetére
Hátha a cím nem spoiler, és nem csak a trailer ütős. Jónak tűnik."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Dilikutya
félisten
válasz Realradical #90672 üzenetére
Kár. Mindig tudtam, hogy Gul'Dan egy köcsög, valószínűleg csak több pénzt akart kicsikarni a stúdiótól.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dorian
félisten
Tehát nem "filmes" hanem "valóságos". Mondom, megszokás kérdése.
A túlzott sterilitás pedig azért van, mert így sokkal jobban oda kell(ett volna) figyelni a díszletek kidolgozására, a finom részletekre, amit behatárolnak az idő és az anyagiak.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
brownus
veterán
kicsit off de érdekes, jó cikk a tv világáról, stb... kávé mellé
Friderikusz: A kiskirály meztelen -
rii
nagyúr
sziasztok
tudtok mondani lécci valami vígjátékot, ami nem csak merő szerencsétlenkedés?
inkább akció-vígjátéko, mint romantikus vígjáték
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Viszlát
addikt
válasz radi8tor #90655 üzenetére
Mi az az is?
Netflix/Amazon: natív 4k@60fps, nyilván nem minden, saját sorozataikat nyomják fel többnyire így, de például a Terra is ilyen formátumban van fent.
HFR lesz az amire gondolsz és mint írtam az 1080i vagy 1080p forrást a tv felskálázza, nem csak felbontás hanem fps tekintetében is. Fps-t nem 60-ra, hanem az eredeti duplájára, legyen bármennyi is az.Az algoritmust nem ismerem, egyszer elkezdtem filózni rajta, mert az 1080i az sima ügy, de egy progresszív forrásnál ugye nem tud játszani a váltott sorossággal (bár végülis progresszívből is ki lehet választani valamilyen minta alapján adott képpontokat, de ahhoz milyen hardver kellene már...).
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Dilikutya
félisten
Tango & Cash. 10-ből 9-szer ez ugrik be, ha akció-vígjátékot kérdeznek. De gondolom, újabbra gondoltál. Akkor Trópusi vihar. Ilyen Jump Street-eket, Két koppert, 2 Guns-t, Pofázunk és végünket hanyagold...
-
-
nagyúr
válasz Dilikutya #90686 üzenetére
Abból ez a legnagyobb arc! Imádom a hangját és a karakterét, bár szemétládát játszik benne, de azt nagyon jól! Megvan a stílusa rendesen. Ráadásul a Fallout játékban ő adta Barnaky hangját is.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Pearce
aktív tag
"Antoine Fuqua-nak nem elég A hét mesterlövész, a SEBHELYESARCÚt is remake-elni akarja...A film a Universalnál készül, és a cselekményt áthelyezi Miamiból napjaink Los Angelesébe." via Geekz
A poén az, hogy már kb. 5 éve fut ez a Scarface-remake projekt. Visszanéztem, először 2011-ben Ayer-t /a Suicide Squad-os rendező/ kérték fel, hogy írja meg a forgatókönyvet, majd ezt kipofozta egy író /Paul Attanasio/, majd megint újraíratták a Straight Outta Compton-os íróval.
Hisz tudjuk, hogy az újraírásokkal milyen jó filmek szoktak születni.
Ja meg az Ocean's Eleven női remake-ről kiderült pár részlet: Ocean’s Eight lesz és megvan a szereplőgárda
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz emiki6 #90689 üzenetére
Ezt jobb lett volna, ha inkább magadban tartod. Scarface remake, újabb gyalázat a tehetségtelen nyomorultaktól, akik nem tudják az újabb kis fos filmjüket máshogy eladni, csak úgy, ha egy klasszikus címről húznak le egy bőrt.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
emiki6
veterán
válasz spammer #90690 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy készítsenek belőle szarabbat.
Mondjuk igazad van, kár remékelni, csináljanak inkább valami újat és jót.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
gyuromoj
veterán
Don’t Breathe-előzetes: horror a felnőtteknek
szerk.:
Az Aquaman főgonosza Black Manta lesz.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
atike
nagyúr
Rogue One Sneak Peak 3... Wow.
-
eeXaa
addikt
válasz spammer #17532 üzenetére
...kicsit megkésve, de mivel épp most néztem, meg a filmet és rajtad kívűl mindenki tesz rá... (ami egyébként nem lep meg) ...vagyis meglep, hogy egy ilyen hatalamas alkotást hogy ignorál mindenki.... iszonyatos tragédia az életről, ami lerántja a leplet minden mézes mázos képzelgésről... zseniális film, felesleges is tovább ragozni... nemtudom amúgy volt e értelme remaket csinálni belőle, de az a gyanúm, hogy a közelébe sem ér ennek... azért lehet rálesek a jövőben..
. -
spammer
veterán
Lényegében mindkettő a regényt dolgozza fel, ilyen tekintetben tehát nem film remake, mert a sztori eredetileg sem Kubrické volt. És bár az eredeti művet nem olvastam, de gyanítom, hogy Kubrick szokás szerint kicsit szabadabban értelmezte, továbbá abban az időben azért kicsit visszafogottabban is kellett ábrázolni a történetet, míg '97-ben azért már kicsit több is beleférhetett.
-
spammer
veterán
OFF
Egyébként ha már élet, tragédia és komoly témák, akkor ajánlom a Horace & Pete című 10 részes minisorozatot (lényegében
olyan, mintegy színdarab). Sajnos nagyon kevesen ismerik/nézték, pedig remek. Röviden a sorozatos topikban írtam róla: [link][ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
válasz spammer #90697 üzenetére
Régóta terítéken volt már hogy megnézzem Kubrik miatt.... igazából sztem így tökéletes, nem kell ehhez semmi extra már... így legalább tisztábban átjön a mondanivaló
90699: ok.. köszi.. ránézek a hétvégén..
...bár a Lolitát most nehéz lessz űberelni nállam egy darabig..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest