- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Tibiajax
nagyúr
válasz BITBOYS #89588 üzenetére
#89593 Viszlát megértünk minden frusztrációdat.
lenne itt egy másik, az ultimate cut-nak egy alternatívabb változata, abban Brucie múltja helyett sokkal inkább rámennek a másik két főhős ill. egymás közötti személyes vibrációkra, valahogy a szereplők közötti feszültség sokkal jobban tapinthatóvá válik, ezt kellett volna lenyomni a moziban is. szerintem ez a verzió jobban be fog jönni neked[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
Zseniális kép-hang? Nekem nem tűnt zseniálisnak. Hozta az elvárhatót. Rendezőtől én jobb filmet reméltem a watchmen miatt. Forgatókönyv gyenge szerintem. Színészi játékra azt mondom, hogy korrekt munka, semmi kiemelkedőt nem véltem felfedezni.
Összességében beáll szerintem az átlag képregényfilm sorába.
Sokaknak nem tetszik a hosszú felvezetés, pedig szerintem az a film erőssége. Wayne motivációja, Clark vívódása, Lois aggódása jól meg vannak jelenítve. Luthor inkább tűnik a hatalmával játszó gyereknek, mint összetett gondolkodású zseninek. De ez nem baj.
Viszont ahogy haladunk a tetőpont felé esik a színvonal. Legalábbis szerintem. A feloldás meg baromi gyenge lett.
Batman és Superman harca gagyi. Hova lett a gyilkos szándék? Főleg úgy, hogy a kriptonit megszerzésért is megölt több embert. Akik, ha úgy vesszük valószínűleg kemény kiképzett emberek. De mégis csak egy vállalat értékét őrizték. Nem tudhatjuk, hogy ők bűnözök vagy sem. Tehát Batman használ kriptonit gázt. Superman legyengül. Erre elkezdi dobálni. Miért nem próbál végezni azzal, hisz szerinte képes az egész emberiség kiirtására és veszélyt jelent a bolygó lakóira? Arról, hogy Batman az arcát vágja meg Supermannek, a 70-80 évekbeli filmek ugranak be, amikor a strici megvágja prosti arcát. Azért azt jobban is meg lehetett volna oldani, hogy miért is nem öli meg Batman Supermant. Márta féle feloldás meg nagyon gyenge megoldás. Mégis Bruce nem járt utána, hogy Clark Kentnek vannak hozzátartozói? Vagy nem fordult meg a fejében, hogy Supermannek is vannak felmenői?
Ha Superman aggódik Mártáért, akkor miért bízza Batmanre? Miért nem repül oda, szabadítja ki, helyezi biztonságba és jön vissza? Mennyi időbe telik ez neki? 5-6 másodperc? Gondolom Doomsday annyi idő alatt nem pusztította volna ki a bolygót. nem mellesleg Doomsday megjött, majd pár perc múlva legyőzetett.
Szóval jó koncepció. Rossz megvalósítás.
Egyébként azért is fájó lehet sokaknak, mert a WB rajzfilmekben már jó ideje építi a DC világot. És nem is rosszul.[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Dilikutya
félisten
válasz radi8tor #89602 üzenetére
Úgy általában mondtam, hogy nem árt ismerni az eredetit egy paródiánál.
Amúgy nem rosszabb, én már az eredetit is úgy néztem, hogy trash, meg paródia. Párommal néztük moziban, mert ő olvasta is, én meg az előző napi értékelések után eleve úgy mentem, hogy röhejes lesz. Annyira vicc az eredeti, hogy vannak mondatok, kisebb részletek, amiket gyakorlatilag 1:1-ben átvettek. Többek közt azt a zseniális önvallomást is, hogy "én nem szeretkezek, én baszok".
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
james001
veterán
Érdekesnek tűnik,ránézek
(#89589) BITBOYS: Nagy Gyllenhaal fan vagyok úgyhogy láttam minden filmjét,legalábbis azokat a műfajú filmjeit amik érdekeltek A Demolition-t is meg kéne nézni,meg az Everest-et is,bár utóbbiban csak mellékszereplő előbbi meg állítólag nem lett valami fantasztikus
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Magnum_
nagyúr
megjelent a Barbershop 3
I humbly and respectfully decline™
-
Jim-X
őstag
válasz cattus #89578 üzenetére
From the Earth to the Moon esetleg
Vagy: Moon Machines
Imadom oket
Ja, a Dancso fele konyv is megvan Holdseta cimmel, ugyhogy modhatni nagy bolondja vagyok a temanak
Itt is talalsz csemeget
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
devil-k
nagyúr
A látogatás
The Visit7/10
Oh, micsoda hangulat, micsoda élmény. Ebben a filmben abszolút élvezhető volt a kézikamerás megoldás, sőt, még hitelesebbé tette az egészet. A legfélelmetesebb, hogy ez meg is történhetett volna. Semmi olyan dolog nem volt benne, ami elrugaszkodott volna a realitástól. Az emelkedett hangulat mindenképp megérdemli a magasabb pontszámot. Viszont a hibák, a túl hamar lelőtt és kiszámítható "fordulat" nem tesz jót az élménynek. Lehetett volna még csűrni-csavarni a dolgot.
Hiányzott, hogy megtudjuk, hogy került oda a 2 pszichopata, hiányzott valami előélet, valami még durvább, sokkoló hatás, ami még inkább az emlékezetembe vési ezt a 90 percet. [ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
-
spammer
veterán
válasz radi8tor #89620 üzenetére
Jaj...
Nem arról van szó, hogy mennyire minőségi művészeti alkotás, hanem arról, hogy a maga idejében, ebben a műfajban ő sztár volt, a Kickboxer pedig az egyik legjobb és legnépszerűbb filmje. Most meg egy szaros remake-ben, noname színészekkel vállal egy háttérszerepet (tök mindegy, hogy folytatásnak nevezik-e, ez egy felesleges remake, kb. ugyanazzal a történettel). Lehetne kicsit több önbecsülése és tekintélye, még akkor is, ha már öreg és "lecsúszott" és nem dúskál az ajánlatokban. Ne csináljon bohócot magából, miközben mások kapaszkodnak a hátán.„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Tibiajax
nagyúr
válasz spammer #89622 üzenetére
nem dúskál az ajánlatokban.
leírtad a kulcsmondatot..The Brothers Grimsby
hd,ov
lehet, h nem a legintellektuálisabb humor a földön, de ennek a Borat-gyereknek én mindig bedőlök és folyik a könnyem előbb, vagy utóbb.. most is ez történt, hihetetlen suttyó egy film modern köntösben, de Cohen-nek van egy olyanfajta humor attitűdje, stílusa, aminek nem lehet ellenállni. amikor már komolyra vennéd a jelenetet, akkor csap le mindig, plusz ami tetszik, régi vágásúbb kabarétréfákat is felvonultat a szerepcserés, félreértéseken alapuló szkeccsekkel
és ez nagyon jó
ilyen dirty nagypapa-szennyeknél legalábbis mindenképp..
8/10[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Tökéletes gyilkosság:
még mindig jó film, 7,5/10
I humbly and respectfully decline™
-
Tertius
tag
válasz Viszlát #89593 üzenetére
Pedig szvsz az ő jelenetei, Batman pont, hogy fénypontja a filmnek, élvezetes volt nézni a nyomozgatását, a morális párbeszédeit Alfreddel. Kb. hasonlóra írták meg, mint írtad, csak azért annyira nem volt súlyos (rémálmok, érzelmi töltet). Kicsit megtört badass, mint a régi rajzfilmekben.
Kár, hogy 2 és fél óra, relatíve izgalmas felépítés egy béna fináléra volt csak elég (és nem feltétlen a cgi csatára gondolok). Miközben alternatív jövős,érthetetlen hülyeségekre meg volt idő, a harmadik pozitív hős Csodanőre koncentrálhattak volna kicsit többet.
[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
Az első tetszett, a második gyengébb volt,ez meg számomra tragikus. Asszony pajti itt is hagyta kb15perc után.
5\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
marilllyo
veterán
Erről mi a véleményetek? Nem is hallottam róla még.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Pearce
aktív tag
-
dokee78
félisten
válasz ígyvanferi #89638 üzenetére
Köszi!
Akkor végül is az igazi gyilkos nem bűnhődött meg? [ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Basszus mekkorát bukott Spielberg ezzel az óriásos kalandjával... 150-et simán eltapsoltak rá és örülhet, ha 60-at összehoz otthon. Meg amúgy az IDR is bucskázik, csak nem ekkorát.
Már csak abban reménykedem, hogy a Ghostbusters is követi őket.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
emiki6
veterán
Oh, nem, attól azért messze volt. A sorozat sok része fájdalmasan gáz volt, ahhoz képest a filmmel nem volt baj, de igen, sokszor túlzásokba estek.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Dilikutya
félisten
válasz Bad Pritt #89643 üzenetére
Úgy néz ki, 46 millióval kezdett a Szellemirtók. Ez mai értéken összevetve az eredetivel óriási visszalépés, az harmadannyi moziban ment sokkal jobb vászonátlaggal. 144-be került, necces, hogy nem lesz nyereséges. Mondjuk az előzetesei után továbbra is csodálkoznék, ha jó film lenne. Imdb-n kicsit feljebb mászott, 5,1-en áll.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest