- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
válasz dokee78 #75151 üzenetére
Nem maradt volna halott ha a csajnak nem kell lelőnie. Csak nem jött össze hogy magának üzenjen, ezért nem változott meg a múlt. Mire elkészült volna a kép leesett a papír.
Akkor és addig nyert, amíg másnap kirakta magának a nyertes befutókat. Megnézi a fényképet este -> másnap reggel azokra fogad akiket látott a képen -> befutnak, nyer -> este kirakja a neveket amikor a gép fényképez. Azt meg gondolom nem merte meg főleg nem akarta kipróbálni mi lenne ha nem a képnek megfelelően rakja ki a papírokat.
Te, ezt nézd meg még egyszer[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Dorian
félisten
Terminator 5 meglepően élvezhető élményt adott. Persze a 2-höz képest semmilyen tekintetben sehol sincs, de úgy ültem le, mint a Terminator sorozat filmváltozata elé. Egy csomó jelenetben (pl. visszautalások) érezhető is, hogy a rendezés sem vette vér komolyan magát, ez így jó, különben lehetetlen és izzadtságszagú próbálkozás lett volna. Hangminőség atom!
Azt nagyon várom, hogy valaki meg merje próbálni azt a 3 kötetes Terminátor könyvet megfilmesíteni, ami az 1200-as évek szentföldjén játszódik, a téma kiabál film után. Tudom, azt jól megcsinálni igen nehéz és drága.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
dokee78
félisten
Enemy 7/10
Régóta halogattam,most sorra került.
Nem volt rossz,de nem is a legjobb alkotás.
De jó teste van Mélanie Laurentnek.
A vége felé az a gagyi gáz volt.CGI karambol Szintén a vége felé Helen mondta Antonynak,-Nem akarom,hogy elmenj.
Ott már tudta,hogy ő Adam és azt akarta ő maradjon Antony helyett?
A Pókos dolognak mi értelme?genndy
Még mindig nem annyira tiszta,na holnap újra átrágom magam az általad leírtakon.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Dorian #75153 üzenetére
Azt nem nagyon hinném hogy megcsinálják, tekintve hogy magyarok engedély nélküli fusimunkája az egész, nézd csak meg a szerzőknél. Mint ahogy a 2029 könyvek is mind (ettől még egész jók, főleg a jövősök).
Személy szerint azt szertném ha hagynák az egész T franchiset békén.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Dorian #75153 üzenetére
Mi? Milyen könyv? Dobj egy linket róla, légyszi.
(#75155) genndy: Akkor ezért nem vágtam, mi is ez. Az a legnagyobb baj, hogy abszolút inkoherens az egész univerzum, össze-vissza dobálóznak időben és térben, semmi közös pont nincs, csak John Connor.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Magnum_
nagyúr
új Hitman-be belekezdjek, vagy inkább ne?
ez mekkora szemét lehet. Dilkutya, megnézed?
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
pohár
félisten
válasz Magnum_ #75160 üzenetére
hát akkor nézd meg, ne kérdezősködj
hát ha a film nem is tetszett, a Prada Luna Rossa parfümöt mindenképp szaglászd meg, az biztosan fog
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
aizen92
addikt
válasz Magnum_ #75160 üzenetére
Akkor legyen a Dope.
nézd meg. Tetszeni fog.Vagy Idris Elba Beast of no Nationjét esetleg. Az nagyon erős film. Nem éppen elalvásra való, de nagyon jól bemutat egy olyan világot amiről elképzelésünk sincs
A Netflix hihetetlen mit tesz le mostanában az asztalra. Elképesztő.[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
proci985
MODERÁTOR
The Imitation Game
Furcsa egy film, jo ertelemben. Ami tetszett, hogy laikusoknak is kifejezetten jol mukodik, viszont a poenok egy resze remekul atjon szamitaselmeleti hatterrel rendelkezoknek is.
Lehet nem tokeletesen tortenelemhu, de megiscsak filmrol van szo. A strukturaja remek (teljesen jogos az Oscar), ugral az idosikok kozott, de teszi ezt jogosan es indokoltan. A nezot felnott, intelligens emberkent kezeli, ami mindig udito. A szineszek, a rendezo, az operatori munka is nagyon jo.
Nagyon ajanlott.
9/10
#értékelés
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Pearce
aktív tag
Me and Earl and the Dying Girl
A film első fele kellemesen eltelt, a szereplőkkel nincs semmi baj, ahogy a mellékszereplők se irritálóak, vannak jó vizuális megoldások /az újrafogatott filmklasszikusok is jó poén/.
Aztán jön a film második fele és szépen jön a klishé-cinami:összeveszés a beteg csajjal, majd a baráttal, majd a tanárral, kibékülés, és hát a cím elspoilerezi, hogy no happy ending.
Plusz a végét előbb is lelehetett volna zárni.
Szóval hiába a Cannes-i fődíj, a tavalyi szintén díjas Whiplash agyonveri.
Viszont ha a Csillagainkban a hiba és eközött kéne választani, akkor ez. Szerencsére nincs egy deka nyál se. .Knock Knock
Felejthető alkotás lett, néha már mintha paródiát nézne az ember, különösképpen fájó ez, mert az első fél óra egész jól fel van építve. Keanu gyenge, de hát nulla a karaktere, a csajok háttérsztorija meg a szokásos egy ilyen filmnél. Persze van társadalomkritika meg a végén egy két abszurd jelenet, amin már csak nevetni tudtam, de Revees karrier-reboot-jában ez a film baromi hátul lesz.
Green Inferno
Tipikus őserdős katasztrófás sztori, nem is fecsérelném rá a szót, inkább nézzük a gyakalást, mert hát mindenki arra kíváncsi. Már ha lenne...mármint, ami hihető is lenne...mármint, amelynél tényleg el is hiszem, hogy nem egy műkezet vagy műlábat fog az a szerencsétlen statiszta, színész vagy a franctudjaki. Komolyan, vicc az egész kb. 1 jelenetet kivéve. Persze közben megy a szokásos klisé a "valaki hazudik"-kal, a vége miatt meg...'zmeg, a
csajt úgy dobtam volna vissza a kannibálok közé, mint a huzat.
Ja, van stáblista utáni jelenet is egy csavarral, ha esetleg lenne második rész...ehhDope
Fordulatos sztori - érdekes a film végén visszatekinteni, hova jutott Malcolm - ,kedvelhető szereplők, stílusos zenék és egy elgondolkodtató kérdés, amit maga a főszereplő tesz fel. Nem egy világmegváltó alkotás, de a fent említett 4 film közül a Dope-nál nem sajnáltam egyedül a rá szánt játékidőt.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz genndy #75152 üzenetére
egy egy hónappal korábban készült kép alapján (amiről nem is tudta, hogy mikor készült, azaz mikor 'válik valóra') nem tudta volna elkerülni a történéseket, sztem... amúgy kösz a tippet, legalább megvolt a mai mozi
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Dilikutya
félisten
válasz Magnum_ #75157 üzenetére
Nem valószínű. Nem lelkesedek a kortárs szemétért, az én világom a 90-es évek közepéig terjed.
Sokan lesajnálják a régi B/Zs filmeket, mert hogy szar. Pedig ott is nagy különbségek vannak. A CGI helyett a hagyományos megoldások nagyon sokat dobnak rajta, akár csak a kreativitás, vagy akár az alkotók lelkesedése. Remekül bemutatja ezt Tim Burton életrajzi filmje, az Ed Wood, amiből remekül átjön, hogy a lesajnált rendező valójában minden idők egyik leglelkesebb filmese. Pechjére tehetségből nem nagyon jutott ki, de a filmjei szerethetőek. Én láttam többet is, érdekes volt úgy nézni, hogy előtte az Ed wood-ot láttam, így tudtam pár dolog hátterét a filmben. A 9-es terv a világűrből és a A szörny menyasszonya forgatására tér ki jobban Tim Burton filmje, érdemes egymás után nézni őket. Nem mellesleg Martin Landau (a topiklakók a Törtetőkből ismerhetik) Oscart kapott Lugosi megformálásáért.Egyébként ez a "vs." nem újkeletű téma, épp a minap néztem a Frankenstein és a Vérfarkas című remekművet, ami érdekes módon az 1941-es A farkasember közvetlen folytatása, és a 40-es években készült több ilyen is. Frankenstein teremtményét érdekes módon a múmiával, egészen konkrétan Boris Karloff karakterével, Imhoteppel sosem eresztették össze annak idején.
Ha már filmtopik: a Frankenstein és a Vérfarkas érdekessége, hogy Frankenstein teremtményét Lugosi Béla játssza, aki 1931-ben még visszadobta a szerepet James Whale klasszikusában, mondván, színészileg egy nulla a karakter. Így kapta meg Boris Karloff, aki ezáltal vált Lugosi és Lon Chaney Jr. mellett a korszak másik nagy horrorikonjává.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz #54715584 #75168 üzenetére
Én megvettem DVD-n is a Plan 9-et, kiadták itthon, álmomban nem reméltem volna. Amúgy a film jócskán túlnőtt azon, mint ami 1959-ben volt, popkulturális ikon lett, még lemezkiadót is neveztek el róla, a 80-as években a világ legrosszabb filmjének szavazták meg, így vált Ed Wood kultikus alakká, ez is hozzájárulhatott, hogy Tim Burton filmet forgatott róla.
A zombis téma sem új, Lugosi másik klasszikus horrorja, A fehér zombi 1932-ben készült. Szintén megjelent itthon is, bár ez csak felirattal.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
mefistofeles
addikt
Ma este Veszettek. Kiváncsi leszek.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
devil-k
nagyúr
válasz mefistofeles #75174 üzenetére
Egy magyar film ami az én érdeklődésemet is felkeltette.
- mozi bolondéria -
-
aizen92
addikt
Aki a ködös hétvégéken nem tudja milyen filmet nézzen, és unja a tucatfilmeket annak ajánlom a rotten ezen filterét:[link]
Azok a filmek, amik a streaming szolgáltatóknál legutóbb kerültek feltöltésre, illetve nem büdös paradicsom értékeléső.
A csúszkát lehet lejjebb állítani, 60-70%-ra is aki szeretné.
Én mindig innen vadászok. Nagyon jó, minőségi európai, távolkeleti filmek is fent vannak. Tessék szemezgetni!"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Az új rész megjelenése elött szeretném bepótolni az eddigi Star Wars részeket. Megjelenési dátum, vagy sorrend szerint elkezdve javasolt?
yo
-
Dilikutya
félisten
válasz kenny123 #75182 üzenetére
Az 1999-2005 között készült előzménytrilógia opcionális, mivel az EP7 a régiek folytatása lesz. Mindenképpen a régieket nézd először, igaz, hogy időben azok játszódnak később, de több olyan fordulat van benne, ami nem lesz már fordulat, ha megnézed az előzményeket. Sajnos nem csak ez az egy baj van az előzménytrilógiával, minőségben és hangulatban is messze elmarad a klasszikustól. Emellett igazából a történethez nem tesz hozzá semmit, elmesél pár dolgot, amire a klasszikus részekben csak utalnak, meg pár olyat, amit már tudunk, ha láttuk a régi részeket. Ezért mindenképpen a régiekkel kezdd, az új úgy van felépítve, hogy még meglepő fordulatok sincsenek benne.
[ Szerkesztve ]
-
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Entourage
Végre sikerült megnéznem. Hát nekem ez tökéletesen hozta a sorozat hangulatát. Karakterek még mindig nagyon szerethetőek, tökéletes lezárással pedig nem maradt hiányérzetem.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Dilikutya
félisten
válasz Magnum_ #75185 üzenetére
Én soha többet nem nézek meg felújított verziókat. 1997-ben még nem volt zavaró az az 1-2 belecsempészett apróság, meg a plusz jelenet Jabbával. A 2004-es felújításnál viszont gusztustalanul belenyúltak, a szellemek lecserélése mindennek az alja volt. Mintha a 2011-es BD kiadásra is belebarmoltak volna valamit, de azt nem tudom, nem láttam, nem is fogom. A szinkronok közül az utolsó is normális volt, amivel 1997-ben ment a moziban, bár a tévében én láttam egy C3PO PR-menedzser verziót is, és arra nem emlékeztem a moziból. Azt a változatot soha nem akarom hallani többet.
-
devil-k
nagyúr
Törtetők
Entourage4/10
Nem tudom, hogy milyen a sorozat, nem is érdekel, mivel ez egy mozifilm és komplexnek kellene lennie... Az pedig gáz, hogy csak úgy ajánlatos megnézni, hogy előtte nyomjunk le "x" évadot... Ettől függetlenül, mint mozifilm, harmatgyenge volt.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz bAtt001 #75191 üzenetére
"ez nem mindenkinek készült, ezt a sorozat rajongóinak csinálták"
Bocsi! A plakáton nem láttam ezt az infót.
(#75193) bAtt001
Most a Walking Dead-et kezdtem el. Ez is nagy szó, ugyanis nem nézek semmilyen sorozatot! (Kb. a Harmadik műszak óta!)[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Magnum_
nagyúr
válasz devil-k #75190 üzenetére
Mistanaban nyugos vagyok a filmekkel kapcsolatban,de en ezt vedem. En se lattam a sorozatot, csajom 2 mondatban vazolta a sorozatot es nekem teljesen elvezheto volt a film. Sot. Jobban elveztem, mit pl moziban a Marsit.
Mar lassannovember van,de az idei mozi kinalat nagyon gyer. Talan a legjobb(azok kozul, amiket lattam) a M:I5 volt.
Aztan majd this christmas megnezem a SW-t, de ....
-
bagyulajuve
addikt
Resistencia eterna
-
Dorian
félisten
válasz devil-k #75192 üzenetére
Én sem vagyok nagy sorozatos, de a Trónok harca és a Walking dead megéri.
Tegnap este a Breaking bad-et kezdtük el, első két rész alapján tetszeni fog. Megérte BD verzióban letölteni: "nagyfilmes" kép és hangminőség.
(Avengers: Age of Ultron-nak most fogok 3x-ra nekiállni, de most már csakazértis végig megy )Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
gerii
addikt
válasz bagyulajuve #75197 üzenetére
- a gyerek feje továbbra sem szimpatikus, kíváncsi lennék mi alapján választották ki a szerepre.
-
Magnum_
nagyúr
Milyen vicces,hogy Ben Kingsley ugyanazt a karaktert jatsza mindig
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest