- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz aizen92 #75951 üzenetére
A jó, a rossz és a csúf
Egy maréknyi dollárért
Pár dollárral többért
Django
A hét mesterlövészTovább, rangsor nélkül: Volt egyszer egy vadnyugat, Egy lyukas dollár, A halál csöndje, Nincs bocsánat, Temető fejfák nélkül, Companeros, Silverado. De olyan, valószínűleg "futottak még" kategóriás filmeket is élveztem, mint az Erőszak napjai, Nyugodjanak békében, Bandidos, amiket tavasszal a Duna TV vetített. Nem vitatom, hogy a True Grit rendezésben, alakításban jobb, mint akár a fentebbi Egy lyukas dollár, viszont a spaghetti westernek hangulatban nagyon erősek, még a kevésbé ismertek is. A legtöbb amerikai western egyszerű, csak fekete és fehér, a jó jó, a rossz rossz. Az olasz westernek sokkal árnyaltabbak, a jó sem annyira jó. A bosszú gyakori motívum, de nem feltétlenül személy miatti, van, hogy csak simán megtorolja a "hős" egykori bűntársain a több éves börtönt. És a bosszú nem mindig hoz feloldozást, gyakori az elkeseredett, megkeseredett, kilátástalan hangulat, máskor előre sejthető, hogy az egész csak tragikusan érhet véget. Itt nincs vadnyugati romantika, ez egy kegyetlen világ, amit a rendes emberek messzire elkerülnek, ellenkező esetben ládában végzik igen hamar. Ezért van az, hogy szerintem sokkal időtállóbbak is, ma egy John Wayne a feddhetetlen hőseivel vállalhatatlan.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
devil-k
nagyúr
Éjszakai hajsza
Runn all night4/10
Ez a film mi volt? Liam Neeson sem süllyedhet már mélyebbre. Kliséhalmaz. Joel Kinnaman meg minden, csak nem színész....
- mozi bolondéria -
-
atike
nagyúr
Ice Age 5 előszél...
-
@rglaaf
veterán
-
Dilikutya
félisten
válasz @rglaaf #75964 üzenetére
Nekem nem lett kedvencem, pedig Sam Peckinpah-al nem vagyok elutasító, a Konvojt imádom. Valahogy nem tudom úgy szeretni az amerikai westerneket. A hét mesterlövész valahogy másnak tűnik, abban ott a kosz, a dög, mint az olaszokban, talán Eli Wallach miatt is. A másik amerikai kedvencem, a Silverado már túl steril, de azt még kicsi koromban láttam. A Nincs bocsánat is a spaghetti hangulat miatt jó, kiöregedett bűnözők egy prostituált becsületéért ölnek, egyértelmű, hogy itt nincs happy end, feloldozás, és nem is jó fiúk, pl. amikor Christian Slater a budin lövi le az egyik üldözöttet.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dorian
félisten
Okulus-t néztem tegnap, nagyon tetszett! 9/10.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
pohár
félisten
válasz Dilikutya #75970 üzenetére
csak valószínűleg ebből 1 milliárd dollár a gyerekek, és <15 éves csajok jegye volt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tibiajax
nagyúr
pénz pénz
az, h nagyobb korosztály szemében megbukott, hol érdekli a gyártókat, ugyan
olyan terméket kell előállítani, ami beviszi a nácsoszt kétpofára tömő pórnépet a hétvégi plázalátogatás közbende hát megmondta Gyuri bácsi is régen, eredményt kell produkálni, nem kibszott művészi értékeket
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Dilikutya #75976 üzenetére
persze persze, de nem tekinthetünk rá úgy, mint egy közönségsiker, szerintem, hanem inkább úgy, mint egy sikeres gyerekmese, szépen meglovagolva a Gru sikerét, meg cukiságát
persze én is megnézem majd itthon, de mozijegyet nem ért nálam
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dilikutya
félisten
A közönségsiker definícióját messzemenőkig kimeríti, hogy a világ 10. legtöbb bevételt hozó filmje. Még úgy is közönségsiker, hogy Amerikában a Gru 2 mögött szerepelt, és otthon csak 36. összesített listán.
Sok közönségsiker van, ami más népszerűségét lovagolja meg, spin-off készült más filmek után is.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
cyberkind
félisten
Na Cameron dicséri a Deadpool forgatókönyvét, lehet készülni a bukásra.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
J.J. Abrams Az ébredő Erő és a Star Wars VIII kapcsolatáról beszélt
A Star Wars 7 nem ismétli meg az előző Star Trek hibáját
Ronaldo fia cukorfalat, a filmje bűnrossz[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Guardians of the Galaxy 2 spoiler wúú — vagy mégsem?
Közülük kerülnek ki a Baywatch reboot csajai (csak szerintem egyértelmű?! )
Deadpool is utóforgatPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz gyuromoj #75985 üzenetére
figyelj már, olyan hírt nem találsz esetleg hogy, mittomén, végre elkészült Smith várva várt shop stop negyedik része, melyet még idén be is mutatnak nálunk is!
vagy olyat, hogy Scorsese elkezdte forgatni a fantasztikus sikerű kult-gengszterfilmjének a Nagymenőknek folytatását, melyben ismét összeáll a nagysikerű csapat
vagy hogy rövid időn belül érkezik a hazai mozikba a legújabb X-akták egész estés mozifilm, melyben a Dana Scullyt alakító Anderson minden eddiginél többet mutat meg magából
szóval valami ilyeneket.. ne mindig ezeket
: D -
-
Pearce
aktív tag
"A Krampus és a Pride and Prejudice and Zombies /aminek már az első előzetesében többször befröcskölte a vér a kamerát/képernyőt/ is pg-13-as lesz" via Geekz
F#ck!
"A Fekete misét /a Depp-es/ és A tengernélt /Jolie-Pitt-es/ is feliratosan játsszák a mozik csütörtöktől." via Ae
plusz
Behind the Scenes of Terminator Genisys VFX - szomorú, hogy ennyire nem építenek semmi díszletet.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Appaloosa 6/10
Ez gyenge volt.
Még a 3 neves színész sem tudta megmenteni.
Jeremy Irons karakterén nem is lehetett érezni,hogy hatalma lenne.
De a másik 2 főszereplő alakítása is gyenge volt.
Renée Zellweger amint megjelent már gyűlöltem,első gondolatom ez volt-> .de pofán rúgnám
Pedig Bridget Jonesként bírtam,de itt annyira jellegtelen és irritáló volt,azt vártam mikor lövik már le.Holnap nézem:
True Grit vagy Slow West -
LOTR
addikt
-
gyuromoj
veterán
Megvan az X-Men: Apocalypse előzetesének megjelenési dátuma. Az előzetes a Star Wars: The Force Awakens vetítésén fogjuk látni először vagyis december 18.-án.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
zolynet
veterán
Project Almanac 8/10
Jóféle, nem vontatott, rendesen pörögnek az események.Nekem egy kicsit gyorsan jöttek rá az időugrás mikéntjére.
Igaz, hogy az sem lett volna jó, hogy órákig tökölnek rajta, de azért 5p alatt mindenre rájönni,
úgy hogy tulajdonképp nagy baki nélkül gyakorlatilag egy csettintésre összeállt a kép.Life is too short to stay stock!
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest