- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz callmeakos #39900 üzenetére
A japánra gondolsz, ami 4 napja kint van?
-
Pali1119
tag
válasz #54715584 #39901 üzenetére
Nem nem, ez tegnap jött ki.
(#39902) noxwill
"Most is kijött egy Ázsiai trailer, full tele spoilerrel. "
Igazából van benn pár új jelenet és az a valami is, amiről már lehetett tudni. Egyébként megnézted? Mert amit ott mutatnak, az eléggé más kontextusba helyezi Godzit, főleg az eddigi előzetesekkel szemben.
[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
aizen92
addikt
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #39785 üzenetére
Aquaman hír
Ennél pedig Matt jobb színész"Dwayne Johnson is tárgyalásokat folytat egy eddig mozivásznon még nem látott DC-s karakter szerepéért. A Szikla egy korábbi twitter bejegyzésében Black Adam-re utalt, elég erősen."
Ez mondjuk jó választás lenne!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
Hol shit! Lefosnám a bokámat ha Matt Damon pikkelybőrt húzna magára.
A DC sorozatok amúgy nem részei az univerzumnak, ezt a Flash bejelentés után mondták.
Green Lantern még mindig kiadó, nélküle azért nehéz lenne rendes JL filmet csinálni.
Jason Momoánál meg ha jól rémlik a Sziklánál is szóba került Doomsday, de mindkettő csak pletyka volt, utána twittelte a Black Adam-es bejegyzést. Kíváncsi leszek.
Mondjuk Aquaman bármennyire is nevetséges forma, mégiscsak az egyik legerősebb földi élőlény, az elmúlt pár évtizedben felpumpálták rendesen.Viszont szerintem lehet inkább át kéne vándorolnunk ezekkel a témákkal a képregényes topikba, mert itt meglincselnek nemsokára. Az úgy tűnik senkit nem zavar, hogy a Trónok Harca topikból Brazzers™ official-t csinálnak rendszeresen, de szerencsétlen Aquaman mindenkit felhúz, jellemző.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #39909 üzenetére
Igazából jól mutatna MAtt Aquaman-ként, és jó színész is.
Green Lantern szerepére valami nagyot kéne "villantani" . Én Affleck Batmanas szerepével nem vagyok kibékülve még a mai napig. Nem teljesen reménytelen, de remélem jó darkosra csinálják.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Viszlát #39908 üzenetére
jó szögezzük le, a Godzilla az Godzilla.
kéretik ezt komolyan venni. 90ezer tonna hús, afölött nem lehet elsiklani. itt szinte mindenkinek megvan már a bérelt helye a mozikban erre a matinéra, nekem is, efölött most szemet hunyunk.
Egyébként meg megnéztük az éjjel a coming out-ot, de inkább nem írok róla semmit
-
Integra
titán
remélem most már itt van ez a
pacific rim 2godzilla, mindenki rohan moziba megnézni és utána végre lecseng az egész.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Melack
veterán
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Hintalow
senior tag
Amúgy ha godzilla filmeket akartok nézni, emlékeim szerint az összeshez létezik magyar felirat is, tudom mert annó a Godzilla vs Ebirah-hoz még én fordítottam angolból felkérésre, valahol (hosszúpuska talán, az létezik még? ) fent is van.
Amúgy valahol olvastam egyszer, hogy a japók azért nem kívánnak elszakadni a gumiruhás godzillától (még a 2004-es Final Warsban sem, ahol pedig tolták már a cgi-t is) mert számukra ez hagyomány, inkább színházként fogják fel, kb mint a kabuki.
[ Szerkesztve ]
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
.LnB
titán
válasz Integra #39913 üzenetére
Láttad a Monsters c. filmet? Ugyan az a rendező rendezi. Igaz nagy stúdió, nagy pénz. Több a beleszólása a stúdiónak a filmbe. De azért ez nem egy Pacific Rim szintű film lesz (remélem). Vagyis én ezért várom, remélem meg tudták csinálni olyan hangulatúra mint a Monsters-t vagy legalább komoly hangvételűre.
(#39919) noxwill: Igen nos a mosómedve miatt jobban aggódnék a helyében
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Integra
titán
válasz callmeakos #39919 üzenetére
húdejólesz
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
callmeakos
veterán
Egyébként csodálkozom hogy jobban ajnározzuk a Godzillát, mint a Pókmanust, ami Csütörtökön jön. Mondjuk én pont lesz*rom, de akkor is érdekes
All→M8
-
Bad Pritt
félisten
válasz callmeakos #39921 üzenetére
Mert a Godzillán látszik, hogy jó lesz, a Pókon meg látszik, hogy ugyanolyan rossz, mint az eddig 4. Szerintem gáz, hogy az első volt a legjobb, de az is elbújhat bármelyik X-Men mögött.
-
Integra
titán
válasz Bad Pritt #39922 üzenetére
garfieldos pókmanus mindhárom tobey féle filmnél jobb szvsz, rettenetesen buta és semmilyen film az a három, legalábbis számomra pedig én aztán nem bírom ezeket a tinédzser szereplős filmeket, oszt mégis ezt gondolom
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
callmeakos
veterán
válasz Bad Pritt #39922 üzenetére
Engem olyan szinten nem mozgat meg ez Pókarc, hogy még ingerenciám sem volt 2 év alatt, hogy kikölcsönözzem az első részt. Valahogy engem irritál Garfield, Emma Stone pedig olyan, mintha dikert azt kapta volna utasításba, hogy egész végig vágjon ostoba arcot. Pedig csípem a csajt. Szvsz messze epicebb volt a Pókember 3 Venomja és Sandmanje, mint ez a 3 "ellenség" a CsodaPók2-ben.
All→M8
-
Bad Pritt
félisten
válasz Integra #39923 üzenetére
Mondjuk ja, talán még ez az utóbbi a legjobb a 4 eddigi filmből és ahogy jönnek a visszajelzések az újról, ez így is marad. De még így is szívesebben nézem vissza az egyik X-Ment vagy a Marvel Phase One bármelyik részét, pedig ezeket már többször is láttam, de sokkal élvezetesebbek számomra.
-
student
őstag
mos mivan tom cruz senkit se érdekel?
-
spammer
veterán
godzilla, pók, marvel, x-men, kapitány, godzilla, marvel, pók, gozdilla, pók, xmen... És akkor a TV-be még csak most fog ömleni a sok tucatfos, hurrá, majd a sorozatos fórumok is tele lesznek ezekkel.
Nem hiszem el, hogy nektek nem too much már az egész. Ultragáz ez az egész marveles meg blockbusteres marketing, nem hogy érdekelne a film, hanem konkrétan behányok tőle, mire a mozikba kerül. Iszonyat mód el van baszva már az összes ilyen film, 1-2 éven át folyamatosan tízer poszter, 87 féle poszter, tízer tízerje, trailer tízere, 8 féle tréler, már inkább eltaszít a filmtől, azelőtt unalmassá válik, hogy esélyem lenne látni.
"Jó bornak nem kell cégér", csak meg kell nézni az agyonmarketingelt blockbustereket, 99%-uk hulladék, vagy legjobb esetben is egyszer nézős aztán gyorsan elfelejtős kategória. Moziba rohanni? Hát persze...
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
brownus
veterán
válasz spammer #39931 üzenetére
srácok, ezek a filmek nem a mi korosztályunknak készülnek! ezt úgy látszik nehezen sikerül elfogadni...
kurvára nem mi vagyunk a célkorosztály, én ettől függetlenül várom mindet, az agresszív marketinget meg pont leszarom. tv-ém nincs, minden ami érdekel online téka, vagy stream...ezen ennyit pörögni, hihetetlenek vagytok...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valahol filmes cucc, szóval jöhet ide.
Battlefield 4 Through My Eyes - Cinematic MovieLive-Die-Respawn
-
lacy86
addikt
Sracok , En most jutottam el odaig , hogy megnezzem a Wall Street farkasa c. filmet , de ...
Pontositok , csak 1 orat neztem belole de eleg is volt.
A "tortenet" maga jo ,de ez a sok drogozas , meg k..vak , nem vetem meg , de reszemrol ez mar tulzas!
Szoval szerintem max. 1x nezheto alkotas!( Masreszt nem csodalom , hogy nem kapott Oscar dijat )
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
Ha jó filmet akartok, ezt nézzétek meg:
[link]Resistencia eterna
-
vj0c1
aktív tag
Skacok egy SPOILERES kérdés a cap2-vel kapcsolatban (bocsi ha már volt):
Mit keresett Hill a film végén a Stark Industries-nál?
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
Bad Pritt
félisten
válasz bagyulajuve #39941 üzenetére
Érdekes, IMDb-n A halálvasút címen fut.
-
törölt tag
Végre egy Colin Firth film, régen még Nicole is nagy kedvenc volt. Biztosan megnézem valamikor köszi az ajánlást
-
Bad Pritt
félisten
Lol mekkora fail. Nem is tudtam, hogy a japók átvették.
-
ígyvanferi
addikt
Na, valami értékelhető film is bekerült végre a topikba a sok pókxmentranszformerszzilla gyönyörűség közé.
-
vj0c1
aktív tag
Pedig bizony ott volt, és valami kütyü volt is a karján. Több külföldi spoilerezgetős cikk is szót ejt róla, mint pl ez is hogy miután a Shield a Hydra miatt úgymond "megszűnt létezni" Hill csatlakozik a Stark Industrieshez ezzel is bebiztosítva a szerepét az Avengers 2-ben.
Kíváncsi leszek a most soron következő Agents of Shield epizódra(20-as), elvileg szerepel majd benne.[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest