- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Még egy kis Godzilla trailer
-
törölt tag
Wow, az új ázsiai Godzilla trailer tényleg király. Felőlem jöhet még
Godzillából nagyon jóképű stramm legény lett
-
Jhonny06
veterán
Kiderült, hogy kik játszanak az új SW-ba: [link]
-
Bad Pritt
félisten
válasz cyberkind #39954 üzenetére
Ezen legalább látszik meg érződik, hogy masszív jószág lesz, nem úgy, mint a 98-as. Viszont ez a duma istenről... meh.
Mondjuk a legjobb szerintem még mindig az Oppenheimer előzetes volt, abban volt egy kis misztikum, meg remek átkötés a szöveg Godzillához. Valahogy Abrams meg Nolan kivételével a többiek nem tudnak rendes reklámot gyártani a filmeknek, inkább felfednek mindent jó előre, nekünk meg csak össze kell rakni.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
vj0c1
aktív tag
válasz Jhonny06 #39957 üzenetére
Együtt a csapat - Ártu jól mutat a háttérben abban a dobozban
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
Bad Pritt
félisten
válasz cyberkind #39960 üzenetére
Én imádtam. Mondjuk rég láttam, de mikor láttam, nagyon tetszett, oldschool volt.
Más: Most nézem, hogy a Kick-Ass-ből a Todd nevű forma meg a főszereplő lesznek a két Quicksilver a két filmben. Házon belül maradtak ezek szerint mindketten.
-
vj0c1
aktív tag
válasz Bad Pritt #39967 üzenetére
Ha nem szórja tele lens flare-rel, mint a két Star Trek filmet, felőlem az utolsó napig titkolózhat, sőt kimondottan hálás is lennék érte, ha nem tudnánk meg mindent a filmről az azt megelőző 600 trailerből..
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
Bad Pritt
félisten
Fénykardokkal és lézerfegyverekkel teletömött filmekről beszélünk, egy kánaán lesz J.J. "Lens-flare" Abrams számára, ezt garantálom neked. A lens-flare neki olyan, mint Bay-nek a robbanások, a nagy semmi közepére koromsötétben is képesek berakni párat.
-
callmeakos
veterán
Lehet filózni ki-kit játszik majd
All→M8
-
haypro
senior tag
válasz callmeakos #39971 üzenetére
Milyen film lesz ez?
Csak Harrison Fordot ismertem fel...,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
Integra
titán
válasz cyberkind #39954 üzenetére
most is tartom magam hozzá, hogy ez egy feljavított cgi-vel hegesztett pacific rim 2 lesz, és szénné kell, hogy fikázzam de ha mégsem, akkor bizisten megmondom, hogy nem volt rossz..
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
addikt
válasz haypro #39972 üzenetére
Az új Star Wars. Állítólag eléggé Han Soloról fog szólni.
Meg ott is van Artu a szekrényben.Meg az ott balra a kockásban szerintem Hamill, és a szemüveges nő aki éppen odafordul egy másikhoz sztem Fischer.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
ígyvanferi
addikt
válasz callmeakos #39975 üzenetére
Biztos, hogy tisztában vagy a milf megnevezés jelentésével?
-
callmeakos
veterán
-
student
őstag
válasz ígyvanferi #39976 üzenetére
Marvellously Intelectual Lady-Friend
...vagy te mire gondoltál?
-
Integra
titán
válasz callmeakos #39971 üzenetére
akármennyire nehéz is, megpróbálok elvonatkoztatni a zahn könyvektől és abrams-ban bízom egyedül, hogy megmenti és egy teljesen idegen és új sztoris, de ízig-vérig sw filmet tesz le az asztalra, ami ráadásul kellően (és végre) véres is lesz. herótom van már az életkeptelenül vérmentes, de erőszakos filmektől... az sw pedig alapvetően igenis egy véres, erőszakos világ, aki olvasta is a könyveket, pontosan tudja.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lacy86
addikt
james001 ; Miamiquake
Reszemrol rohadt nagy csalodas volt!
Nem is akarom tovabb kommentalni ... -
HuMarc
veterán
válasz bagyulajuve #39941 üzenetére
Lorax a főszereplő neve Biztató Amúgy jónak tűnik.
-
Devid_81
félisten
Talan erre aludnom kellene, lehet nem is egyet.
Sokan irtatok, hogy ez nem egyszeru film, ez bizony nem.
Nem tudom hova soroljam.
Fenykepezes, zene, hangulat csillagos otos.
Talan a sztorija volt egy kicsit keveske, de nem ult le sehol, elejetol a vegeig fenntartotta az erdeklodesemet, ami ritka manapsag ebben a film rengetegben.9/10
...
-
Bad Pritt
félisten
The Philosophers és The Divide
Két film, hasonló téma, más-más megvalósítás. A filozófusokkal könnyebb a dolgunk, mert egy, az én ízlésemnek kicsit túl szájbarágós film lett, jobb lett volna pár dolgot rábízni a nézőkre, ám ezzel együtt is egy érdekes koncepciót filmesítettek meg. A bunker-tesztet szerintem sokan ismerjük, ez a film tualjdonképp ennek az adaptálása, több-kevesebb sikerrel. Valahogy végig úgy éreztem, hogy ez egy színdarab, nicns egy tucat helyszíne a jeleneteknek és a történések is helyhez kötöttek, ami egyrészt furcsa, másrészt működik, köszönhetően a nagyon jótól az elfogadhatóig terjedő színészi játékkal. James D'Arcy kiemelkedik, remek karakterszínész, a főszereplő lány pedig néha felér hozzá a visszafogott játékával. A film végi csavar érdekes, de a végkifejletet megmondom őszintén nem értettem, ha valaki látta, felvilágosíthatna. Vagy lehet csak annyira egyszerű, hogy nem is gondoltam rá.
Egyszer mindenképp érdemes megnézni, kissé banális dolgok vannak benne (a költő sorsa), de érdekes film és jó zenéket válogattak össze hozzá.A Divide viszont... hát nem titkolom, nekem nagy kedvencem ez a film a maga módján, az egyik legalulértékeltebb alkotásnak tartom IMDb-n. In medias res belecsapunk a történésekbe, az atomtámadás megtörtént és páran lemenekültek a szálloda alatti bunkerba: a történet itt veszi kezdetét, ahogy a túlélők hierarchiába szerveződnek, majd a radioaktív sugárzás lassú szivárgása és egyéb események hatására elméjük lassan megbomlik, irracionalitásba fullad létezésük. Ez az a pont, ahol a filozófusoktól eltér, mivel az egy elméleti síkon mozgó szimuláció: a legjobb körülményeket teremtette, míg itt ez nem adatik meg. Az az átváltozás, amin a színészek átestek embertelen (sokan emiatt húzták le a filmet), és különös módon a hangulatot is ez adja meg leginkább, mivel a helyszín kötött: bármelyik épület pincéje lehetne.
A színészi játék kettős, mert Michael Biehn lehengerlő, viszont a többiek épp csak evickélnek mellette, Michael Eklundnak voltak még pillanatai Nem egy könnyen nézhető film, mert elég naturalista és ha belegondolunk a helyzetbe, talán még átélhető is, ami rémisztő. A film közepe sajnos kicsit leül, viszont ahogy közeledünk a végéhez a rendező lassan adagolja a feszültséget, míg elérünk a végkifejlethez, ami... megnyugtató? Lehet. Talán inkább megváltás. A zene pedig 5*-os. Ha van hozzá hangulata az embernek, ami ritkán szokott lenni, akkor nézhető.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Miamiquake
aktív tag
top 5 zombis filmet mondana valaki?
A hülye World war Z nagyon bejött és most rácuppantam a témára (Kaptár felejtős).
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Miamiquake #39990 üzenetére
Nem feltétlen zombis, de a 28 nappal/héttel később nagyon jó, Haláli hullák hajnala, Zombieland.
Az oldschool vonalról két Romero film biztos, Holtak hajnala és Éőholtak éjszakája.[ Szerkesztve ]
-
student
őstag
most megy tv-be egész nézhető tökéletes gyilkosság
-
cyberkind
félisten
válasz bagyulajuve #39995 üzenetére
Álmaim egyik estéje, a következő pedig 24.-én lesz.
-
pohár
félisten
válasz ViiiiktorOC #39989 üzenetére
csak simán a végén van, amikor mindenkinek mutatják a további dolgait
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
vj0c1
aktív tag
válasz ViiiiktorOC #39989 üzenetére
A stáblista előtt, a film utolsó perceiben egy 4-5 másodperces jelenet erejéig mutatták.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Valószínűleg nem a STARK-nál dolgozik, hanem csak oda megy kivizsgálásra, hogy HYDRA-s vagy sem,
mivel a STARK IND. elég elismert cég, és bizonyára azokban a kütyükben bíznak jobban."There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest