Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    American Hustle
    Csalódás volt nekem ez a film. Valószínűleg a nagy elvárások miatt. Itt is és máshol is rengeteg jót olvastam róla. Plusz az Oscar jelölés, és a szereplőgárda. Mikor már az első hírt olvastam róla azóta várom. Nem is láttam trailert, és próbáltam kerülni minden spoilert a film megnézése előtt. Sikerült is.
    Nos, az 5 főszereplő neve nekem garancia volt rá, hogy imádni fogom a filmet. A csajok erre csak rátettek egy lapáttal. Hollywood három legjobb nőjéből kettő benne van a filmben, és még smárolnak is :)
    Szóval minden adott volt, erre egy ilyen érdektelen történettel toldják ezt meg? Lehet csak számomra nem volt nagy cucc, de például egyetlen csavar sem lepett meg, és a végén lévő "átverést" is előre megmondtam. Értem én, hogy igaz történet, és nem is vártam Ocean's filmekre jellemző csavarokat. Viszont ez így nekem kevés volt. Mással nem volt baj, csak egyszerűen nem keltette fel az érdeklődésemet a sztori. És ezzel el is vágta magát nálam a film.
    6/10

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák