- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
a pacific rim szvsz messze nem olyan rossz volt, mint ahogy lejön... egy átlagos popcornmozi
az kezd engem zavarni, hogy egyre több a cgi+technika egy filmben, másik oldalról pedig egyre kevesebbet adnak... ha egyre kevesebb lesz a hangulatos díszlet/környezet, a jól eltalált fényképezés és háttérbe szorul az emberi tényező, az nem fog szvsz jót tenni a filmezésnek... ha mindent leanimálnak/realtime renderelnek, azzal azt érik el, hogy még nagyobb ütemben lökhetik elénk az egyre silányabb alkotásokat... (mondjuk én megoldom azzal, hogy minden 2. szökőévben megyek csak moziba és a hd változatokra is egyre kényelmesebben várok fél éveket, annyira érződik a csökkenő színvonal)
#26903: nekem (is ) bejön ez a gigarobotos-tengeriszörnyes cucc... biztos megedződtem a sok mega shark+giant octupus mozin meg hasonlókon
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Integra
titán
válasz mephi666 #26902 üzenetére
szerintem meg messze olyan rossz, ahogy lejön
ráadásul még cgi demo-nak is van sokkal jobb film nála. de tény, aki tengeriszörny vs robotok bunyóját akarja látni, annak ez van. mindenki más meneküljön...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
dokee78
félisten
White House Down 9/10
Sokkal jobb,mint az Olympus Has Fallen.
Tudom feliratosan érdemes filmet nézni,de néha szinkronos is becsúszik.
Egyedül Jamie Foxx és Maggie Gyllenhaal szinkronhangja volt jó.
A néger tábornok vagy ki a csoda,na annak a szinkronján csak nevetni tudtam volna kínomban,annyira röhejes.
A poénokat az elnök és a főhős között kihagyhatták volna.
Ahhoz mekkora logika kell,hogy a terroristákat lebuktató személyt leleplezik a híradókban.
Ezzel veszélybe sodorva az életét.
Mit gondolnak nem figyelik ilyenkor a terroristák a médiát?[ Szerkesztve ]
-
cattus
addikt
Különvélemény (Minority Report)
Jól eltalált akció sci-fi, a téma is nagyon izgalmas, a film is ennek megfelelő fordulatokkal operál.
Nálam 9/10.Do the thing!
-
callmeakos
veterán
Nos innen is szeretném üzenni a Cinema City illetékeseinek hogy elmehetnek a tudjákhova.
Állítólag azzal az indokkal hozták a 2 órás jegyátvételi határidőt, mert tömegre számítanak, és ne vegyék el a jegyvásárlási lehetőséget másoktól az "indokolatlan" jegyfoglalások
No akkor elmondanám hogy talán a legnagyobb Cinema City komplexumban a.k.a Aréna Pláza egy darab embernél nem volt több az átlagosnál. Még azt sem lehet mondani hogy tömeg volt. Mikor odaértem a jegyekért 13:15re kígyózó sorok helyett 2 ember állt előttem. de gondoltam korán van még. De az, hogy a 2-300 férőhelyes teremben ha voltunk összesen 40en akkor sokat mondtam.De még mikor vége lett a filmnek fél 6kor, akkor sem volt semmi különösebb tömeg. Ennyit erről. Köszönöm a felesleges 2 órás felesleges várakoztatási időt.
De legalább a film feledtette ezt. 5en ültünk be a Családi Üzelmekre, de mindenki szkeprikus volt a filmmel kapcsolatban. elvégre aminek ilyen rossz a címe, az nem lehet jó film. Ennek ellenére mindenki széles vigyorral jött ki, és én is sz*rrá röhögtem magam, pedig én már láttam egyszer
8/10 Még mindig. És még mindig azért ennyi, mert még mindig felesleges az az utolsó fél óra.
Viszont most bennmaradtam a kivágott jelenetekre, amit múltkor kihagytam, és a legultolsó, amivel Anistont szivatták, jó gag voltAll→M8
-
hoffman_
nagyúr
válasz callmeakos #26908 üzenetére
mert CC egy sz*r bár megjegyzem, a mai eurocenteres olcsónapokon is csont üres volt a mozi Családi üzelmek nagyon jó kis vígjáték.
The Other Guys
1080p eng dtsettől egy baromi jó kis röhögős estére számítottam, és hát eléggé csalódtam. elgondolkodtam néha, hogy minek is nézem. gyenge volt. Marky Mark-ot nagyon bírom, Will Ferrel is egy idióta, de még ők se vitték el nekem ezt most. pár jó poén meg jelenet volt benne, de összességében karcsú.
5/10
Gravity
euro 4k 3d engírta itt valaki, hogy év Clooney oscar, meg év sci-fije. így is ültem be rá. ettől azért messze volt. oscar? lol 20 percet szerepelt csórikám...
ezt leszámítva egy igen komoly filmet kaptunk, elég szűkös a jó filmek sora ebben a kategóriában, ez is nagyon egyedi volt, a mai technika elég sokat tudott hozzátenni. Sandra Bullock-ot annyira nem szeretem, de itt teljesen elviselhető volt. volt több jelenet, amikor keményen magamba néztem, és elgondolkodtam, hogy te jó ég, milyen lehet ott kint. az biztos, hogy én nem mernék felmenni, emelem kalapom előttük.
gyönyörű volt maga a film, itt vagyok biztos benne, látatlanban is, hogy nem lett volna rossz egy imax. viszont a második legjobb verzió volt a 4k 3d, és ez ingyé volt, meg helyben. tetszett, nagyon. kár a happy end-ért.
8/10
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
spammer
veterán
válasz callmeakos #26908 üzenetére
"No akkor elmondanám hogy talán a legnagyobb Cinema City komplexumban a.k.a Aréna Pláza egy darab embernél nem volt több az átlagosnál. Még azt sem lehet mondani hogy tömeg volt. Mikor odaértem a jegyekért 13:15re kígyózó sorok helyett 2 ember állt előttem. de gondoltam korán van még. De az, hogy a 2-300 férőhelyes teremben ha voltunk összesen 40en akkor sokat mondtam."
Amekkora (gyakorlatilag nulla) "hírverést" csináltak neki, nem is csodálom. A hab a tortán, hogy a Gravityt ki is szedték, amire igazán lett volna érdeklődés. Nem baj, ha nem kell nekik a pénz, akkor nem....
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Ace owner
addikt
Na elkezdtem a Fehérházas filmet.. Hát a Fringes négernek az a szinkronja. Menten tökön döföm magam egy tollal, ezt hogy gondolhatták? Aki nézte szinkronosan a Rejtélyt az most tudja hogy milyen hang illene hozzá, vicc. Egyébként a film eddig jó, csak kicsit leálltam mert eredmények.com gólt jelzett és majd összeszartam magam a hangjától.
Galaxy Fold 4
-
bok92
addikt
A magányos lovas...
fele... Annyira izgalmas volt a film, hogy félidőnél Dzsóni deppet elküldtem a fenébe... Ez a film egy unalmas, semmitmondó kakimaki volt , vétek lett volna tovább pazarolni az időmet. Majd ha egyszer nagyon unatkozok akkor esetleg újra elkezdem, de az nem mostanság lesz...
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
A Machete Kills jön hozzánk feliratosan? Mert ha csak szinkronosan jön én biztos nem nézem meg moziba
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
BenHans
addikt
Prisoners: Pont azt kaptam amit vártam egy ~150 perces filmtől. Krimi, dráma, thriller felsőfokon.
Hugh Jackman és Jake Gyllenhaal karaktere végigvisz a filmen, sztem nagyon meggyőző és élethű alakítással.
Nyomasztó és izgalmas, mégsem kell az embernek kapkodnia a fejét, mert van idő feldolgozni a történteket és épp ez a lényege, mivel sztem ezt is akarták elérni, hogy lekössék az ember gondolatait és arra ösztönözzenek minket hogy a bemutatott karakterek által folyamatosan próbáljuk megfejteni a bűnügyet.
Időről időre már azt hinnénk hogy most már sejtjük mi lesz, de mindig befut egy újabb szál...Paul Dano alakítása nagyon hiteles, bár eddig nem ismertem őt mégis azt gondolom hogy nagyon tehetséges. Az ő karakterének és színészi teljesítményének nagy szerepe van abban, hogy a nézőkben milyen érzéseket vált ki a film. (gyűlölet, szánalom, sajnálat, kétségek)
Én úgy vettem észre hogy minden karakternek fellelhető a múltja ami részben magyarázza a stílusukat, életmódjukat, ami hiába különböző, mégis sok azonosságot lehet felfedezni a jellemek között.
Spoiler nélkül nem tudok sokkal többet írni róla. Kedvcsinálónak szánom ezt a hsz-t. Összefoglalva, sztem minden benne volt ami egy ilyen filmbe kell, talán 1 klisés történés van benne de nem írom le mert lehet másnak nem lenne feltűnő.
Az én agyam le volt foglalva a végéig, és utána is új gondoltokat ébresztett bennem a film, mondhatni még a vége után jó fél órával is a hatása alatt voltam, bár volt egy pár perc ahol fárasztott a tanácstalanság.Egy szónak is száz a vége... 10/9 Ilyen jó filmet 690-ért vétek kihagyni.
Szerk. Azért csak 9, mert volt az az enyhén klisés jelenet, és mert helyenként pontatlan volt a szinkron.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Tothgera30
Ármester
Ki tudja melyik film ez?
Annyi rémlik hogy régebbi film, talán 50-es 60-as évek USA-jaban játszódik. A főszereplőt gyilkosság vádjával börtönbe zárják, mivel elvileg megöli a feleségét és a szeretőjét. Azután a börtönben könyvelőként dolgozik, és a börtönigazgatónak hamisítja meg az adott dokumentumokat, hogy minél több pénzt csenhessen el a börtöntől. Természetesen közben alagutat ás, és végül kiszökik. A film folyamata során, van egy idős könyvtáros elítélt barátja, akit szabadlábon engednek majd, de öngyilkos lesz. De a film címét sajnos nem tudom, elég régen láttam, és pusztán ennyi rémlik.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
pakfong
tag
válasz Tothgera30 #26921 üzenetére
A remény rabjai
The Shawshank RedemptionA fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Tothgera30 #26921 üzenetére
"..A film folyamata során.."
-
Ace owner
addikt
válasz Pikkolo^^ #26914 üzenetére
Jó film ,tetszett. A pacific rimhez hasonlítanám, nem az számít hogy milyen logikátlan volt némelyik rész benne és hogy mennyire szerencsétlen hímtag az Amerikai Egyesült Államok, hanem az akció, az izgalom, néhol voltak vicces részek az eröltetett bullshit mellett meg a vége kicsit amerikai epic happy end lett, de tetszett azért. Mondjuk aki a CGI-t csinálta azt kirúgnám élből, azoktól a helikopáterektől az elején meg a végén még egy pár lódarázs is élethűbb lett volna ami helikopter jelmezt visel, de mindegy, belefért. Szinkronok a fent említettet leszámítva nem volt vészes. Spoiler most nincsen, tetszett, kész
Galaxy Fold 4
-
hoffman_
nagyúr
válasz TazLeacher #26923 üzenetére
fos kedvem van, de bocsánatot kérek, mert úgy illik. és elmondom, én mit csinálok:
ha egy olyan film címét olvasom egy kritika előtt, amit nem láttam, nos, azt nem olvasom el. eleddig bejött.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz hoffman_ #26926 üzenetére
Nincs fos kedvem, ezért szépen válaszolok: ne te döntsd már el helyettem! Nem véletlenül nem olvastam el az egészet, csak ahogy ránéztem a hsz-re, az utolsó bekezdésből szépen ez látszott, nem kellett elolvasnom, hogy szemet szúrjon:
gyönyörű volt maga a film,meg a 4k 3d,. Nem a felette lévő kritikai részre voltam kíváncsi, hanem a látványra, amit a 4K 3D adott. Mivel az egész hsz-ben egy rohadt SPOILER felirat nem volt, bátran olvastam el azt a részt, amiben a látványról beszélsz.
De bocsánat, még én kérek elnézést, hogy meg mertem említeni.
-
spammer
veterán
+1. Én az elejével kezdtem, mert nem volt SPOILER jelzés. Tényleg jobb lesz, ha nem olvasok el semmit olyan filmről, amit még nem láttam. Pedig többek között a véleményekért járok/járunk ide, főleg friss filmek esetén.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Tibiajax
nagyúr
válasz TazLeacher #26927 üzenetére
igen, ha már feltünteted -h mindenki lássa-, legalább arról irjál már inkább, milyen volt a 4k-s kép.... többire ugyse vagyunk kiváncsiak
-
hoffman_
nagyúr
válasz TazLeacher #26927 üzenetére
ok, sry. kiszoktam írni, most kimaradt. nem mondom, hogy nem anyáztam már spoiler hiány miatt én is, de elvégre ez egy filmes topic, ha írok valamit egy filmről, akkor - kapaszkodj - jó eséllyel lehet benne sztori. szóval sry utólag, de ettől függetlenül tartsd észben, amit írtam, spammer-nek nem különben szól, olcsó megoldás és működik.
The Big Lebowski
1080p eng dtsrégi elmaradásom volt már. van egy hangulata, azt fix, Dude nagyon laza tag, bírom ezt a Jeff Brdiges-t.
8/10
[ Szerkesztve ]
-
etejedu
őstag
válasz hoffman_ #26936 üzenetére
Igen olvastam, hogy most "utálat" van itt meg láttam hogy ki vagyon írva ez a film, de mér sajnos 3szor láttam.
...nem ez a rekord: Man in Black 21szer!
Tégla stílusú film érdekelne illetve scifi is jöhet de baromi nagy a lista és nem tudok dönteni.
Killing Season jó film?
-
bAtt001
addikt
válasz etejedu #26934 üzenetére
the internship nekem nagyon tetszett mostanában
-
Pikkolo^^
addikt
RIPD-t véletlenül se nézzétek meg, nagyon gyenge, és nem a Ryan Reynolds miatt. Többet is ki lehetett volna hozni belőle.
-
Realradical
őstag
Fa**om... én is benéztem...
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Pali1119
tag
Az elnök végveszélyben
Határozottan jobb volt, mint a Butler-es verzió. Tetszettek a poénok , működött a buddy cop is. Azonban a gyerekszereplő nagyon irritáló volt az állandó fehér házas rajongással meg az ellenségnek lazán beszólogatással. Mert jó, emmerich, kell bele gyerekszereplő, de akkor ne ilyen nyálas legyen az a szál...Szóval egynek simán elment, nem kell megijedni tőle. /kivéve a gyerekes szál / Ja igen, a szinkronnál nálam is a néger csávó volt a negatív példa, hozzá nem illett ez a hang. Tatumé a szokásos volt, Foxx-é is.
Fejvadászok
Pótoltam ezt is és nagyon pozitívan csalódtam benne. Pörgős sztori, jópár csavarral fűszerezve. Skandináv film, ez a fényképezésen is látszott, ugye hideg színekkel operálnak ezek a skandinávok / mint pl. a Millennium trilógia/. Mindenképpen ajánlott. Itt mondjuk a szinkron is jó lett.
[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
mondomén
őstag
Pacific Rim
Fu de szar ez. Főszereplő srác a soa-ban is ennyire béna? Baromi kínos volt a játéka, de nem csak neki. A cgi is nagyon gáz, azok a szörnyek... Látvány film amit alig látni. Sötétben, sötét robotok harcolnak sötét szörnyekkel miközben esik az eső. Fantasztikus ötlet! Hót gagyi az egész.
2/10
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest