- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz Tibiajax #26249 üzenetére
Miért? Számomra külön filmeket gyártanak?
Elfelejtettem mondani hogy a Movie 43-at már láttam. Na az egy egész jó kis vígjáték. Ennek ellenére 4,4ponton áll imdb-n míg a Shaun of the Dead 8,0. Ennyit ér az imdb osztályozási rendszere.
(#26250) Ace owner:
Ez még túl új a számomra, ha érted mire gondolok. Adam Sandler filmjeit amúgy sem kedvelem.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
LOTR
addikt
-
bok92
addikt
The Heat -2013
Sandra Tulok, izé Bullock hozta a formáját. Csodás vígjáték volt. Melissa McCarthy és ő nagyon jó párost alkottak. Az év egyik legjobb vígjátéka a gyakornokok és a családi üzelmek mellett..
10/9
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
-
spammer
veterán
The Place Beyond the Pines: jó történet, bár kicsit mesterkélt és rétestészta. Eléggé másra számítottam, de korrekt volt. 7/10
Room 237: Elméletek és elemzések Kubrickról és a Ragyogásról. Nem volt rossz, de lehetett volna jobban szerkesztett is. 6/10
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
james001
veterán
Na The Hangover 3 megnézve. Szerintem nem volt rossz,ezerszer jobb volt mint a 2! Oké olyan jó nem volt mint az első,de mégis nekem tetszett,végig röhögtem. Nem volt olyan túlzott mint a 2,de azért hiányoltam azt a "másnaposok feeling-et",amit persze a végén megkaptam Ja meg lehetett volna egy újabb fényképes stáblista mint az előzőekben,de ugye mivel nem úgy kezdődött hogy nem emlékszik senki semmire ezért kicsit fura lett volna... Szóval nem tudom miért húzza le mindenki,nekem bejött de még mindig az 1. a császár.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Realradical
őstag
-
cyberkind
félisten
válasz Realradical #26261 üzenetére
Elég nehezen lehet téged megvenni .
Horrorra Akadva filmeken tudsz nevetni ? -
spammer
veterán
Másnaposok 3
Nem tudom vígjátéknak nevezni, mert egyszer sem sikerült nevetni rajta, maximum egy félmosoly jött 1-2 jelenetnél. Rémesen gyenge. Ami miatt egyszer nézhető volt, az a road movie jelleg, ami nekem bejön, volt 1-2 jó zene is, a stáblistás jelenet pedig többet ért, mint az egész film. Különösen nem tetszett és pontlevonás jár az állatokon/állatokkal való "poénkodásért", az ilyen jelenetek számomra megvetendőek és undorítóak, és gáz, ha valaki ezt viccesnek találja (az biztosan nem állatbarát).
4/10
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
mephi666
nagyúr
redemption / hummingbird / kolibri-kód (vagy minek nevezzem?) spoiler
egy vasárnapi filmnek jó volt ez, de semmi különös... mintha lapáttal hányták volna össze a forgatókönyvet... annyira szájbarágós volt minden, hogy az első fél óra után már lehetett tudni, mi lesz a végkifejlet is... igazából súlytalan volt az egész... egynek jó, de nem újranézős
szigorúan barátnővel nézős, de JÓ film... ebben van minden: romantika, személyiségfejlődés, dráma, vígjáték... ami csak kell... a színészi játék is nagyon jó spoiler: biciklis résznél beugrott azonnal az angyalok városa és 200%ig biztos voltam már itt benne, hogy nem lesz igazi happy end... ez sem újranézős nálam, de semmiképp se bántam meg (mondjuk ez egy olyan kategória nekem, amiből csak 1-2 újranézős kivétel van)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
james001
veterán
Előtte voltam WC-n
Igen persze írtam is hogy hiányzott az a "feeling" ami az 1 és 2-ben is benne volt,aztán a végén mégis ott volt. Fail lett volna ilyesmit kihagyni. Konkrétan sírva röhögtem mikor Stu kijött,meg aztán Chow De nem spoilerezek le semmitspammer: Ez csak egy film,nem kell komolyan venni az állatos viccet,nem esett egy zsiráfnak se baja a forgatás alatt
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
hoffman_
nagyúr
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
S e t h
nagyúr
válasz hoffman_ #26270 üzenetére
Ő is ringbe szállhatott volna a szerepért.
Batman faterThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Huma
addikt
válasz spammer #26267 üzenetére
Szerintem meg az egyik legviccesebb jelenet a zsiráfos volt. Pedig én állatbarát vagyok, csak akkor ölök ha kell.
Amúgy tényleg nem nagy szám a film, de nem rosszabb mint az előző két rész.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
gyuromoj
veterán
The Hangover Part III
Volt pár vicces jelenet, de a stáblista utáni vitt mindent. Ott lett vége, ahol elkezdődött.
6/10
This Is the End
Nagy baromság, de ez tetszett. Backstreet Boys ütött.
7/10
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
Ace owner
addikt
Jajj megy a HBO-n az
újResident Evil..
Olyan ritkaszar CGI-t rég láttam.. Az a cigány Rolls meg vitt mindent..[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
törölt tag
Ahogy olvastam itt, a Pacifi Rim nagyon megosztó lett. Nem várok mást egy jó pop corn mozinál, CGI orgiával, de azért erősítsetek meg benne, hogy nem egy Trasformers szintű bugyuta film?
-
Integra
titán
flight (2012)
na ezt aki a transformers féle agyatlan hülyeségre gerjed, meg ne nézze, mert egy dögunalmas, monoton, vontatott semmi lesz számára, amiben csak beszélnek és beszélnek és beszélnek.
fasza film, washington rég kapott ilyen jó szerepet, végig róla és csak róla szól, az ő játékáról. profi.the man with the iron fists (2012)
nem térek napirendre ezen "gyöngyszem" felett.
lehet rajta helyenként röhögni, máshol meg a tarantino és rodriguez féle trash és vértől fröcsögő b filmek világával operál, amúgy meg borzalmasan buta akciófilmszerű kínai hadonászás, idióta főgonosszal, döbbenetesen elhízott dagadék crowe-val, üres tekintetű liu-val és rappesített kínai zenével, meg rza moddafukkázásával, meg bautista iszonyatos nyakizmaival... most komolyan, mi volt ez a film?
pedig én szeretem az ázsiai és a trash filmeket is, de ez ritka buta darab volt[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
gyuromoj
veterán
The Croods
Aranyos mese a családról. Vicces jelenetekkel és korrekt látvánnyal.
8/10
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Tibiajax
nagyúr
Jacob's Ladder
hd,dtsNehéz film, de borzasztó jó. Robbins jó színész, nem sokkal a sósenk előtt ezt már itt bizonyította.. Vajnáék nagyon komoly kis lélektani mozit csináltak a terminatoros háttér-gárdával, sajnos igaz alapokat felhasználva
8/10 -
Sotho
őstag
After Earth - nem tom mi bajotok vele nekem teccött 6,43/10,00
-
baluka26
nagyúr
válasz Integra #26284 üzenetére
Flight-tal nekem pont az volt a bajom, hogy amennyire vontatott volt, annyira elnagyolt.
SPOILER
Épphogy lerakta italt, már nyúlt is érte. Nem volt meg a kellő jellemfejlődés, így a végére számomra elmaradt a katarzis is.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
atike
nagyúr
Lucasfilm Real Time Rendering
-
atike
nagyúr
Free Birds trailer
-
Integra
titán
válasz baluka26 #26292 üzenetére
mert rossz helyen kerested a megoldást
spoiler
nem ott van a katarzis és a jellemfejlődés ahol te kerested, mert pont azt mutatta meg a film, hogy nem tudta lekűzdeni az alkoholizmusát, akárhogy is akarta, orvosi eset, visszaeső. egy pillanatig sem arra ment ki a film, hogy majd szépen leteszi az üveget és mindenki örül és boldog. pont ekkor lett volna igazi okádék a film vége.
a katarzis pedig azért van, mert úgy döntött, nem hazudik tovább. csak egyetlen válaszban kellett volna hazudnia, de nem mocskolta be a nő emlékét, nem tudta megtenni, valami erősebb volt, mint az alkoholizmusa és a saját önsajnálata, nyomora. az asztalnál, annál a kérdésnél jött rá, hogy ez így nem mehet tovább, lesz ami lesz, de nem hazudik, bevállalta a börtönt is.
és az alkoholizmusát is csak így lehetett kezelni, hogy a börtönben szimplán nem kapott inni. nem véletlenül mondja a végén, hogy akármilyen hülyén is hangzik, de a börtönben érzezte magát életében először szabadnak. mert nem iszik. és persze ez nem jelenti azt, hogy ha a 4-5 évet leülte és kikerül, nem fog újra inni. viszont azok az emberek, akiket elüldözött maga mellől az alkoholizmusában, mind melléálltak, mikor börtönbe került. mert felvállalta az egészet és nem hazudott. a jellemfejlődését pont az mutatja meg, hogy a fia bement hozzá a börtönbe és vele készíti el a házifeladatát a suliban, pedig először össze is verekedtek....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
baluka26
nagyúr
válasz Integra #26297 üzenetére
SPOILER
Értem én ezt, de felteszik az egész filmet az alkoholra, mint kérdés, hogy ártott-e, vagy használt az adott pillanatban, és végül egy szerelmi szál miatt lesz a katarzis? Szerintem ez botrányosan rém gyenge történetépítésre vall.
Nem csoda, hogy csak Denzel bácsi kapott ezért jelölést, mert alakítása parádés, de a film többi része szvsz csapnivaló. 4/10-et ő húzza fel 6/10-re nálam.Oké, hogy akkor szerinted nem az alkohols rész a legfontosabb. De 10 másodperc telik el amellett, hogy lerakja, és nyúl érte, egyszerűen nincs meg benne a vívódás, az önmagával való apró pici küzdeni akarás sem, ami akkor látszik, amikor kiönti az összes piáját. Nekem ez gyenge.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest