- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz freelanced #26800 üzenetére
Konkrétan a film nem akció-scifi, hanem túlélődráma ahogy olvastam róla. Így kell hozzá állni. Moon-t láttad? Abban még kevesebb akció van. Meg szereplő.
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz Pikkolo^^ #26796 üzenetére
SPOILERÖZÖN
Hát... kapásból a koncepció, hogy a szörny leüt pár hóna alól (!) gépágyúzó (!) F-22-est (légifölény repülő, könyörgöm), ezért megszületik a konklúzió, hogy rohadt nagy robotokat kell fejleszteni - de ezt tegyük félre, mert akkor nem lenne film. (Nem is kellett volna lennie.)
Ott a fejlett agyalapú kommunikáció, de a pilóták ezt dumálással egészítik ki, miközben elektromechanikusan mozgatják az egész jagert... A rakéta, penge, vagy az utolsó pillanatban előkerülő bármi csak akkor sebzi a szörnyet, amikor a robotról jött, az, hogy ezeket a városok védelmére fixen is lehetne telepíteni (esetleg aknamezők, mélységi bombák?), fel sem merült, de a bazi nagy fal az igen. Illetve robotból is csak akkor küldenek egy kaijura kettőt, amikor ez a kettő már a teljes haderő felét jelenti... áhh, a logika csak annyira erőssége ennek a filmnek, mint a forgatókönyv vagy a színészi játék.
Csináltak volna egy intergalaktikus Kickboxert vagy Karate Kidet szörnyekkel meg robotokkal, jobb lett volna.
-
cyberkind
félisten
Erről vélemény ?
-
Huma
addikt
Hát ez a WWZ elég kakinak tűnik. Még csak belepörgettem, de nem valószínű hogy megüti a mércét.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
alienpapa
senior tag
- Kész a pulyka!
- A konyha is....''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
dnelb
veterán
válasz freelanced #26793 üzenetére
Ma néztük, nagyon alja film. Nem erre számítottunk. 3/10 kevés rosszabb filmet láttam életemben.
-
LOTR
addikt
-
törölt tag
The Mortal Instruments City of Bones: ezt látta már valaki? Érdemes megnézni? A trailer nekem valamennyire tetszik, de nem nagyon meggyőző.
-
bok92
addikt
Szörny Egyetem
Jópofa volt, de olyan hű de nagy poénok nem voltak benne. A Gru 2 messze jobb volt az idei felhozatalból, sőt még talán a Crodék is.
10/6
-
-
hoffman_
nagyúr
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Integra
titán
válasz #72042496 #26803 üzenetére
igazából ott tartunk, hogy akármennyire is szar film volt a pacific-rim, és 190 milla, mindig van annyi ember a földön, aki megnézi és visszatermeli legalább egálba az ilyen rossz filmeket is.
leszámítva a lone ranger-t, az tényleg bukott szerencsére...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
atike
nagyúr
Aura - új magyar sci-fi...
Nézi valaki az Under the Dome sorozatot...?
-
atike
nagyúr
válasz littlelion21 #26823 üzenetére
De a legjobb akkor is ez volt...
-
LOTR
addikt
Stallone, Schwarzenegger, Van Damme
talán nem annyira filmes hír, de jól mutatOne Ring to rule them all
-
dokee78
félisten
Reggel haza jöttem munkából gondoltam nekiállok filmezni.
A kiszemelt a Dark Skies volt.
Hát az egyik jelenetnél úgy megijedtem,ki rázott a hideg ami pár percig meg is maradt.
Abba is hagytam egyből.
Később megnézem.
Elég jó film.Spoilert nem akartam írni,mert Opera Minivel nem tudok kiemelt és off szöveggel írni.
Majd ha végig nézem értékelem.
Kinek,hogy tetszett mellesleg?[ Szerkesztve ]
-
pakfong
tag
A Terminator 2-ről szakszerűen
Súlyos elmebetegA fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
negyven2
veterán
válasz dokee78 #26832 üzenetére
Nekem ami van dupla DVD-s változat (a rendezői bővített) abban benne van, ez is és még sok másik jelenet is (ráadásul a régi magyar szinkronos, így ezeknél a jeleneteknél új szinkron van, ami nagyon elüt a régitől).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
dokee78
félisten
Na akkor ezt bővített Terminator 2-t is újra kellesz néznem.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Ma van Prisoners premier. Én holnap megyek. Valaki ha ma nézte/nézi vagy tud valamit róla valami vélemény?
Színészek, sztori és hossz alapján jóra számítok, remélem nem fogok csalódni.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
bAtt001
addikt
válasz TazLeacher #26791 üzenetére
nem azt írtam h adjanak +1 helyet 200ért hanem ne legyen ott hely, akkor nem is teljes értékű hely, na mindegy
-
pohár
félisten
most nem tudom mi van, de sorra jönnek az olyan filmek szinkronnal, amiket még ugyanígy adnak a moziban is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zoltanz
nagyúr
Végzetes túra (2009): 10/6,5 ha a csajokat és a szép vidéket is hozzáveszem 10/7.
-
Ace owner
addikt
válasz pakfong #26830 üzenetére
Nagyon nagy, nekem még ez tetszik terminátor 2-t alapul vett videókból.
[link]
"Itt érkezik a német fiatalember" Itt már sírtam
Más:
Ma megnéztük, vagyis befejeztük a Hullám című filmet. Nagyon érdekes, nekem tetszett végülis, a mai filmekhez képest kicsit más mondjuk úgy Nem tudom hogy látta-e valaki, egy társadalom ismeret és etika órára tökéletes volt.Galaxy Fold 4
-
Pikkolo^^
addikt
válasz #72042496 #26803 üzenetére
Az előzményeket tegyük félre, mert azt nem tudjuk és a film sem részletezi. A fix védelmet egyszerű kijátszani, amint láttad volt repülő kaiju is, ha figyeltél volna daptálódtak, mint a borg.
A kommunikáció azért volt, hogy tudd mi történik, semmi másért. Izgi lett volna ha harc közben semmit sem beszélnek, csak történnek a dolgok. A robot mozgatása pedig teljesen egyértelmű, hamarabb megteszed azt a saját kezeddel, mint elmondod a fejedben hogyan történjen a mozgás. FPS játékkal multiba játszottál már?
Nem két kaijura kültdek két robotot hanem 3 robotot küldtek 2 kaijura, rosszul emlékszel.
-
pakfong
tag
válasz Ace owner #26846 üzenetére
Láttam ezt is 1-2 hete, nem rossz ez sem.
El is felejtettem jelezni, hogy pár jelenet a rendezői változatból van, nehogy meglepődjetek. Vmikor év elején láttam a bővített verziót, úgyhogy nekem nem volt fura. Aztán miután megnéztem, úgy voltam vele, hogy a sima verzió is jó lesz nekem, ha majd újra megnézem.A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest