- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
Rav3n02
senior tag
Ninja Assassin
Gyermeteg történet, profi kaszkadőrök, kiváló operatőr, Sho Kosugi
A látványvilág és az akciójelenetek nagyon ott vannak. Néhány jelenetnél csak erős idegzetűeknek ajánlott
8/10
-
bagyulajuve
addikt
válasz brownus #22950 üzenetére
Nem tudom, mert mostanában nem sokat voltam a fórumon. Amúgy jó kis film szerintem is, főleg ha az elején türelmes az ember. Az a rendező egy zseni, ehhez nem fér kétség .
A Let the right one in is tetszett, sajnos a feldolgozást nem kerüli el .
Resistencia eterna
-
No-kia
addikt
A szállítmány 7/10
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
hemaka
nagyúr
Vampires Suck, néhol eröltetett, de vannak benne jó részek. 6/10
-
ch003067
addikt
Halál 1000 arca 1 / 2 / 3 / 4 et látta már valaki ? Nem semmi "film"
-
No-kia
addikt
Vampires Suck 6,5/10
-
Pitterix
őstag
válasz bagyulajuve #22949 üzenetére
Elvileg ma az van terítéken...
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Rusher
őstag
válasz ch003067 #22960 üzenetére
Azt azért el ne hidd már, hogy az mind igazi felvétel....a legtöbbnél látszik, hogy kamu. Van benne állítólag eredeti is, de az kb. az olyanok lehetnek mint mikor a kutyák szmegtámadják a betörőket egy telephelyen amikor bemásznak....vagy a krokodilok közé zuhant ejtőernyős amiből kvázi semmit sem mutatnak...(Gatorama )
-
hoffman_
nagyúr
Toy Story 3, hamisítatlan játékháború - 10/10 Így kell tökéletes trilógiát csinálni kéremszépen.
Tibi: Feliratos mompark 1-es terem kincset ér, a lehető legjobb opció Palace-ban, személyes kedvencem. Felirat meg ugye nélkülözhetetlen
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
sasa134
addikt
Planet 51
ma agyilag erre voltam képes, egynek elment, végülis nem aludtam be rajta. 7/10
Várólistás: A-Team, Repo Men, Hellboy 2 (volt már, imádom, de most 1080p
Jah és hétvégén megvolt a Cop Out, amin remekül szórakoztam. Picit görbe tükör a zsarus filmek elé, végülis önmagát parodizálja a film, emiatt nagyon ültek a poénok. Bruce bácsi azért öregszik,na. Így is 8/10.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Rusher
őstag
válasz Tibiajax #22962 üzenetére
Aztak****.....tényleg akárhányszor ránézek és sírok a röhögéstől....
ch003067 Miért ne tudták volna megcsinálni? A régi nagy zombifilmekben(Dawn of the dead pl. emberkettétépés, agyvelő minden mennyiségben....) is megcsinálták a 70'-es években ezeket....ott van pl. a Cannibal Holocaust ami sztem sokkal hihetőbben, eredetibben van megcsinálva és arról tényleg elhiszed, hogy igazi.....azt közben nem.
-
Pitterix
őstag
-
Motion_Blur
félisten
Jegyek lefoglalva Inception-ra
szigorúan eredeti nyelven, felirattal
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Tibiajax
nagyúr
válasz hoffman_ #22963 üzenetére
Gyerekek. most akkor az lesz, h Ti nézitek eredeti nyelven, én meg szinkronnal, aztán mindenki elmondja, milyen volt.. Így lesz a legjobb most
A Good Year
720p.eredeti nyelv
ez a film bzmeg, nem a bruklin fájneszt...
a képek, a hangulat, a lány, Crowe játéka, a borok...mind mind kikapcsol, relaxál, gyógyít.. cuuure us
kit érdekelnek az apróbb klissék, szuper volt.jah, és Ridley scott film
na puszi
9/10[ Szerkesztve ]
-
tween
őstag
Komfortos mennyország : Nagyon tetszett,jó alkotás 8/10
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Motion_Blur #22972 üzenetére
Mondanám, hogy király, még össze is futunk, de sajnos még nem nézzük Most viszont sietek, annyit pöytögök, még a végén lekésem a Ghost Writer-t. Remélem Obiwan bácsi alakít.
Tibi: Jó, hát igen, ez asszem nem egy egetrengető probléma
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
megnéztük 2 napja a kick ass-t... bíztunk benne a 8 fölötti imdb-s érték miatt, de nagyot csalódtunk
szerintünk csomó rész gagyi/klisés/erőltetett volt... valahogy nem jött át az egész... egyedül a zenéje tetszett nagyon, de így sem adok többet 3.5/10-nél
mai program: insomnia
al pacino+robin williams (akinek ma van épp a születésnapja), mellé nolan rendezése több sem kell... (nem rendezett sok filmet, de amiket láttam tőle, nagyon tetszettek: memento, prestige, batman begins, dark knight)
na, láttam már 6-8éve ezt a filmet is, de barátné még nem... készülünk ezzel az inception-re is"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Integra
titán
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
meroly
veterán
A maga módján ez a Disctrict 9 se volt rossz. Leszámítva a kameramozgást és a sok gusztustalanságot. Ebből a szemszögből még film nem foglalkozott idegenekkel.
Nálam 7/10SPOILER
A végén a rákokat főleg a pici rákot sajnáltam
SPOILER VÉGEImpossible is nothing
-
kistigris007
csendes tag
A Castle című filmet ismeri valaki? Hozzá hasonló könyvet, más filmet,sorozatot tudnátok mondani, hogy elképzelhessem milyen?
This is real, this is me I'm exactly where I'm supposed to be, now Gonna let the light, shine on me Now I've found, who I am There's no way to hold it in No more hiding who I want to be This is me ...
-
oxox
addikt
válasz Tibiajax #22970 üzenetére
akkor megvárom mindkettötök véleményét...
mindenhol agyba-föbe dicsérik...kiváncsi vagyok....Legion
sok jót nem olvastam elötte róla, de gondoltam hátha meglep....annyira nem rossz mint számitottam...egyszer simán meglehet nézni, és van benne néhány "mókás" jelenet.Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
hoffman_
nagyúr
Ghost Writer - 9/10, de az a nagybetűs kilences. Nagyon-nagyon jó volt. Obiwannak jól állnak ezek a szerepek. Leginkább a Deception-höz tudnám hasolnítani érzésre, de még annál is "mélyebb". Ajánlom mindenkinek.
-
salival
aktív tag
Na ki megy ma Inception-re?
YNWA
-
Pitterix
őstag
Ez nem kellett volna!
Ahogy a feleségem mondta ez 3betűs, F-fel kezdődik és OS-ra végződik.
El kéne felejteni és egy normális 3.részt csinálnya."Bekem" haja miatt:
2\10
-
Kidus
őstag
válasz tiv83us #22926 üzenetére
Inception, jah.
Hasonlo velemenyen vagyok, bar volt mar film, ami jobban a szivem csucske lett, nem is egy, az utobbi 2-3 evnek biztos a legjobbja.
Vegre valami, amin kicsit el lehet gondolkodni, amire oda kell figyelni, es ami le tud kotni massal is, mint latvannyal.9/10
Assuming Control
-
Zoo123
senior tag
Na megnéztem az Inception-t, van egy olyan érzésem hogy ez a film megosztja majd az embereket.
Előre leszögezném hogy a trailer(eke)t imádtam, megnéztem vagy 3-4 et.A film nem könnyű eset, ahogy nézem én a kisebbségbe fogok tartozni: Nálam nem hatott a varázs, nem nyűgözött le, sajnálom.
Az alapötlet izgalmas, de számomra az egész álom témát a "szabályrendszerrel" elrontották, olyan következmények nélküli, súlytalan lesz tőle az egész és ezzel nekem kiölték a filmből a lényeget:
Nem keltett bennem erős érzéseket, nem éreztem a drámát, a feszültséget, nem éreztem át a szereplők motivációját, nem tudtam "izgulni" a szereplőkért.
Némely szereplő viselkedése is tök logikátlan néhol.
Az akciójelenetek amúgy rendben voltak, nem világmegváltó, de jól kivitelezett akciókat láthattunk, csak kár hogy a tréler(ek)ben elég sokat ellőttek.
A zene a film hangulatához passzol, de nem az én stíusom.Mindent egybevéve nekem egy kicsit csalódás volt a film, én személy szerint többet vártam, sokkal többet.
Tipikus esete annak amikor a tréler odaba.. a film pedig nem tud felnőni az elvárásaimhoz.Így első megnézésre olyan 6/10-et adok rá, talán később még megnézem ha kijön DVD-n.
Felvállalom a véleményem és nem fogom azért azt mondani hogy tetszett mert a túlnyomó többségnek bejön, sajnálom nekem nem, lehet kövezni...
[ Szerkesztve ]
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Tibiajax
nagyúr
válasz tiv83us #22926 üzenetére
őrület, őrület.......
igazad volt, Ember ..ezek most, nagyon megcsinálták a tutitMindenki, nyomás a moziba!
9.5/10elteszem magam, lemegyek vagy két szintet.. írok majd még, holnap
szerk. Zoo123. jajj jajj jajjj.. első 20percet láttad csak, aztán bealudtál??.. vagy mi történt?..
najo, majd jönnek a többiek is, nekem ez most tényleg elég volt egyszerre[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
SolomonKane.....3.5/10....történet közel a nullához, akciók szintén... Az egyetlen mókás jelenet, ahogy pásztor őrzi a nyáját ...talán ez nem volt spoiler...a pontszám az említett jelenet, és a helyenként megcélzott hangulatnak köszönhető....
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
No-kia
addikt
Gamer: 8/10 tetszett, volt egy kis izgalom így estére
-
Kidus
őstag
The Losers 7/10
Tenyleg tipikus konnyu mokas balhes.
Tetszett[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
mephi666
nagyúr
válasz Zoo123 #22986 üzenetére
sajnos hóvége van, nincs most rá keret, de tervezzük mielőbb megnézni... a mindenféle "cam"-verziókat meg ratyi-release-eket kerülöm, mert hd-trailerek alapján itt a látvány is sokat számít... nem akarom rontani az élményt...
viszont néztünk tegnap 9th company-t:
nagyon tetszett mindkettőnknek... csak annyit írnék, hogy 7.5/10 úgy, hogy nem vagyok egy nagy háborús film-fan... aki szereti a műfajt és még nem látta, annak kötelező...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
littlelion21
addikt
Whiteout [2009]: valami ordenáré szar, aki még nem látta, meg ne nézze.
20% -
Tibiajax
nagyúr
nna, valamelyest magamhoz tértem mostanra
baromi jó kis film volt ez az Eredet. nem az a fajta, monumentálisan érzelmekkel teljes szuperfilm, mint egy remény rabjai, vagy ponyva, vagy stbstb, és ilyenformán nem is kerülhet be mondjuk azt, a személyes minden idők top5-jébe, mondjuk..nálam legalábbis nem. de ez nem is probléma
ez máskképpen jó. valami olyasmi lett, mint anno a matrix is volt, mérföldkő, egy fontos pont a filmtörténelemben.
miért gondolom ezt?
baromi egyszerű, Nolan olyasmit vitt most a vászonra - több dolgot is -, amik köztudott dolgok, mégsem beszélünk róla, sokaknak eszébe sem jut, pedig.. nap mint nap átéli, ezzel élünk, ezzel alszunk, ez történik, amikor pihenünk. nem misztifikált faszságok, nem unalmas agyszülények, hanem valódi fogalmakcsak egy, a több nagyszerű ötletből, tényleg, spojlerek nélkül.
az a dolog, hogy az álmokban gyorsabban telik az idő, mint a valós életünkben -és ez tényleg így van, ott döbbensz rá csak miközben bámulod a vásznat- és ezt megfilmesíteni, ilyen szinten, ilyen arcculcsapósan kurva jó vágásokkal és zeneütemekkel. én csak lestem.. és az a jó pillanat. katartikusAz tudott lenni, azokban az időkben, amikor már egyre többen feladjuk azt, hogy újat lássunk a moziban, hogy a sok hulladék és gagyiság között örülünk ha lelünk olyat, ami még el tud valamennyire bűvölni vagy egyáltalán le tud kötni
Nolan az álmainkról csinált egy álomprodukciót
Az a legkevesebb, h elmegyunk moziba, és álmodunk egyet vele.
Kár, h az a két óra a filmmel úgy elrepül, mint ha csak 5perc lennelehet, ez is csak egy álom akkor?.....
Aktív témák
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs