- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Apple iPhone 11 - népalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
Pitterix
őstag
A Tekkenhez találó videó.
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
feka007
veterán
Shutter Island - 8.9/10
Nem sűrűn nézek piszichotrillereket, de ez nagyon bejött. Még a végén a csavarok nélkül is jó lett volna.Spoiler
Viszont az nem igazán tiszta, hogy végülis mi volt a lényege a náci párhuzamnak, mikor végülis nem attól kattant be. Meg a doktor mondja, hogy ő nem kaszabolt őröket, de nem értem, hogy ennek mi a lényege, mivel ugye nem volt köze az odakerüléséhez ennek. Szóval ez a rész nekem kicsit erőltetettnek tűnt benne, vagy csak én nem értem[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Cop Out
720pKellemes kis vígjáték volt. Stifleres jelenteken röhögtem a legtöbbet, majd leestem a székről.
8/10
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Tibiajax
nagyúr
Reservoir Dogs
hd
áh, kurva jó kis film.
látszik, látszik azért, hogy ez még egy koraibb tarantino-próbálkozás, de.. ettől függgetlenül szuper
a ponyvaregény bölcsője, sok díszeltben is ott a hasonlóság
8/10 -
lorcsi
veterán
Tekken:
nem tudom mikori...most volt fent a könyvtárban..nem lenne rosz ha nem a 15-20 évvel ez előtti van damme-ra hajazna..de így
10/4eladó: vadi új soundcore motion+
-
Apollyon
Korrektor
Üdv!
Megnéztük múlt héten a Shutter Island c. filmet..
Tetszett, jó volt, csak derengett a film közben hogy kb mi lesz a vége... Ennek (és a lentiek) ellenére amúgy 7,25/10, bejött.SPOILER!!!
Viszont az a durva, hogy ez kb a 10-12. olyan film (amit láttam), amiben az a csattanó, hogy a főhősünk skizofrén. Kezd unalmas lenni a vonal, már nem lep meg annyira mint korábban. Le lehetne állni, és valami újat kitalálni. Ez a skizofrén csattanó már szinte átment franchise-ba.Ma nézzük meg asszonnyal moziban 3D-ben az Avatart Ideje volt, már mindenki látta csak mi nem Remélem nem lesz benne senki sem skizofrén
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Fecogame
veterán
Sziklák szeme 1-2
10/4
Egyszer nézhető, nagyon nem kötött le, az első és a második résznek semmi köze egymáshoz
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
gyuromoj
veterán
Clash Of The Titans
1080pSok lehúzó kritikát olvastam a filmről, de szerencsére kellemeset kellett csalódnom. Sok mindenben eltértek az eredetitől, de így is tetszett. A dzsinnek és a 2 vadász voltak a jó arcok a filmben. Effektek terén szerintem korrekt volt. Az eredetit még gyerekként láttam párszor és nagyon tetszett. Várom a folytatást.
8/10
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Bibby
addikt
Van valakinek kedve Inception magyarázásra?
SPOILER
Szóval azt nem értem, hogy amikor Saito meghalt és a váróba került, voltak emberei... azok honnan lettek? Tudott teremteni? És Cobb-ék miért nem tudtak amíg lent voltak?
Ελευθερια η θανατος
-
joshua7
veterán
Tekken
Tucatverekedős film, semmi újat nem tud mutatni. Így 20 évvel van Damme és társai után elég kevéske.
4/10Splice
Mindenképp jobb, mint a fönti, elég jó a sztorija, tetszett.
7/10Semper Fi
-
Froclee
őstag
Grown Ups / Nagyfiúk
Nem rossz, el lehet rajta röhögcsélni. A története nulla, de nagyon feelinges, ahogy 5 gyerekkori barát újra összejön a hétvégére egy tó melletti nyaralóba (a feleségeikkel és a gyerekeikkel) és mulatják az időt, úgy mint régen...
Olyan 7/10. Jó szívvel.
[ Szerkesztve ]
-
Fecogame
veterán
Viharsziget
10/8
Egész jó film, egyszer nézhető.
Hiba a filmben:
Amikor a fődoki rá akar támadni egy injekciós tűvel a rendőrre ( 1:39-kor ), a két kameranézetnél eltér az injekciós tű helyzete, tehát a két kameranézete különböző időpontban vették fel.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
WonderCSabo
félisten
Inception ( Eredet )
Hatalmas sztori, nagyon erős szereplőgárda, lélegzetellálító látvány, jó hanggal és félelmetesen passzoló zenével.
10/10
Nézzétek meg gyerekek, ezt moziban kell!
SPOILER:
Télleg megáll a pörgettyű a stáblista után?
Bibby: Nekik is voltak embereik a váróban, mondta is Cobb. A projekcióik.
-
zoo8800
veterán
nem pontozok, mindkettő jó film, érdemes megnézni őket.
rip and tear, until it is done
-
Integra
titán
válasz Tibiajax #23416 üzenetére
na az itt ma annyi volt, meg leszbi.. teljes hétvégés meleg és leszbi rendezvény a belvárosban. mondjuk látszik, hogy nyugat, rendőrök vannak, de csak kószálnak, egymást ölelgető csajokat a merci rendőrautó motorháztetején fotózzák a járókelők, sehol dobálás, fújolás, hajigálás a meleg párokra... hamar leszűri az ember az ilyenekből, hogy mo még mennyire balkán.
na de inception..
spoiler!!
10/10, másodszorra is akkora mellbevágó élmény az egész, egy pillanatra sem untam, sőt!! csomó olyan részletet vettem észre, amire első megnézésre egyszerűen nem jutotta a figyelmemből és egészen biztos vagyok benne, hogy harmadjára is még rakás mindent találok benne, ami eddíg fel sem tűnt..
a sztori még jobban összeállt, még több értelmet adott minden kis összefüggés, sokkal jobban átláttam az álomszinteket. és igen, eldőlt. most még inkább azt mondom
ember pislog komolyan, hogy nolan mennyire össze rakta ezt a filmet.. a feszültség végig megvolt most is. csak ámulsz-bámulsz és hüledezel. most esett le, hogy ahogy a batman 2 részénél, itt is szinte végig megy a zenei aláfestés a beszédeknél, valami olyan zseniálisan találták el ennek a hangulatát, bámulatos.
és igen, angolul az igazi, annyira átjön a karakterek érzésvilága.. nem rossz a magyar szerintem, de labdába nem rúg az eredeti mellett. az a legijesztőbb az egészben, hogy mennyire logikusnak tűnik az egész film összerakottsága, hogy egy pillanatra sem gondolkodsz azon, hogy ez reális vagy sem, minden egységes, homogén, a helyén van. most se volt sok a bunyó, nem volt sok az akció, nem volt sok a párbeszéd, ahogy kevés sem. egyik s másik poén az angol miatt sokkal jobban ült.
nem tudom mikor volt második nézésre is utoljára bennem ilyen és valszeg harmadszorra is megnézem majd még 1080p megjelenés előtt, kíváncsi vagyok, gecijóezafilm.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Integra #23422 üzenetére
az jutott eszembe még miután végigültük a stáblistát és ketten maradtunk a moziban, hogy vajon nolan mennyit drogozott előtte, hogy ez kipattant az agyából és így meg is tudta valósítani.. bele se merek gondolni, nagyon durva mennyiséget szívhatott el, meg fel..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Tibiajax
nagyúr
nagyon a rabja lettél ennek a filmek..
egyebet nem is tudok most mondani, baromi álmos vagyok, megyek aludnija,
The Thirteenth Floor
hd, english
én még ezt sem láttam, most igen, nagyon jó kis film.
klissémentes, jól összerakott sztori, és bizony, valahogy emlékeztet az Eredetre....
8/10 -
Integra
titán
válasz Tibiajax #23424 üzenetére
igen, mert az érzésekből, az impulzusokból vonom le, hogy egy film mennyire marad meg bennem. nálam teljesen egyértelműen ez lett most a legjobb film, d9-et meg a st2009-et is letaszította a trónról.
-
janos666
nagyúr
Ez nem az a topic, de nem állhatom, hogy ne reagáljak a magyarország fikázó hsz-re:
Szerintem mikor csoportosan felvonul valaki az utcára, hogy nyilvánosan a jóval nagyobb számú sokaság képébe dugja, hogy "én így szeretem", az egyáltalán nem tűnik helyesnek, sőt, semmivel sem jobb, mint mikor én azt mondom, hogy "jó, akkor legyé' buzi, de ne nyilvános helyeken matass a haverodon, mert én meg azt nem szeretem". (Arról már ne is beszéljünk, mikor "bekóstolják" a normális embert ) És nem, nem vagyok egyoldalú atéren sem, hogy bár két nő elsőre sokkal inkább izgalmas, mint amennyire két férfi undórító számomra, de ugyan úgy helytelenítem, mert ezzel csak romlik a férfi-nő arány, tehát szegény egészséges férfiaknak rögtön kettővel kevesebb nő marad a földön, aztán a végén még egymásra kell fanyalodniuk, vagy mifasz, szóval...
Mélyebben belegondolva egy ilyen tömegfelvonulás sokkal nagyobb provokáció, mint az egyéni vagy kiscsoportos kurvaanyázás, tojáshajigálás, és társaik. Na jó, a kődobolás már nagyon a ló másik fele, és persze a szamurájkardot sem kell kivinni, és még a rugósbicska sem alapfelszerelés, ha véletlen arra tévedsz, de remélem érted mire gondolok.Bár én már önmagában is a nyilvános szekszualitás ellen vagyok. Ez dolog alapvetően szaporoásra, fajfenntartásra való. Egyáltalán nem bűn, ha valakik szórakozás végett is űzik eme cselekvést, de ezt megint csak nem kéne feltétlenül mások képébe dörgölni. (szóval nem hogy homo vagy hetero, de még a hogy igen vagy nem vagy hányszor és mikor, meddig, hogyan, kivel témák...)
Ez az inception lesz az új Mátrix. Remélem ez tényleg jobb lesz, mert mai szemmel már nem tűnik nagy filmnek az első Mátrix rész sem. (Igen, nem olvastam el a SPOILER-t, csak a borítót néztem meg, és hogy scifi, akció, stb.)
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Jhonny06
veterán
Clash of the Titans-ban egyszerre Effy és Tony (Skins), ezt hogy sikerült összehozni? Gyenge.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Integra #23423 üzenetére
Ilyen logikus filmet ennyire komplexet nem hiszem, h. tudatmódosító alatt ki lehet dolgozni. Bár ki tudja.
SPOILER: A stáblista végén nem áll meg a pörgettyű? Állítólag igen.
Én nem szeretném h. mi attól leszünk Nyugat, h. lehet tolni mindenféle felvonulásokat ezerrel. Egyébként is, a rendőrök nálunk is csak sétálgatnak, esetleg az egyre eltűnő ellentüntetők között igazoltatnak egyet. Másrészt a felvonulóknak nem is tesz rosszat az ellentüntetés: reklámot kapnak, és mindenki sajnálja őket.
-
Tibiajax
nagyúr
én ebbe a témában nem folynék bele, nem ide valo abszolut.. németország más, valóban. nyugat, ebben is.. Inkább tolok egy kis vidámságot
küldtek nekem ma reggel egy levelet.......
"Hali! Szerintem ez a weboldal volt az, amit kerestel:Tobb mint 1800 szinkronos dvd film, tobb mint 2600 szinkronos divx film, es tobb mint 500 feliratos divx film. De itt meg nincs vege, vannak konzol jatekok, es PC jatekok is, az utobbibol archivum egeszen 2000-ig visszamenoleg, szoval a regi nagy kedvencek is ujra beszerezhetoek. En szavakat nem talalok! Szerintem meg eletedben nem lattad egyszerre ennyi filmet."
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Inception - 8.5/10
Jó színész ez a DiCaprio. Néhány dolog nem tiszta, mégegyszer meg kell nézni. Kár, hogy nincs 3D-ben. Van egy kis Mátrix beütődése a filmnek, de ettől függetlenül is jó lett.
-
Integra
titán
válasz WonderCSabo #23436 üzenetére
nekem sem hiányzott belőle a 3d, jó, szerintem tudatosan nem is épített rá nolan, megváltoztatta volna a filmet. igazából azt sem bánom, hogy mintha picit csillapodna ez a 3d őrület. bár szerencsére a házimoziknál nem, talán pár év múlva szemüveg sem kell hozzá, akkor érdemes lesz igazán foglalkozni vele.
-
feka007
veterán
válasz WonderCSabo #23436 üzenetére
Szerintem dobott volna rajta, olyan jeleneteknél jól nézett volna ki, mikor a kocsiban szuperlassításba mutatják a repkedő üvegdarabokat körülöttük, vagy a paradoxonok érzékeltetésében..
[ Szerkesztve ]
-
-
senior tag
The A-Team
8/10.
Vacakabbra számítottam de ez nem volt rossz. Nem kizárt hogy megnézem még többször is.
Nincs benne időhúzás csak akció ami egy akciófilmnél határozottan elönyös szvsz. A szotri se rossz. Nem bonyolult de szerintem böven jobb mint az átlag.Youth hides the key to salvation
-
No-kia
addikt
13. emelet: 8,5/10
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
hejesírásó
senior tag
Robin a hód: 7,67pt
Nem volt rossz. a vége kicsit gyenge és érzelgős és nem eléggem éreztem rajta a vért és izzadtságot.
Ellenben tetszett úgy összességében. A fansziák meg megkapják ami jár nekik. szval jahm.Nem többszörözős, de még így is ezerszer jobb mint az kevin kosztner verzsön!!!
Predátor: nagyon gyenge és nevetséges sok helyen.
5 pt nagy jóindulattal.Szupercsapat helyenként vicces (igen ritkán), hiányzik az igazi szupercsapat hangulat. 6,5pt
Azonban értékelem, hogy megkeresték az eredeti színészeket is, és legalább csináltak elejét a sorozatnak. Viszont végig lehet tudni előre h mikor mi történik. Filmeket szerető embernek nem ad sokat.Spoiler!!! SPoiler!!!
amikor áthajt a Hummer a falon és a dilisek a gumiházban hatásszünetet tartanak és aztán ujjonganak a látványtol az nagyon nagy. azon jót röhögtem!
egyébként meg milyen hsz-ek vannak, csak most olvasom...itt? ilyesmi
de ha már elkezdtétek-->én amondó vagyok h nyilvánítsák szabad sex területté a legszebb parkokat és legyen mindenhol sexre való medence a fürdőkben.
mindenki ott vonuljon és érezze jól magát azzal akivel akarja ahol jól esik neki. és nem nem reprodukcióra való és nem kell, sőt nem szabad 6 fal közé szorítani a szexualitást. nagyon sok problémát okoz az ilyen gondolkodás sztem.
[ Szerkesztve ]
-
PazsitZ
addikt
válasz DelArco #23442 üzenetére
Én csalódtam a filmmel kapcsolatban.
Ha tényleg nagyvolumenű látványt akarnak csinálni, akkor szánjank rá pénz is.
De néhol olyan gagyi effektek voltak, mintha 10-15 évvel ezelőtti B moziként forgatták volna.
Ami viszont tetszett, hogy bár nem ismerem annyira pontosan őket, de szerintem a színészeket, mint karaktereket jól eltalálták.- http://pazsitz.hu -
-
bandus
veterán
válasz hejesírásó #23444 üzenetére
aha, milyen jó is olyan medencében nyúzni az asszonyt, ahol már körülötted másik 200 ember sokmilliárd kiskatonája úszkál.... sztem ez hatalmas hülyeség amit mondasz
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
senior tag
The Losers
5/10.
Nem számítottam sokra igy csalódnom sem kellett. Volt pár jobb mozzanat de ennél több kell egy jó filmhez.Youth hides the key to salvation
-
Pitterix
őstag
Tibinek, csakis Fox miatt!!
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Aktív témák
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest