- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Aktív témák
-
illu
tag
tudtok ajánlani valami újabb, jó kis vígjátékot?
-
mark75
senior tag
Valaki informálna arról,hogy lesz vagy nem lesz idén moziünnep
Mert úgy hallottam nem lesz -
BITBOYS
addikt
Nem új, de nagyon jók!
Sátánka - Pokoli poronty
Ki nevel a végén?
Mindkettő 9/10 -
illu
tag
jöhet még
-
Bibby
addikt
-
kicsitomi88
őstag
Miért nem hajlandó az IMDB eltárolni a TDK-ra adott szavazatom? Eddig kb 50* pontoztam de nem hajlandó megjelenni a vote historymban, Másnál jó?
90 87.5 87.8 87.5
-
Wolverine
félisten
-
törölt tag
sg oldala tele van filmes hirekkel
-
DemonDani
addikt
válasz kicsitomi88 #6013 üzenetére
Nekem jó! Nállam ott van a vote historyn!
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Integra
titán
dark knight
9.5/10
hosszú évek óta messze a legjobb film. messze.
ledger pedig zseniális. nincs jobb szó rá.
ennyi....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
DemonDani
addikt
válasz Integra #6018 üzenetére
Remélem nem lesz 3... Vagy ha lesz akkor Joker nélkül. De szerintem Nolan sem hülye...
Egy Oszkár díjas színészi alakítást pótolni NEM lehet. Amennyiben megpróbálják és nem jön össze, az akár az egész 3 bukását hozhatná.NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
adalbert1
veterán
válasz Dilikutya #5999 üzenetére
Seagal nekem is nagy kedvencem volt gyerekkoromban. Akkori szemmel nagyon ütős filmjei voltak, 1-2-t a mai napig is megnézek néha ha elkapom őket...
Sajnos elindult a lejtőn, és elkezdett botrányosan gyenge filmeket gyártani, 1-2 csak video vagy dvd megjelenésébe belenéztem, hát a hideg kirázott tőle. Ami még jó volt az talán a Sebhelyek és a Tisztítótűz. -
Motion_Blur
félisten
Wanted LOL
Hancock LOL
.
.
Felon 10/10Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Wolverine
félisten
válasz diablo1984 #6025 üzenetére
A két Joel Schumacheres filmet tessék elfelejteni, azok kb. nem is léteztek és abszolút semmi közük Batmanhez
Ami biztos: Pingvint Nolan nem szereti, nem fogja betenni; Robint Bale utálja és kijelentette, hogy nem hajlandó olyan sztoriban szerepelni, amiben van Robin is."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
brownus
veterán
válasz DemonDani #6019 üzenetére
remélem lesz 3. rész mert anélkül nem egész az újra álmodott batman film széria... meg kell néznem még egyszer, most 9/10 (már várom a dir. cut.-ot ami nem pg-13...)
ledger-re: ilyen fickók minden bokorban teremnek... kurva jó volt, de ha nem adagolja túl magát és életben marad akkor nincs ez a nagy felhajtás körülötte. sztem lehet majd pótolni, mert joker jó lenne a köv. részben is, de ha mégse akkor van még pár rossz fiú gothamben
ami nagyon bejött még a zene, az kiváló volt. meg batman hangja is kurva jó lett, a színészek alakítása s, katika abszolúte nem hiányzottViszlát, sallang meg nem volt benne, csak annyi és olyan amik a képregényekben is.
egy bajom volt, hogy a légkondit nem kapscolták be(#6026) Wolverine egyetértek, és örülök, hogy bale í]y gondolja
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
válasz brownus #6027 üzenetére
Szerintem katika jobban illene a képbe, mint Bale szerelme... Maggietől szebb volt... Szerintem.
Igen az biztos hogy lesz, és kell is 3. Sőt annyi rész csináljon Nolan amennyit csak akar, ha mind ilyen lesz Nagggyon jó volt benne minden, Csak ebből lehetett volna 2 nagyon jo filmet is csinálni Vagy 3 átlagosat... Annyira tömény volt. Amivel gond nincs
Gothamban mint mondtad van elég bűnöző, lehetne csinálni 5-6részes trilógiát is belőle...
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz DemonDani #6028 üzenetére
katika maradjon inkább a pénz szoknyája alatt, vagy Seagal feleségét játszva, de valahogy külföldi filmekben olyan merev viselkedésben, fene tudja! igaz, ha nagy filmben dobja le a ruháit, akkor lehet még pénzesebb producerek ágyába tud bejutni "szerelemből"
milyen az 5-6 részes trilódia? az érdekesen hangzik
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz diablo1984 #6029 üzenetére
Lásd a Galaxis útikalauz stopposoknak trilógia, ami 5 részes
szerk: egy mondat azért erősen megütötte a fülem Lucius Foxtól, amikor átadta Batmannek az új páncélzatát: "Ha elcsúsznak a kevlárrétegek, a golyó és a kés áthatolhat rajta, viszont a macskáktól véd." Selina Kyle?
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Dilikutya
félisten
Csak pletyka, de lehet, hogy Billy Bob Thornton játsza majd Freddy Krügert a Rémálom feldolgozásában.
[link][ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Viszlát
addikt
válasz brownus #6027 üzenetére
Hááát... nálam a totál sallang kategória volt pl. a helikopteres érkezés a partira. A hongkongi akció teljes egészében, nagy sebbel-lobbal hazahozták a csávót, aztán úgy eltűnt a színről, hogy alig talált vissza pár másodperc erejéig. Totál felesleges, hatásvadász akciójelenet volt.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Wolverine
félisten
válasz Viszlát #6034 üzenetére
A helikopteres érkezés Bruce Wayne-hez hozzátartozik, hiányzott volna, ha nem így oldják meg
SPOILER
A hongkongi jelenetnek szintén megvolt a maga szerepe: fel kellett bosszantani a maffiózókat - ehhez kellett Lau
SPOILER végediablo, a Galaxis egy film, de 5 könyv
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
válasz diablo1984 #6038 üzenetére
A film kb. az első könyvből készült. Még van négy könyv. A sorozatot maga az író, Douglas Adams is a világ első 5 részes trilógiájának nevezte.
-
Integra
titán
válasz DemonDani #6019 üzenetére
biztos lesz folytatás, de jokert hagyják ki.
ledgert nem lehet megverni szvsz, ne is próbálják meg, nem tudom, hogy ennél lehetett e volna jobban. tényleg félelmetes mit művel.a 2.5 óra nekem úgy elszállt, hogy észre sem vettem.
nem eresztett a film, és én sokakkal ellentétben nem éreztem, hogy sok a duma. kell a duma, kellenek a párbeszédek, sőt, egyre inkább, én ezt gondolom.
és nem volt móka és kacagás, egyedül a jól elhelyezett apró poénok odaszólások oldották picit a hangulatot, de a következő képsorban már újra síri csönd.iszonyat magasra helyezte a lécet nolan, most majd mehet a para, mi lesz a harmadik részben, mert ezt a szintet hozni...
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
brownus
veterán
http://rpg.hu/jatek/survival/ én nem csináltam meg mert kedvem se volt, meg úgysem vagyok nagy zombi film kedvelő.... de hátha nektek szórakoztató lesz
szerk: sokáig tölt...
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Integra #6040 üzenetére
Baromi tömény volt, ez nem vitás. Nekem is elszállt a 2.5 óra, hihetetlen módon. A végén igazábol el sem hittem, h ez ennyire hosszú lett volna..
Brownus a légkondira szórt átkot, én meg a rablónépségre, akik 700ft-ot kérnek el 1 liter pattogatott kukoricaszemért és 0.5 liter viz/cóláért..
Ezt még leverem rajtuk -
DemonDani
addikt
válasz Tibiajax #6042 üzenetére
Én fogtam és bevágtam a táskámba a pláza földszintjén levő mini tescoban vásárolt -5fokon hűtőtt márka nélküli iceteát (ezt szeretem mert ez a fajta cukkoral készül és nem szaros ízetlen cukorpótlóval...), meg mellés egy zacsi csipszet, meg egy zacskó minőségi kesudiót. És így indultam... Engem nem húznak ott le. (mellesleg az össze vett cuccok árából fent kaptam volna egy 0,5ös kólát aminek 30%a jég...
De igazából annyira figyeltem a filmet, hogy szinte semmiből nem fogyott
Ez meg a Világ legrövidebb trilógiája egy részben!
Mert a történetből 3 kijött volna ha nagyon akarják. Csak akkor nem lett volna ilyen jó, de akkor is év filmje esélyes lenne...[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
-
Viszlát
addikt
válasz Wolverine #6037 üzenetére
Értettem én a célját, csak eltúrták. Az az ötlet, hogy hogyan oldják meg a hongkongi kiruccanást, az orosz balerina felhasználása, na az király volt.
Egyébként meg a maffiózókat nem bosszantotta fel ezzel, mert a pénzüket aztán Joker gyújtotta fel és nekik az volt a lényeg, nem az ürge.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
littlelion21
addikt
Igazából soha nem értettem,h moziba miért kell vödör pattogatott kukoricával/kanna kólával járni...ha filmet nézek akkor van én és a film, nem zabálok közben, ugyanúgy ahogy hugyozni sem járok és sms-t sem írok - bár ez legyen az én bajom.
Max.1 fél literes ásványvizet viszek be magammal szükség esetére.És még mielőtt valaki belekötne: echte szar filmekre nem ülök be, ha pedig egy film legalább közepes, simán lehet találni benne élvezhető/értékelhető momentumokat.
-
Face8814
őstag
Felon
Tetszett! Val Kilmer elég érdekesen nézett ki benne, de jó volt. Aki szereti a börtönös filmeket, annak kötelező darab. 8/10
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest