- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
-
BITBOYS
addikt
Trópusi vihar: [link]
Speedman: Bárcsak ilyen rendezőm lett volna a Jacknél!
Kirk Lazarus: Jacknél?Miféle Jackről beszélsz?
Speedman: Jámbor Jack.
Kirk Lazarus: Persze!Jámbor Jack,ja.Ott mindent beleadtál,mi? Tényleg hoztad tokkal,vonóval,mi?
Speedman: Köszi.Kössz.Tényleg. Nagyon mélyreható élmény volt. Tudod én csak hoztam a figurát.Sok retardáltat tanulmányoztam.Együtt voltam velük,figyeltem,megnéztem,hogy retardáltkodnak.
Kirk Lazarus: Ugyanakkor maga a puszta megfigyelés magában kissé kezdetleges módszer.Néha mélyebbre kő ásnunk,a valódi érzelmi vetületig.Úgy lehet elcsípni a fájdalom forrását és átélni.Érted?
Speedman:Ja!Átélni.Ja!Pontosan.Tudod volt olyan,miközben a Jacket csináltam,amikor tényleg kretén voltam.De igazán kretén.
Kirk Lazarus: Baszki!
Speedman: Fura módon csak fel kellett magamat szabadítanom,hogy elhiggyem,hogy OK,hogy az ember hülye.
Kirk Lazarus: Gyengeelméjű.
Speedman: Az.
Kirk Lazarus: Totál idegbeteg.
Speedman: Pontosan.Agyilag gagyi.
Kirk Lazarus: Fékegyelmű.
Speedman: Az.
Kirk Lazarus: Te voltá' a legbalfaszabb fasz a világon.
Speedman: Mikor a szerepet játszottam.
Kirk Lazarus: Má' mint a szerep szerint.
Speedman: Amikor Jack voltam,igen.
Kirk Lazarus: Az.Jack.Nagy Balfasz Jack.
Speedman: A végére már olyan volt,hogy azt mondtam: - Várjunk csak!Annyira kiengedtem,hogy nem tudom,hogy fogok visszajönni innét.
Kirk Lazarus: Ja.Űté a kádba aztá' röhögté' rajta fingasz.
Speedman: Ja,ja.Tudod annyira őrület volt ez az egész.
Kirk Lazarus: Mintha higannya' dolgoznál.Ez tudomány haver.Művészet.
Speedman:Ja.
Kirk Lazarus: Te művész vagy.
Speedman: Hát ez a szakmánk,nem?
Kirk Lazarus: Ja.
Speedman: Ja.
Kirk Lazarus: Le a kalappal öreg.Főleg,hogy az Akadémia eztet nem komálja.
Speedman: Mi?Micsoda?
Kirk Lazarus: Nem mondod,hogy nem tudtad?Sose szabad fullba nyomni a kretént.
Speedman: Hogy érted?
Kirk Lazarus: Figyejjé'! Dustin Hoffman, Rain Man.Kreténnek tűnt,kretént játszott,nem vót kretén.Fogpiszkáló,kártyatrükkök.Autista.Naná!De nem kretén.Aztán gyütt Tom Hanks.Forrest Gump.Lassú igen.Kretén talán.Járógép a lábán,de Nixon behugyozott tőle és megnyert egy ping pong versenyt.Tehát nem kretén.Peter Sellers,Isten hozta,Mr..Infantilis igen,de nem kretén.Te meg full kretént nyomtá'.Sose nyomjá' full kretén!Nem hiszed el?Kérdezd Sean Pennt!2001,Nevem Sam.Rémlik?Full kretén vót,Oscar bácsi meg nem gyütt.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz BITBOYS #10005 üzenetére
Bakker, el se olvasom! Ez spoiler, nem?
Nah, A szem Egész jó kis film, kicsit olyan "Szellemekkel suttogó" (vagy Suttogókkal szelelő... ), és "Hatodik érzék" keveredésének tűnt, de tényleg nem rossz. Meg kellene nézni az eredetit, nem csak a 2008-as amerikai remaket...
Nálam 6/10
ui.: Jah, és Jessica Alba... Hajjaj!!!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Wolverine
félisten
The International első 5 perc. Clive Owen rulez!
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Tibiajax
nagyúr
-
Xmodule
őstag
hi.
láttam egy filmrészletet régebben. az volt hogy volt egy kisfiú meg egy kislány. egy esküvön voltak az asztal alatt és valami örök barátságot fogadtak vagy mi. aztán elkapcsoltam mikor vissza kapcsoltam akkor már felnöttek voltak. hol az egyiknek volt párkapcsolata hol a másiknap. volt egy ilyen fém doboz és azt küldözgették egymásnak mindig vissza hogy tudja a másik hogy nem felejtette el a másik. aztán igy sosem jött be nekik az a kapcsolat amiben vannak mert mindig egymásra találtak de sosem jöttek össze aztán a végén összejöttek és bebetonozták őket egy épületbe. Nem láttad azt a filmet esetleg a címét nem tudod?Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Rusher
őstag
The Fear Chamber (Kínzókamra)
Tetszetős cím, figyelemfelkeltő borító aztán a film egy nagy rakás....de tényleg ilyen sz@r filmet rég láttam...jellemtelen szereplők, színészi játék nulla, sztori szintén....unalmas, üres és mindehhez még a kép is olyan mint ha ködben forgatták volna homályos, lapos....végig sem néztem annyira szánalmas...nem ajánlanám senkinek....
-
RedWing
aktív tag
válasz Vertigo18 #10006 üzenetére
A szem eredetije szerintem sokkal jobb lett, mint a remake!
Ha a remake 6/10, akkor az eredeti 7-7,5/10.Szerk.:
Tegnap újranéztem (sokadjára) a Heat c. mesterművet.
Még mindig 10/10![ Szerkesztve ]
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
Bubee82
őstag
The Curious Case of Benjamin Button: 8/10
Jó sztori (mese), nagyon durva maszkolás ( ), kellemes időtöltés. Így jellemezném. Viszont - ahogy Vizslát is ( ) írta - kissé felszínes. Nekem tetszett
Recommended by Bubi
-
brownus
veterán
Viszlát és Tibi nem játszhat!
melyik filmből van kivágva? -> [link]
esir the best....
(#10018) koxx, én is!! addig jó lenne valami kisebb 5.1es cucc beszerzése...
[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
Sex Drive Unrated
Amerikai Pitéket gyalázó film ez, ennyit nevetni tényleg nagyon jó mostanság ilyet nem láttam. Ma meg nézem még 1x. 10/10
-
Tibiajax
nagyúr
-
Xmodule
őstag
Outlander hát nekem ez a film egyáltalán nem tetszett...kár. 4/10.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Wolverine
félisten
Inglorious Basterds teaser: [link]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
BITBOYS
addikt
-
Pitterix
őstag
esetleg, akit érdekel és aki még nem látta:Angels & Demons
Talán jobb lesz, mint a ratyi Da Vinci Kód....."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
B13 Ultimatum, az első is jó volt, de ez ütősebb!
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
RedWing
aktív tag
Amiken mostanában túlestem:
Body of Lies 7.5/10 Jó kis film. Ajánlott! Lassan kezdem megkedvelni a dikáprió gyereket... (Még mielőtt egyesek megköveznének: Eddig sem a színészi tehetségével volt bajom!)
Gran Torino 10/10 Nekem nagyon bejött! Kötelező alkotás! Eastwood bácsi olyan mint a jó bor...
Madagascar: Escape 2 Africa 7/10 Tetszett! Jó kis animáció. A pingvinek (megint) mindent visznek!
[Rec] 9/10 Köszönöm az ajánlásokat! Tényleg nagyon jó volt! Nálam az utóbbi évek egyik legjobb horrorja!
The X Files: I Want to Believe 4/10 Hatalmas csalódás! Talán egy átlagos sorozatrésznek felel meg. Jóindulattal! Nagyon remélem, hogy készül majd még1 rész! Ez méltatlan befejezés lenne!
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
littlelion21
addikt
-
Thom!
veterán
-
Vertigo18
addikt
Kövezzetek meg, nekem egyre jobban tetszik...
Persze a legkirályabb a "talicska-robot"!
Elképzelem, ahogy mögé áll egy MÉG NAGYOBB, aminek csak az a skillje, hogy tologatni tudja...
Jah, és vannak bele kicsi-apró "sz@r-robotok"...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Rusher
őstag
válasz Vertigo18 #10039 üzenetére
Miért kéne megkövezni? Naná, hogy überbrutális lesz...az egy is nagyon tetszett nekem Látom ezt a talicskát nem bírod kiheverni.... De tényleg nagyon jópofa ki tudja lehet, hogy tényleg egy nagyobb tolja csak olyan nagy, hogy a teaserben a vágásoknál még nem látszott a képen.....
-
Thom!
veterán
válasz Vertigo18 #10039 üzenetére
a talicskarobot egy "Devastator" nevű óriásrobot 1ik része csak
NAGY ROBOTOK[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
-
Face8814
őstag
Halálfutam
A Running Man című Arnold film modern kori feldolgozása. Látványos akció jelenetek, de semmi más pozitívum nincs benne. Jason Statham, meg egyre gagyibb filmekben játszik. Kezdve az Uwe Boll féle Dungeon Siege, Szállító akármennyi, aztán ez....
Mi jöhet még????
Le merem fogadni, hogy ha egy Titanic féle romantikus filmben szerepelne, akkor is egy menő sofőrt játszana, aki versenyzik a pincérekkel a hajókémények között.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Bubee82
őstag
Eagle Eye / Sasszem: 6/10
Jó, "egyszernézős", pörgős akciófilm. A sztoritól nem estem hanyatt. Ha egy kicsit elvonatkoztatok, akkor a Skynet jut az eszembe Persze szvsz csak.
Pink Panther / Rózsaszín Párduc: 6/10
Először nem akartam megnézni, mert gagyinak tartottam, de viszonylag kellemesen csalódtam benne. Az akcentus miatt a feküdtem a röhögéstől Már azért megérte megnézni Nézhető, élvezhető. -
Tibiajax
nagyúr
JCVD
Jópofa volt, ha úgy nézzük, igazából egy szar film (ez is), de mégsem az, mert saját magát alakítja, és több szemszögből is láthatjuk az eseményeket, ráadásul nem c-kategóriás hollywoodi stábbal. Jó lett, ajánlom. -
MmDorian
őstag
Üdv !
Megnéztem a Benjamin Button-t. Tetszett, érdekes sztori volt, jó volt nézni.
8/10
-
Face8814
őstag
Eagle Eye
Pörgős, lendületes akció mozi, de semmi több. Minden estre a lendülete miatt egy 6,5/10-et megér nálam.Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó
Sikerült HD-ben beszereznem, gyorsan megnéztem így is.
Még mindig azt mondom, hogy az egyik legjobb képregény adaptáció, bár nem teljesen hű az eredeti történethez. Konkrétan a vége egy f@szság. Ez nem így lett kitalálva, nem ez történik az eredeti story szerint.
De gondolom ez a film elsődlegesen nem a képregény fanoknak készült, így bele lehet sz@rni az eredeti ötletbe. Ez egy kicsit dühít, de inkább lássak 100 ilyen átiratot, mint pl egy X-man ( a legrosszabb megfilmesítés képregények közül, mely teljesen mellőzi az eredeti történetet, karaktereket és minden mást amitől X-man az X-man ), Superman és társai féle gagyiságot.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
MmDorian
őstag
Igenember...
Hát..., még egyszer nem nézem meg az biztos. 4,5/10Sasszem
Ez már egy pár fokkal jobb, csak az a baj, hogy a sztori nem eredeti, most így hirtelen nem tudom melyik filmben volt ugyanez a lényeg, de a lényeg, hogy koppintás, egyszernézős... 6,5/10
Aktív témák
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...