- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz McDoug6lak #4451 üzenetére
Ja ezt megtaláltam. Megnézem lehet ez az nem tudom. Köszi
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
válasz McDoug6lak #4453 üzenetére
rendben.
Aztán lehet, hogy az aganccsal kevertem csak."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
De4d
őstag
-
zoltanz
nagyúr
Keresek egy fekete-fehér talán 60-as évekbe készült usa filet. Egy atomkatasztrófa közelébe sodróduk usa szovjetúnió. Megőrül egy tábornok bezárkozik egy támaszponton és kiadja a támadó parancsot a repülőgépeknek. Háttérben az elnökök folytatnak telefonon párbeszédet.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
adrian14
tag
Sziasztok!
Keresek egy filmet, amit iskolás koromban láthattam (2005 körül) az egyik kereskedelmi adón. Volt benne egy időgép és valami olyanra emlékszem, hogy a Hold szétesik. Csak részeket láttam belőle, de a mai napig emlékszem erre. -
-
Cs1csó
félisten
válasz elfelejtette #4462 üzenetére
-
lemmy71
őstag
Amerikai filmet keresek a 90 évekből. Amire emlékszem hogy egy politikai választásról kampányról szól (képviselő vagy szenátor). A lényeg hogy egy úgynevezett 'F' tervezettel (egyszerűsített fegyvertartás) kampánnyal akarnak nyerni az egyik államban. Tudom hogy eléggé "karcsú" az infó, de hátha valakinek beugrik.
-
rozali
csendes tag
Sziasztok!
Keresek egy filmet, sajnos keveset tudok róla.A történetre valamennyire emlékszem, de a címére nem.Egy kamasz srácnak filmesek segítenek valakit átverni. Beköltöznek egy házba, (ha jól emlékszek, az illető házával szomszédos házba) és filmes trükkökkel elhitetik az illetővel, hogy földönkívüliek, sőt még és egy kellék űrhajót is felhasználnak az átveréshez, amivel elhitetik az illetővel, hogy elrabolták a földönkívüliek.Előre is köszi a segítséget :) -
carr
őstag
Próbáltam rákeresni, hátha angolul ha lefordítva kiad valamit, de csak vaktölténnyel lövöldözök célba:
Ezt találtam eddig leghasznosabbnak, de mint az előbbi hsz.ben is, 99% h nincs benne, de talán..
https://www.menshealth.com/entertainment/g33352561/best-alien-movies/360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
mickemoto
őstag
Sziasztok! Egy filmet keresek aminek nem jut eszembe a címe. Régen láttam, már vagy 20 éve. A történetből annyira emlékszem hogy két középkorú férfi egy büfé lakókocsit kezd el üzemeltetni már nem emlékszem hol, talán egy tengerparton. A két férfi és annak családjai története végül is. Vannak benne vicces jelenetek meg szomorúak is. Tudja esetleg valaki a címét? Lakókocsi néven kerestem de nem találtam.
-
mickemoto
őstag
De bosszant hogy nem jut eszembe a címe.
-
artiny
őstag
mi lehet a film cime ?
Egy no es egy fiu szerelmi tortenete. Jovoben jatszodik, talan ilyen ur, csillag kozi helyen. Modern ....a szereplok valami katsz rendszerben vannak es talan abbol kuzdik ki magukat. Talan egy no irnayitja az egeszet. Tobb resze is lett a filmnek kb 2016 - tol lehet....
-
mickemoto
őstag
válasz osztszoroz #4476 üzenetére
Köszi. Hogy jöttél rá? Erre gondoltam. Mi alapján kerested? Vagy ismerted?
-
Cs1csó
félisten
válasz osztszoroz #4476 üzenetére
Így már én is emlékszem! Sajnos nem tudtam fogódzót mert anno olvastam én már erről próbáltam én a "mozgó büfé" angol megfelelőjére meg a "fish and chips"-re is hiszen az egy fő étel ott a Briteknél (gondolom az íreknél is)
Ügyes vagy!! -
mickemoto
őstag
válasz osztszoroz #4478 üzenetére
Ajánlhatnál párat.
-
mickemoto
őstag
válasz osztszoroz #4482 üzenetére
Köszi. A the Guard-ot, az Apám nevében-t és a Michael Collinst láttam, a többit megnézem, bár már rég láttam őket, lehet újranézem mind ha lesz időm. A furgont most fejeztem be. Eszembe jutott még egy film amit megnéznék újra de nem emlékszem a címére. Ami megmaradt belőle az az hogy bérgyilkosok vagy titkos ügynökök voltak benne és egy nő bérgyilkos megölt egy másik férfi bérgyilkost és bosszúból a nőt is megölték, egy folyópari hajón lakott a nő, ott gyilkolták meg. Másra nem emlekszem sajnos.
-
törölt tag
Azistenneknembíreszembejutni-kategória: talán vminek az ára a címe, de lehet, h tévedek.
A sztori több szálon fut:
-Ukrajna: csajokat keresnek modellnek külföldre.
-Ázsia: amerikai kiscsajt elrabolják.
-Ázsia: szegény család eladja a kislányát.
-Talán még Mexikó is benne van.
Mindet kurvának akarják, kényszerítik, stb. Amcsik nyomoznak. Ukrán papa nem hagyja annyiban a dolgot, a lánya után megy, beépül a maffiába. Végül persze kiszabadítják a lányokat, már aki még életben van, ill az amerikai kiscsaj megúszta...Amúgy nem rossz film, csak nagyon amcsigagyi, itt-ott durva.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát, a fényképeket elnézve akár ő is lehetett volna a nyomozó benne, de nekem ezek olyan egykaptafás arcok, őt is csak a Schindlerben ismerem fel tutira Más igazán ismerős filmcímet nem is láttam tőle a listában.
A szokásos egy ffi, egy nő nyomoz.
És nem túl friss film, mert már évekkel ezelőtt is láttam, akkor is a youtube-on.Köszi, már megörültem, h megmentettél, de sajna nem
[ Szerkesztve ]
-
mickemoto
őstag
Valakinek beugrik a film címe? Történetből annyi maradt meg hogy titkos ügynökös film , nem biztos hogy amerikai, lehet hogy francia. Van benne egy jelenet amikor egy titkosügynök nőt egy kis folyami lakó hajón ami a parton horgonyzik megőlnek. Sajnos ennyi csak amire emlékszem belőle.
-
törölt tag
válasz #73820095 #4485 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=pIK0NheOmCU
És közben eszembe jutott még egy prostis film, aminek elfelejtettem a címét. És azt is szeretném megmutatni vkinek, mert feljött a téma egy vissza is mondta munkája kapcsán, mert olyan fura történések voltak.
Ott is elrabolják/eladják a lányokat, Mexikó/Latin Amerika? És egy bordélyházban játszódik egy jó része. Az egyik lány nagyon balhés, megszökik, elkapják, de végül mégis sikeresen megszökik. De mintha ő lett volna a strici bnője, és vmi bárban is voltak talán, mert utaztak, v mi. Meg mintha lett volna olyan is, h megölik az egyik csajt. -
törölt tag
válasz #73820095 #4495 üzenetére
Ehhez a második filmhez eszembe jutottak még részletek: a balhés csaj egy másikkal szövetkezik, h elszökjenek?, v szökjön?, és az falaz neki, h el tudja lopni a kocsit. Meg úgy ölik meg az egyik csajt, h kocsi után kötik...
A keresgélés közben pedig felbukkant még egy film a témában.
-
J.Pinkman
tag
Egy szép kis amerkai film jutott eszembe, amit megnéznék újra:
Gazdag komolyzenét játszó (hegedű?) lány kerül egyestés kapcsolatba egy énekes sráccal, közös gyereküket pedig a lány apja árvaházba csapja. Csodagyerek zeneileg, a végén az ő koncertjén találnak újra egymásra mindhárman.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD FX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest