- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok!
Társtopikban kérdezte egy fórumtárs, de engem is érdekelne, én is láttam ezt a filmet nagyon-nagyon régen. Mi lehet a címe? -
dunc
nagyúr
Sziasztok régi vígjátékot keresek, az a story, hogy egészséges emberek csalással paraolimpiára beneveznek. Volt benne a Down szindrómás srác akinek volt egy ikonikus mondata. "megkarcoltad a cd met! Kar, karcolás! Nem ugrik be a címe!
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Munkatársam korábban látott egy filmet, de a címe nincs meg.
Ilyesmire emlékszik belőle:
Délen olyan forróság volt, hogy már semmit nem lehetett termeszteni, feljebb húzódtak az égövek, Franciaországban termett meg a narancs...
Európát elszigetelték Afrikától, egy nagy falat húztak és csak egy úton, vagy hídon lehetett átkelni, amit katonák őriztek...
Esetleg tudja valaki, hogy melyik film lehet ez?
Köszi szépen előre is![ Szerkesztve ]
-
Fecogame
veterán
Ez kihívás lesz
Több, mint 10 éve láttam egy filmet, de abból csak egy részlet van meg, az is a vége felé történt, amikor a főszereplő (nem tudom, hogy nő vagy férfi) visszahallgat egy hangfelvételt, ami alapján rádöbben, hogy ami eddig történt vele, az a valóságban is megtörtént. Ezt a felvételt beltérben hallgatja vissza, és ha jól emlékszem egy komódon volt az eszköz, ami vagy diktafon vagy vezetékes telefon volt.
Uhh, ha ebből valaki kitalálja, az nagyon jó lenne, már keresem egy ideje
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
coco2
őstag
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
Pötyi
őstag
Egy f-f japán filmet keresek, ami egy fiatal lányról szól. Nem biztos, hogy régi film, elképzelhető, hogy újabb és szándékosan forgatták fekete-fehérre. A film ütős zárójelenete van meg, amiben egy lány kiesik, vagy kiugrik egy halászcsónakból és elkapja a kötelét egy megszigonyozott bálnának. A bálna úszik, húzza maga után a lányt, a víz sodrása meg lerántja a nadrágját - a háttérben pedig feltűnik a Hirosima feletti gombafelhő.
QNX is cool!
-
Zsoxx
senior tag
-
carr
őstag
sziasztok!
Reinkarnációs témában láttam pár éve egy filmet.
Arról szólt, hogy egy nő, és a férje elváltak, de a nőnek volt valami felismerése, hogy közük volt a férjével egymáshoz előző életben, ami igaz is ,mert előzőben a mostani férje (ex) volt a fogyatékos kisfia akit autóbalesetben megölt saját magával együtt.
A mostani életben pedig ő nyomoz, a nő, hogy mi volt stb...
Valakinek tipp? 2010 körüli lehet. Nem ugrik be. help.
köszönöm360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
vjacintka
tag
Sziasztok!
Keresek egy filmet, habár anno csak egy reklám spotot láttam belőle még régen HBO-n, kb 2003-2009 közt.
A sztori:
A szülők elmennek vacsorázni este, a két gyerek otthon marad. Talán mindkettő kislány. Otthon elmegy az áram, felhívják aput, hogy mit tegyenek. Ő pedig elmagyarázza nekik, hogy menejen le a pincébe és ott vissza tudják kapcsolni az áramot. Még azt is elmondja, hogy azt hiszem csak 16 lépcső és ott lesz a kapcsoló. Szép lassan oda is ér a kiscsaj, aztán nagy csend(közben ugye telefonálnak egymással)...és számol tovább és nem reagál semmire.[ Szerkesztve ]
-
dellfanboy
őstag
gyerekkent a 90es evekben lattam vmi horrort(?) ami arrol szolt hogy egy varosban vmi meztelencsigak terrorizaljak a nepet vagy hasonlo? vkinek remlik? talan ilyen szkafenderes emberek mentettek meg az embereket. de tobbre nem emlexek,,,
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
ColdMan
tag
válasz dellfanboy #4774 üzenetére
Parancsolj.
[link]szerk.
Ránézésre ez "annyira sz*r, hogy már jó" kategória.[ Szerkesztve ]
-
v4nd4l
csendes tag
'90-es években láttam a filmet, egy lottószelvény megtartása körül bonyolódott a cselekmény. Annyira emlékszem belőle, hogy egy fiatal férfinél ott a nyertes szelvény és mintha menekülne valaki/valakik elől. A metróban vagy a vonaton majdnem kirabolják, de meg tudja tartani a szelvényt. A film végén be tudja váltani a nyereményt és az utolsó jelenetben helikopterrel mennek egy nagy ház felett. Talán francia film volt.
-
mexel
veterán
Sziasztok. Láttam egy filmet de nem emlékszem a címre, és csak homályos dolgok jutnak eszembe:
Vagy egy orvos, vagy talán ügyvéd volt a főszereplő akit megvádoltak gyilkossággal. Talán a feleségét, lányát vagy valakit megöltek. A filmben ment a per, és végül bebizonyította talán hogy nem ő volt, de a zárójelenetekben kiderült mégis.
Elég híres férfi színész volt a szereplő.
Tudja valaki mi lehetett a film? -
mexel
veterán
Sajnos nem a Fracture. a film végén van egy csavar, mert végig azon megy arugózás, hogy mégsem a férj volt, de a film végén autóban ül a manus és kiderül hogy ő a gyilkos. De tényleg nem ugrik be több részlet
-
mexel
veterán
Igen, amit keresek annak a végén volt a nagy csavar, mert teljesen elhitették a filmben hogy csak rá akarják húzni a balhét, és talán a felesége is elhitte hogy nem ő ölte meg stb valami ilyesmi volt. De nem tudom a feleséget ölte meg vagy egy lányt, ez már kiesik. pár hete keresem de nem jövök rá. Nem Richard Gere volt az tuti.
-
mexel
veterán
válasz littlelion21 #4785 üzenetére
Nem, egy film. Vagy talán mégis minisorozat? Ránézek. Mert Hugh Grant gyanús éppen őt nézem imdb
A tartalom alapján nem ismerős, de egyre biztosabb hogy ő a főszereplő. Köszönöm, innen már meglesz. Ha megvan megírom mi volt az
[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
Sziasztok
Olyan vígjátékokat (európai, usa mindegy) amit 6 éves gyerekkel is lehet nézni, és fájdalmasra röhöghetjük magunkat rajta.
Tudtok párat javasolni? -
mvkly
senior tag
Sziasztok!
Keleti, valszeg kínai, talán japán film, 60-70-es évek, lehet hogy még fekete-fehér (piszok rég láttam). Klasszikus kardozós a 19. sz. környékéről, de nem Jet Li féle repkedős-legendás, annál földhözragadtabb.
Ami részletekre emlékszem:
- 2 bajtárs mindenki ellen
- az egyiket csapdába ejtik, végtagjainál meglasszózva egy épületben a magasba emelik, majd derekánál kettévágják
- a másik egy erdőben küzd a főgonosszal, a harcban levágott karját reptében egy fához szögezi az ellen kardja
- kis ugrás, a fához szegezett kar már csupasz csont
- megtanul a gyengébbik kezével vívni és... bosszúNem a One armed swordsmen vagy a folytatásai.
Aki emlékszik rá, annak örök hálám!
-
TrollBalint
addikt
Láttam egy keleti filmet régen. Nagyon régen, amiben egy félkezű csávó edzett valami bosszúra. Annyi maradt meg, hogy kiégette a kezeiből az idegeket, hogy ne érezze a fájdalmat, majd pusztakézzel szét tudott ütni (a gyakorlás végére) egy sziklát. Ebben a filmben lehetett az is? (kardozós rész nem rémlik belőle, de ez az egy jelenet maradt meg, és valamikor a 90-es évek elején láttam)
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
mvkly
senior tag
válasz TrollBalint #4791 üzenetére
Ha neked kard nem rémlik, akkor szerintem másra gondolunk, mert nagyon e köré volt felépítve az egész kor, meg a film is.
Én is vagy 30 éve láttam. Nem csoda, hogy ezek a jelenetek maradtak meg gyerekként -
TrollBalint
addikt
éjjel gondolkodtam és halványan rémlik, hogy volt benne kard is, de igazából az rémlik, csak, hogy gyerekként feltettem magamnak a kérdést, hogy minek a kezére edzett, ha karddal győzte le a főellenfelet. De nagyon könnyen lehet, hogy keverem valami mással. És a címére amúgy sem emlékszem De most már kíváncsi vagyok
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
mvkly
senior tag
válasz TrollBalint #4795 üzenetére
Időről időre eszembe jut ez a film, próbálkoztam már több fórumban is, meg egy rahedli órát böngészgetek ilyenkor, hiába. Pedig távol áll tőlem a kínai/japán filmkultúra, talán ha 10-et láttam összesen.
Most is, Zatoichi és Tange Sazen filmeket pörgetek, hátha. De nem
Úgy él bennem, mint egy Kurosawa mestermű, de tuti ha egyszer megtalálom akkor kiderül, valamilyen ZS kategóriás katyvasz a VHS hőskorából -
mvkly
senior tag
válasz TrollBalint #4795 üzenetére
~30 év után meglett ez a ... hát, nem Kurosawa remekmű. Tipik alu kardlóbálós.
Ez idáig nem találtam egy filmet a félkarú harcosról. A címe: A félkarú harcos
Édes fszom ... -
TrollBalint
addikt
a lényeg, hogy megvan. Viszont tuti ez a new verzió az? Mert van egy '67-es The one-armed Swordsman is. Ahogy elnézem, abban mások a szereplők, gondolom akkor a kettőnek nincsen köze egymáshoz, max, ha ugyanazt dolgozták fel, csak másképpen.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
flash-
veterán
az melyik film ami ugy kezdodik hogy a futár a csomagot mindenhova odaveri ,utogeti, es egy szetnyomottat ad át a gazdának
-
Chris0321
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest