- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztszoroz
aktív tag
Sziasztok !
kb 10 évvel ezelőtti filmet keresek..USA ,Déli államok egyikében játszódik..Sajnos csak arra emlékszem, hogy a fekete főszereplő láncra verve volt benne és talán betegesen vigyázott a lánya erkölcseire...( nem a lángoló Mississippi )
Köszi !Attól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.
-
Pötyi
őstag
-
TrollBalint
addikt
válasz MutantZombie #4248 üzenetére
Ez az a film, amiben a fickó (aki meghal) azt mondja a főszereplőnek (előre felvett videón azthiszem) hogy úgy szoktatott le apám a dohányzásról, hogy egy csomó szivarral bezárt a szekrénybe? És kvázi így akarja leszoktatni az unokaöccsét (vagy kijét) a nagy pénzszórásról, hogy kap néhány milliót, de X idő alatt el kell szórnia? Azt nagyon régen láttam én is, még a 90-es években a tv-ben, úgy rémlik, gyerek fejjel, hogy jó volt
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Chris0321
addikt
Hello.
Lenne egy film amit nagyon rég láttam és annak szeretném megtudni a címét de sajnos a Google nem tudott segíteni és ezért gondoltam megpróbálom itt is.
Ha jól emlékszem egy kéthajtóműves II. világháborús bombázó van benne (talán egy B-25 Mitchell).Ezzel a repülőgéppel repült egy vagy két fő az egyik óceán felett és az lezuhant egy szigeten. Úgy próbált/tak megmenekülni, hogy a repülőből hajót fabrikált/ak és azzal elhagyta/ták a szigetet. A repülőnek betört az üveg eleje és elkezdett beömleni a víz és úgy menekült/ek meg, hogy becsukták a pilótakabin ajtaját. Nem hiszem, hogy a II. vh alatt játszódott a film, szerintem már utána.
Nem tudom megmondani mikori lehetett a film, lehet 50-80-as évek.
Tudom nem valami sok amire emlékszem, de gondoltam hátha tudtok segíteni. -
Zsoxx
senior tag
válasz Chris0321 #4259 üzenetére
Nem az Utolsó repülés Noé bárkáján?
-
Pötyi
őstag
Valami olyasmi rémlik, hogy hanyatt fordítva teszik vízre a repülőt és meglepő módon a függőleges vezérsík volt a tutaj kormánya.
QNX is cool!
-
poolbig
aktív tag
Hali!
Egy vígjáték címét keresem, ami arról szól, hogy egy gazdag férfi nagyon unja az életét, ezért felbérel egy bérgyilkos céget, hogy tegyék el őt láb alól, de úgy, hogy ő maga ne tudja mikor jön el a vég. Közben megismerkedik egy csodás lánnyal és megváltozik a véleménye az életről, de persze már nem tudja visszacsinálni a megbízást. Ebből kerekedik a végére egy romantikus happyend. Azt hiszem nem valami hollywood-i csoda, talán európai, vagy dél-amerikai film.
Köszi. -
poolbig
aktív tag
Szia!
Köszi a választ, de nem. A fickó nem ilyen fiatal, és a hozzá csapódó fiatal lányka,akibe beleszeret, az a bérgyilkos és neki kellene eltennie láb alól az embert. Persze a csaj is beleszeret. A végén pedig a fickó (izgalmakat keresve és találva) beáll a "családi bérgyilkos" vállalkozásba, mert a cég egy családi bérgyilkos cég.
Egyébként meg tuti nem hollywoodi produkció. Talán spanyol?[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz poolbig #4268 üzenetére
A google erre a címre kiadott egy régebbi filmet: Bérgyilkost fogadtam (1990)
Lehet ez az.
(ez az eredeti a 2018-asban a leírásban ott van, hogy ez a Finn kultfilm feldolgozása.)SŐT!!
Van még egy 2003-as tévéfilm is: [link]Több oldalon is megnéztem de nincs fenn csak a remake a 2018-as
[ Szerkesztve ]
-
poolbig
aktív tag
Hali!
Hát nem gondoltam volna, hogy ezt a témát ennyien feldolgozták. Mert az 1990-es meg túl régi, annál valamivel fiatalabb a film. Egyébként '90-es fent van a legnagyobb t-oldalon 2.0-ás angol hanggal, magyar felirattal.
Amit én keresek biztosan ennek a filmnek a feldolgozása, de a fickó gazdag és unja magát, nem pedig kirúgják, mint a 90-es verzióban.
Az általam keresett verzió biztosan szinkronos. A 2003-as TV-filmnek a szereplőit megnéztem, de nem ők azok valószínűleg. A filmre úgy emlékszem, hogy nem igazán volt gagyi, TV film jellege.Köszi, az eddigieket.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Üdv. Srácok melyik az a vígjáték, ami a '90-2000-s évek terméke, amibe egy család azért költözik át másik városba, mert a szomszéd kibírhatatlan, és ahova költözik kiderül, hogy a szomszéd ugyan olyan hülye, mint a régi volt, mert mint kiderült a tesója.
-
Cs1csó
félisten
-
lemmy71
őstag
80 -as évek vége 90 - es elejére tehető amit keresek. Nem sokra emlékszem, a napokban néztem egy hasonló filmet és beugrott egy régi jelenet a filmből. A lényeg, "Los Angeles" főútján két sportkocsi versenyez egymással, az autókra tisztán emlékszem az egyik egy fekete 328 gts Ferrari (hasonló mint magnumé ) a másik egy tűzpiros 911 turbó Porsche kabrió.
Tudom nem sok, de hátha rémlik valakinek -
carr
őstag
skacok!
Régebbi film, talán vadászrepülős. de nem rémlik, csak annyi, hogy mikor a hőkövetős rakéta megy a seggébe, akkor leállítja a hajtóművet, kihűl, majd rakéta elhalad mellette, és bekapcsol, s meglép a pilóta.
Ebből mit sikerül kihozni?
köszönöm360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Cs1csó
félisten
-
lemmy71
őstag
Az eredeti HBO szinkron ami jó, vagy esetleg a régi TV -s, bár szerintem az is a HBO -tól van.. Pont a múltkorában néztem Clint -től a Halálhágó -t, vesztemre egy újra szinkronizált változatát, 15 perc után töröltem is, pedig szeretem ezt a filmet.
Kerékbe törném azokat akik ezzel az újraszinkronizálással tönkre teszik a filmeket.
Még a végén visszasírjuk a klasszikus néma filmeket -
Pötyi
őstag
válasz lemmy71 #4288 üzenetére
Több oka lehet az újraszinkronizálásnak, ezt már sokszor átbeszélték más fórumokon, index cikkekben.
Lehet, hogy elveszett egy régi film szinkronja a rendszerváltás környékén, amikor a kertévék megjelentek és szinte szabad rablás volt a MTV raktárából.
Vagy - mivel a szinkront is kopirájt védi - előfordulhat olyan is, hogy a jelenlegi tulaj nem hajlandó átadni. Vagy csak olyan drágán, hogy kevesebbe kerül egy komplett újraszinkronizálás.Pld. Bud Spencer hangja Bujtor István helyett Kránitz Lajos
QNX is cool!
-
Samus
addikt
Sziasztok!
Tegnap eszembe jutott egy film. A téma a rabszolgaság volt, afro amerikai főszereplő, aki rabszolgaként kerül egy gazdához. Hamar felfigyelnek rá, hogy az "igét" terjesztve képes hatni a többi rabszolgára, ezért viszik is különféle farmokra, hogy tartson előadást, a jobb termelékenység érdekében. A film elég nyers, a vége felé felkelés is lesz belőle. Elvileg megtörtént esemény alapján készült.'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
lemmy71
őstag
Egy nemzet születése
Egyszer olvastam hogy anno Jamaicában az akkori brit gyarmaton is történt hasonló eset a cukornád ültetvényeken.
-
TigerCat
nagyúr
Helló! Valamikor talán a kilencvenes évek elején lehetett egy olyan mesesorozat, amelyben egy bácsi ült a kandalló előtt és mesélt. Mellette egy mű macska feküdt. A mesékből sajnos nem emlékszem semmire, csak hogy szépen kidolgozott, igényes alkotások voltak. Biztos pont csak a bácsi és a macska a kandalló előtt. Bárkinek esetleg? Köszi!
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
lemmy71
őstag
válasz TigerCat #4299 üzenetére
The Storyteller ebben egy kutya volt a kandalló mellett
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs