- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz osztszoroz #3950 üzenetére
Ennyiből akár a Tom Hankses Kémek hídja is lehet.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Eastman
addikt
válasz osztszoroz #3950 üzenetére
Ez?
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Eastman
addikt
válasz osztszoroz #3954 üzenetére
Valahogy éreztem.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
neterK
újonc
válasz Eastman #3948 üzenetére
Nem, egy "egész estés" film, és közben meg is találtam!
Van "Siiiid" is , az egyik szereplő olvas is az elején..., szóval elég sok emlék igazolódik. Lehet, hogy mind, de még nem derült ki.
Igazából az segített, hogy az, akinek kerestem, ma felidézett egy mondatot a filmből: "Sydney! Én nem hagyom a családomat szidni!" És siker! A film címe: Reszkessen, aki él!,- én már nézem is. -
janos1988
addikt
Az melyik film, ahol köp egyet egy pásztor és azt mondja akit leköpött, hogy nem jó válasz?
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
woodworm
veterán
Sziasztok!
Egy régi amerikai filmet keresek, az M1-en láttam a 70-es évek végén vagy a 80-as évek elején. A főhős egy autóversenyre érkezik egy városba, de valamiért nem szimpi a törvény embereinek és a konkurenciának, tönkre teszik vagy ellopják az autóját. A házigazdája ajánlja fel a fészerben porosodó régi autóját és azt férceli össze. A motort pl. a rendőrautóból lopja el.
-
rozali
csendes tag
Sziasztok! Keresek egy filmet,Egy fiatal lány a neve maradt meg az emlékezetemben, Nora Madreno, szerelmével teherbe esik,de a férfi nem tud erről,mert elmegy egyetemre ,orvos akar lenni és az is lesz. A lány megszüli a gyereket, mintha majd beteg lesz és az orvos akinek a kezébe kerül az pont az apja. Nagyjából ennyire emlékszem. Lehet kevés ...1980 előtt....Hátha tudtok segíteni. Örülnék. Köszönöm szépen
-
ColdMan
tag
Sziasztok!
Nem emlékszem pontosan, mikor láttam a szóban forgó filmet.
Nyolc törpe volt benne.
Amikor a csákányukat először megfogták, akkor kapták a nevüket (a csákány nyelén jelent meg).
Ha jól emlékszem, Morgónak valami vidámabb neve volt, csak amikor az egyik törpe meghalt, akkor változott a neve Morgóra.
Nem volt egy nagy durranás, de anno tetszett, most meg dühít hogy nem jut eszembe a címe...
Köszi a válaszokat! -
abcde22
tag
Sziasztok!
Keresek egy filmet, repülőgép katasztrófafilm, arra emlékszem csak hogy robotpilóta volt benne, és piros volt a robotpilóta.
-
Pötyi
őstag
Tisztán emlékszem, hogy abban a filmben KÉK volt a felfújható robotpilóta egyenruhája!
[ Szerkesztve ]
QNX is cool!
-
janos 1
újonc
válasz vilmos195809 #1887 üzenetére
halálos játékok (1991)
-
mtomi95
senior tag
Melyik filmek voltak ezek? 2.wh-sok.
Első:
Német kémek amerikai katonai MP egyenruhában próbáltak becsapni az ellenséget és olyan egyszerű kérdésekkel buktak le amiket csak egy amerikai tudhatott. Pl ki volt Miki Egér párja.Második:
Valamelyik fél sok ejtőernyős katonát dobott le, de ezek nem is emberek voltak, hanem egyenruhás bábuk.Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
lemmy71
őstag
válasz mtomi95 #3977 üzenetére
Igen az a Halál 50 órája.
Gyakorlatozás közben kérdezte Diepel őrnagy Schumacher hadnagyot hogy ki a kedvenc baseball játékosa. A Mannheim -be vezető tábla elfordítása miatt buktak meg a német ejtőernyősök, amikor Weaver hadnagy felismeri a benzinraktárnál Schumacher hadnagyot.
Ez a második kedvenc filmem a Híd a Kwai folyón után
A tizenéves lányom meg kívülről fújja a Paul magyar szövegét, ez nálunk valami fóbia -
lemmy71
őstag
"Egy new york-i mint te, azt hiszi, hogy a hős nem egyéb, mint egy extra szendvics egy Sherman és két Tigris között!"
Na igen az is egy csúcs film én is nagyon szeretem, de azért mert háborús az egy más kategória.
De ha már a második világháborúra "komikusabb" filmjeit vesszük górcső alá, akkor itt van egy kötelező darab Meztelenek és bolondok azért Spielberg itt is odatette magát. Kár hogy az idősebb Belushi anno túltolta a "kokszot" és már nincs köztünk, karakteres ember volt, sok jó filmje lehet volna. -
mtomi95
senior tag
Köszi mindenki!
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
Cs1csó
félisten
válasz lemmy71 #3981 üzenetére
Akkor ezt is ajánlom: Jönnek az oroszok! Jönnek az oroszok! -
veterán
Üdv!
Keresek egy filmet.
Valami városban játszódik (lehet, h Párizs volt az?), amit ellep valami "sárga felhő". A toronyházak teteje látszik csak ki úgy rémlik. Aztán a sárga felhő talán elül? (Vagy nem.) Nem láttam a filmet, ezért keresem, nem is igazán tudom miről szól.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz Thunderzolee #3984 üzenetére
Nahát... Megtaláltam
Google, hatodik találat.
Pedig már hetek óta kerestem, és ahogy az előbb beírtam ide, akkor jutott eszembe, h mintha Párizsban játszódott volna. És lőn, ahogy a keresést kiterjesztettem a "Párizs"-al, egyből meglett.
Egy lélegzetnyireJó ez a topic, köszi, h van.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Bozso68
őstag
-
mtomi95
senior tag
válasz Thunderzolee #3985 üzenetére
Párisz!
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
pube111
senior tag
Keresek egy filmet.
Az elején egy fiatal nőt elüt egy busz. A gázolás előtt a nő felnéz a buszra, és a buszból nézi őt egy kisfiú.
Valami romantikus film. Elég szövevényes. Azt hiszem, az élet sző benne van a címében. De nem 100%. -
mtomi95
senior tag
Melyik film lehet az amiben egy nőt gyilkossággal vádolnak, sőt minden bizonyíték arra utal, hogy ő a tettes, de senki nem akarja elhinni róla! A családja sem.
Aztán a végén kiderül, hogy egy kocsi parkolóban neki ment egy ember és így került az áldozat vére a ruhájára.
Rosszkor volt rossz helyen!
Amerikai lehetett krimi akció. Nem túl régi! Talán 5-10 éves.Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
Cs1csó
félisten
válasz mtomi95 #3989 üzenetére
A következő három nap (2010) Russel Crowe-val a főszerepben.
[ Szerkesztve ]
-
Bozso68
őstag
Régi filmet keresek. Alighanem Londonban játszódik, mintha emeletes busz is lenne benne.
Rabok kiszöknek a börtönből, pénzt nyomtatnak a bankjegynyomdában, majd visszaszöknek. Megvan az alibijük. Egy kisöreg is velük szökik, mindenben akaratlanul is keresztbe tesz nekik (pl a festékes hordót feldönti), így SPOILER a társaság szabadulásakor kiderül, hogy a miatta újrakevert festék levegővel érintkezve a bankjegyekről eltűnik SPOILER VÉGE. -
neterK
újonc
Sziasztok!
Ismét egy régebbi filmet keresek, nagyjából a 80-as években vetítették a tévében, dehát lehet jóval korábbi is,- az sem kizárt, hogy fekete-fehér volt.
Egy férfi a viharban egy kastély közelébe téved, ott talál menedéket. Az ott lakók mind bírók, ügyvédek voltak, és játékra hívják az érkezőt. (Odakint úgyis ítéletidő van; találóan lehetne Ítéletidő a film címe, de nem az.) Egy kitalált bűntény vádlottját kell eljátszania. Összeáll a testület, megkezdődik a tárgyalás, ami egyre komolyabbá válik, ahogy a játék vádlottból valódi vádlott lesz.
Friedrich Dürrenmatt Baleset című novellájának témája nagyon-nagyon hasonlít a sztorira, készült is belőle egy német film, ami Die Panne címen fut, de nem ez az. -
neterK
újonc
És keresek egy másik filmet is,- hátha épp unatkoztok.
Emlékeim szerint a '80-as évek végén, vagy a '90-es évek elején láttam a tévében. Színes volt, és amerikaira vagy angolra tippelek. A főszereplő egy nő, aki megöl egy férfit szilveszter éjjelén. Másnap, amikor felébred, az előző év január elseje van, így van egy teljes éve rá, hogy változtasson annak érdekében a dolgokon, hogy elkerülje a gyilkosságot. -
HWSW
tag
Sziasztok! Én egy olyan filmet keresek, amelyikben a főhőst vonz egy hegy. Ha kiteszi a kaját, akkor az a hegy formáját veszi fel (püre?), kb. minden körülötte levő dologban a hegy köszön vissza.
[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
Az, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy régebbi film címét keresem. Valamikor nagyon régen láttam még VHS kazettán.
Annyira emlékszem, hogy a film nyitó jelenetében a főszereplő valami magas épület szálén áll és öngyilkos akar lenni. Majd a következő jelenetben vissza emlékezik. Vagy producer vagy rendező. Mindenki csak snittekről beszél. Sajnos csak ennyi maradt meg a filmből.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehetett a film címe?
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Excel topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- SMEG kézi mixer fekete színben // Teljesen új // Ár alatt
- Eladó új állapotú iPhone 11 Pro, 256 GB, komplett doboz, 97% akksi + Pitaka tok
- Lenovo Y520, 8Gb ram, 1TB HDD, gyári töltő
- SMEG asztali turmixgép // Teljesen új // Ár alatt
- Crucial DDR4-2400mhz Laptop memoria ,szép állapotban 1 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs