- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
prannk
őstag
Butland spec kártyáról vélemények?
-
Dzsoki92
senior tag
Srácok egy kis segítséget szeretnék kérni. Tegnap a 84+x5 utolsó packjából esett egy FF Marcos Llorente aminek tök megörültem viszont rájöttem, hogy nekem eléggé francia és angol ligás csapatom van 1-2 iconnal.
csapat
Szerintetek, hogy tudnék ebből max chemyt varázsolni vagy teljesen jó ha Saka és Llorente csak 2 chemen mozog ?Előre is köszönöm,
-
|AP|
veterán
na, a tegnapi kiégés után elkezdtem új célon agyalni.
Kitaláltam egy ilyet: [link]Kb. 2millió coin hiányzik hozzá (Messi+Gavi), de ha beérem Messi új IF lapjával, akkor meg tudnám lépni már most
Nagy bravúr amúgy, hogy három ligából sikerült a max. chemet kihozni (PL-es, portugál edzővel megvan)
[ Szerkesztve ]
-
bodnar123
őstag
Hát az elite rivals reward sem váltotta meg a világot. 0 promo lap. A héten sikerült egy 86os promo német szélsővédőt nyitni a 78 pickből. Az előzőből senkit. Viszont jött pár magasabb fodder, így kiraktam Zambrotta lapját. Ezek után igazán minden poszton megvagyok jobb játékosokkal. Be van biztosítva egy időre a könnyed 11 win a wl-ben Ez a csapat. Mindenki untrade.
[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
Zambrottaval nagyon szemezek, de tuti ha most megcsinalom, akkor jön vmi jobb sbc
-
raven84
senior tag
Toty óta megjött az első promólap hozzám, kanadai cb 85-s rating
Ő volt a legmagasabb lap a 84+ban amit kiraktam. Továbbra is jó így játszani. -
WhiteAngel89
aktív tag
üdv
div reward adott egy ilyet, ő fog esetleg fejlődni? zambrottát ki raktam én is, úgy hogy megvolt a 87 es lapja, természetesen az ment is bele az sbc-be
ez a prime lapja ég és föld a ahhoz képest, szóval szerintem érdemes ki rakni annak aki nem rendelkezik nála jóval jobb szelső védőveliPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
toxicjew
addikt
Amúgy jön egy Fantasy Szoboszlai, milyen formában
-
Mrguba
őstag
válasz WhiteAngel89 #7217 üzenetére
Miert kerdezel ilyet mikor ott van az adatlapjan ha feljodik...es ha igen hogy.
-
Dzsoki92
senior tag
válasz WhiteAngel89 #7217 üzenetére
-
david368
aktív tag
Nyomtam ma egy kis rivals Saliba és Ramos duoval, hát nem voltam ettől a Salibától elájulva, jó lap, de nem ér 1.2 millàt, bár upgradekkel változhat. Sajna “csak” untrade, de mivel van coinom bőven így megvettem helyette prime Maldinit, hát az a lap baromi jól feküdt nekem. Meg is lett eliteben már a 8 win.
Holnap Wl, ezzel a teammel megyek nekik. Remélem egy jó 14 win összejön most is.
-
Aguinaga
őstag
Szerintem én is kirakom Zambrottát, még mindig WW Clauss és WW Trippier van, náluk jobb kell legyen az olasz.
PSN: OldSlowhand74
-
Kristof_94
nagyúr
Ez a Zambrotta lap jól néz ki, de jelenleg 32 chemen van a csapat, vele viszont még legalább 3 chemet bukbék...
-
david368
aktív tag
válasz Gabeszfoci89 #7224 üzenetére
Köszi , ps5-ön nyomom
-
bodnar123
őstag
Ezek tényleg direkt olyan player sbcket adnak ki folyton, hogy max egy kezdőnek legyen értelme elgondolkozni a kirakásán? Még Depay sem volt valami nagy dobás, de az még valakinek jó lehet. Zambrotta meg ugye nem aktuál promo lap. A többi meg kuka... legalább nem kell izgulni ki fejlődik és ki nem.
-
david368
aktív tag
válasz Gabeszfoci89 #7230 üzenetére
En is kinyomtam a crossplayt, nincs kedvem láthatatlan és egyéb PC-s csalók ellen játszani. Nagyon szomorú hogy ezt sem tudják kiszűrni…
-
david368
aktív tag
válasz bodnar123 #7229 üzenetére
Összesen 7 db lap volt, amit hosszú távon megérte kirakni vagy szenvedni érte és marcius közepe van.
WC Vieira (objective)
mid Jairzinho
Mbappe POTM
mid Zidane
Baby Maldini
Ramos
Prime Zambrotta
Ezt nem tartom rossznak, de annyira jónak sem. Elbírna már a játék valami olyan SBC-t amiért igazán kell grindolni keményen. -
Mrguba
őstag
válasz david368 #7231 üzenetére
Tegnap mar csak a 90 meccs miatt nyomtam parat...
Jott egy full bronz csapat....
Mondom vagy ajandek win vagy csalo
HAt csalo volt...
Mindenki mergezett eger mindenhonnan utolert mindenkivel stb
Vegulis nehezen de megvertem 5-3 ra
Esku jo meccs volt..
Ja es ugye nem cserelt mindenki vegig birta neki -
miro.
senior tag
válasz david368 #7233 üzenetére
Mondjuk prime zambrotta mostmar nem akkora lap,mint a tobbi felsorolt. Ramos meg kurva draga volt,sokan azert raktak ki mert Ramos,de pl ugye mar akkor lassu volt.
Meg mindig azt mondom,hogy akik megertek leginkabb az potm Valverde es Kessie otw(?) lapja.
500-500 meccsuk volt nalam.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
david368
aktív tag
Ramos nem lassú egyáltalán, top 3 CB a jàtékban (VVd, Lucio mellett). Minden csapatban Ramos van, nem hiába, olyan mint Jairzinho vagy Mbappe a posztján, magasabb diviziokban kihagyhatatlan, ha nincs Lucio/VVD-d.
Kessié tényleg sokáig jó volt, illetve Alaba is. Prime Zambrotta pedig használható LB/RB-ben ami miatt szerintem rendkívül jó SBC és a statjai is erősek. Nyomtam én Hakimi több lapjával is, Trenttel, Canceloval, egyik sem jobb nála, kivéve Hakimi TOTY lapját. 90-es Cafuval is jàtszottam 20 meccset, az a lap kb kicsivel jobb mint prime Zambrotta, főleg támadás építésben. Ha csak arra kell LB/RB hogy hátul maradjon akkor prime Zambrotta a legjobb SBC a játékban arra a posztra és megkockáztatom top 3-as lap a posztján , ha szigorúan védekezést nézzuk. -
Gabeszfoci89
aktív tag
84 upgrade adott egy psg fabiant szerintetek jobb lehet mint alonso?
Mgplayz89
-
david368
aktív tag
válasz Gabeszfoci89 #7240 üzenetére
Egesz jo lap, én hasznaltam pár meccs erejéig Zidane helyett, hogy kiprobaljam. Erosebb vedekezesben, de elore jatekban nem jeleskedik.
-
Kristof_94
nagyúr
Láttátok, hogy Szoboszlai is kapni fog fantasy lapot?
-
stilo18
addikt
válasz Kristof_94 #7242 üzenetére
Értékekre kíváncsi leszek...
Egy 85-ös overallt azért várok...
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Nandinagy
addikt
válasz david368 #7238 üzenetére
Ramos nem azert van ott mindenkinel mert top3 cb hanem mert ebben a szar jatekban az emberek 98%-a semmi ertelmes lapot nem kap csak foddert. Mivel nincs coin, de fodder van o volt a legjobb lehetoseg. Az, hogy elitebe az van meg ja. Mert a profik sem az ev 365 napjan toljak draga lapokkal, hanem az uj szezon elso par heteben untrade csapattal mennek abba meg jo Ramos, de versenyen mar kutya nem rakja be.
Ha mar Ramos megerte akkor Pogba,De Ketealere, Mane, Ribery, Kroos is megerte. Ezek is jok meg mindig sokan hasznaljak is oket eliteben. -
miro.
senior tag
válasz david368 #7238 üzenetére
Azert van mindenkinel ott,mert psg-s hasznalhato lap.
Mivel Mbappe gold lapja meg mindig az egyik legbugosabb csatar,ezert kell melle.Zambrottarol amit irtal..Nem mondtam,hogy nem jo,meg nem hasznalhato.
Viszont ilyen aprosagokat nem veszek eszre ket jatekos kozott.
Tulzas nelkul Arany Mendyvel es Van Dijkkal is azt ered el amilyen a tudasod,nem hiaba irja mindenki,hogy a szokasos eredmenyeket eri el minden heten,hiaba a nagy csapat valtoztatas.
Szoval nem tudom elhinni azt,hogy Zambrotta es pl Alexander Arnold vagy Hakimi kozott van barmilyen szamottevo kulonbseg.[ Szerkesztve ]
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Santana01
aktív tag
válasz Nandinagy #7244 üzenetére
Az még oké,hogy szerinted nem top 3 védő Ramos de az ,hogy nem érte meg az SBC-je..nettó hülyeség.
Ugyanez igaz Pogbara is. Nálam mindkettő kezdő és mindkettő meccsről meccsre kimagasló teljesítményt nyújt.
De Ketealere ,na az egy nagy kalap kaka..viszont Pogba és Ramos más liga. -
Gabeszfoci89
aktív tag
Egyetértek szinte mindennel.Nálam is mindig megvolt wlben első héttől fogva a 14-18 win..eddig egyszer lett 19.annyi hogy mióta megfogtam a toty dinhot talán több kétes meccset tudok nyerni.Amugy én azt vettem észre szinte minden lap egyforma van egy nagyon elit szint prime r9 pele stb ami alatt szinte mindenki ugyanazt tudja csak más a név meg a színek.Nekemis megvan Ramos már 500+ meccsnél tart nem érzem lassúnak és a jól helyezkedik amivel sokmindent kompenzál iszonyat erős jól fejel..De gondolom egy prime Maldini jobb lehet vagy a toty van dijk.nemtudom nem jutok hozzá ilyen extra lapokhoz.Nekem egy prime Blanc a másik belső védő ő sem rossz ramos kompenzálja hogy nem olyan gyors meg fordulékony de mindent elfejel meg hosszú lábaival jól szerel versenyt futni azt nemtud
Mgplayz89
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz Santana01 #7246 üzenetére
Furcsa ellenem az a keteleare mindig villog full bugnak tűnik olyan mint bappé mindent bever..érdekes hogy nálad nem jó.Kaká is sokan írják jó nekem annyira nem .jól passzol de iszonyat lomhának érzem mindegy mit teszek rá.szóvsl érdekes hogy egyes emberek kinél hogy válnak be
Mgplayz89
-
miro.
senior tag
válasz Gabeszfoci89 #7247 üzenetére
Persze,hogy nincs szamottevo kulonbseg.
Mennyi jatekos van alapbol+a rengeteg promo,totw stb lap.
Ahogy irod,van egy reteg aki felvan huzva,a tobbi meg kb ugyanaz,illetve az alatt meg mindenki hasznalhatatlan.
Nem is lehetne ennyi jatekost valojaban szemelyre szabni.
Ezert sem tudom komolyan venni amit a kollega irt.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest