Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz TrueGooner #20350 üzenetére
Egy Lacazettel augusztusban?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz TrueGooner #20352 üzenetére
jó értem Henry tényleg nem lehet rossz főleg aki szereti. Tavaly nekem csak a mid volt meg lw de én nagyon nem szerettem a fifaban.
Viszont az sbc igy w
[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
Nem általában mindig ez van Múltkor Prime R9+Prime Pelé+TOTY Mbappem volt azt a 2. körben kiestem. Gold Rashi+93 CR-el meg 4/4-t nyertem 1 kapott góllal.
R9 borzalmas volt egyébként. Olyan erőtlen lövéseket kevés embertől láttam a játékban de egyébként rá egész sok ismerősöm panaszkodott, hogy szar. Pelé viszont istenkirály őt szívesen kipróbálnám -
Kristof_94
nagyúr
Mivel már a játék végét járjuk megint megcsináltam az ikon picket.
Owen - Matthaus - Sanchez.
Matthaus duplicate. -
Nandinagy
addikt
válasz Kristof_94 #20356 üzenetére
Ne haragudj, de miért nem a Newcastle legenda Owent vetted ki?
-
Kristof_94
nagyúr
1. pick Shaw, 2. pick Gündogan. Holnap még kellene 3 győzelem és az úgy jó is lesz. Ha még belefér, akkor talán egy gold 2.
-
toxicjew
addikt
Vki egy utolsó grind augusztusban? -
K.J
senior tag
válasz toxicjew #20360 üzenetére
Ez komoly?
Ha igen, majd itt adnak 3 tokenért PIM Dinhot én meg itt szopok vele.
Tegnap annyira rápörögtem, h maradt 30k coinom és még van belőle 2×86, 2×87 állomás, ezért mindent eladtam, ami mozdítható, összejött 200k coin, így már tuti meglesz.
Fodder még van néhány.
Akanjit is azért csináltam meg, h majd belerakom, de ha jó, akkor inkább nem. Próbálta valaki esetleg? -
EA's hit
őstag
Ismerős, én tegnap végeztem Eusebioval. Én is mindenkit csak azért húztam ki a napokban, hogy rakhassam is bele (Akanji, Witsel, Meunier, El Shaarawy), végül egy hét alatt ki is raktam klubból (múlt vasárnap kezdtem) úgy, hogy transfer banom van továbbra is Más kérdés, hogy élvezni nem tudom, mert tegnap óta a rivals undorítóbb, mint valaha, gusztustalan módon le vagyok húzva minden meccsen, a játékosaim nem tudnak sem passzolni, sem mozogni, látványosan le vannak lassítva, és minden egyes meccsen kapok legalább egy nevetségesen csicska gólt, pl. az ellenfélnél Dybala az alapvonalról valahogy visszapasszolja még a labdát, nincs középen embere, simán elhozná a védőm, ehelyett Ederson rávetődik, és beüti a kapuba Tegnap és ma 11 vagy 12 meccset toltam le, egyetlen egyet tudtam kínkeservesen megnyerni, meg egy lett döntetlen (ott is a 90. percben egyenlített ki a csávó...), a többi mind gusztustalan, undorító vereség, buktam is bő 300 skill ratinget. Szóval egyelőre nem mondanám, hogy megérte szenvedni Eusebioval, de majdcsak változik
Egyébként ha lesz tényleg 4. swap, olyat kb. biztosan nem raknak bele, aki kapott mostanában sbc-t, szóval Dinhoval nyugodt lehetsz Más kérdés, hogy ennek csak akkor lehet értelme, ha tényleg top ikonokat lehet viszonylag egyszerűen kiszedni belőle majd így a játék végére, de azokból meg nem sok van, aki sem swapban, sem sbc-ben nem jött még ki idén, kb. Pelé, R9, Maldini (de ő elvileg ma este kap sbc-t), Zidane. Kíváncsi leszek, bár igazán küzdeni vele már tényleg csak pár ilyen top lapért lehet érdemes
-
|AP|
veterán
válasz EA's hit #20362 üzenetére
nekem is hasonló tapasztalataim vannak a rivals-szal az elmúlt napokból. Én nem tudom mi történt, de szinte képtelen vagyok nyerni. Ugyanúgy én is kb. -300 skill pontnál járok. Sokszor mintha nem is ugyanazt a játékot játszanánk, esélyem sincs. Pedig nem én felejtettem el játszani, WL-ben hoztam a szokásos szintet most is... a DR-rel történt valami furcsaság
-
Kristof_94
nagyúr
PC-s kollégák! Van kedve valakinek megcsinálni ezt a "Futties memory lane" objectivet vagy legalább segíteni benne?
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #20367 üzenetére
Ne már, pár amatőr sb meccsel le lehet tudni Dolgozz meg érte
-
Digestive
veterán
válasz Kristof_94 #20369 üzenetére
Ezek szeptemberben lettek volna jó lapok.
-
EA's hit
őstag
Én hülye lenyomtam egy párat délután is, nagyrészt ugyanaz, amit fent is írtam, undorító az egész, teljesen más a játékmenet, mint pár napja, és gusztustalanul le vagyok húzva, na meg a játéknál csak a community csicskább. A végén aztán eljött az új kedvencem: egy coopos párost végre simán elvertem, 4-0-nál kiléptek, de úgy, hogy nekem sem adta meg a wint Kidobott a FUT főmenübe, coint kaptam érte, a gólokat beszámította (tudom, mert ezzel lett meg az egyik weekly objective), de rivalsban meccsnek sem számolta be, és skill ratinget sem kaptam érte. Undorító.
-
Kristof_94
nagyúr
17 megvan, 5 maradt. 16 győzelemnél még 10 maradék meccsem volt, aztán jött egy 4 mecces cumi, nem részletezem, röhej volt.
-
K.J
senior tag
Naaaagy dilemmában vagyok.
Nem biztos, h egy újabb évet akarok szentelni ennek a játéknak, mert mellette elég sok dolog elmarad, vagy minimum háttérbe szorul és ahogyan már megbeszéltük itt, sokkal többet vesz el, mint ad. Sajnos!
Még kb 3 napom van meggyőzni magam az ultimate verzió előrendelésére, bár kevés esélyt látok rá.
Néhányan megfogalmaztátok a véleményeteket már, szóval van köztetek olyan, aki meggondolta magát és később akar idegösszeroppanást kapni, netán már az elején kezdi?Woody kollégából kiindulva (kb az utóbbi 1 hónapban többet játszott, mint én az éven ) nem hinném, h túl sokat buknék, ha rászánom magam és később csatlakozom.
-
bodnar123
őstag
Én tavaly májusban játszottam először UT-vel... Előtte csak seasons, abban voltam első osztályban, de az is nagy stresszel járt. Tavaly nyáron megfogadtam, hogy amint vége a 20-nak nem kell a 21... Mert túl sok időt vesz el... Anélkül meg nem megy. Idén végül az EA playel vágtam bele májusban, és éppen elég volt. így kb 2-3szor kellett összegrindolni a csapatot, és mákom sosem volt, max ilyen 700k-s játékost dobott (azt se eladhatót), és nem tudtam azt elérni mint aki egész évben tolta, de így is elég. Tuti nem veszem meg a következőt. Majd ezzel eljátszok néha. Mondjuk segít, hogy pc-n nincs next gen. Na de én egész évben ha ezt így tolom, akkor sok mindent bukok az életben, és minek. Ezt a játékot főképp a szerencsejáték viszi... Emiatt akkora a függés.
-
Kristof_94
nagyúr
Eddig nem adott rosszat: Fofana, Lodeiro, Parejo, Aarons, Ginter, Sandro, Lukaku...
-
Nandinagy
addikt
Miért 3 nap? Max a hero lapot bukod ami tudtommal decemberben fog érkezni.86-os lapokról beszélünk tehát decemberben valószínűleg ló**szt nem fog érni pont mint idén Beckham. Szeptemberben fogom én is megvenni. OTW-t+fifa pontot ugyanúgy kapsz.
A többit meg te tudod. Nekem a fifa az egyetlen online játék amit tolok szóval ennyit megér. A fifa mióta utzek mindig az első 1-2 hónapban a legjobb szóval ki nem hagynám +ott van a csapatépítés élménye még az elején.
-
Woodslave
félisten
Amúgy idén ezzel a tots ikon swap dologgal pont jó időben kezdtem. Tavaly ugye simán megálltam de folyton olvastam a topicot néztem pár videost. Meglátjuk mennyire lesz xar hogy belevágok a 22-be próbálom ne öljön meg idegileg
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #20380 üzenetére
A következő egy tots André. Másnak is így adja?
-
Nandinagy
addikt
válasz Kristof_94 #20383 üzenetére
Nem igazán. Volt egy FB Sane utána TOTS Areola aztán Ibra-Ramsey-Paulista-IF Kjaer(83)
-
törölt tag
Hali.
Fifa 22 előrendelesnel elég ha éppen van EA Play? Az csak 1300 egy hónapra, úgy még olcsóbban jönne ki a 22 Ultimate. -
gjoe
addikt
válasz Kristof_94 #20383 üzenetére
Nekem nem. Háromból 3gold max84.
Dehat te más vagy, a kis kiválasztott. Neo. -
Nandinagy
addikt
[link]
Egyedül a hero item ami pre order bonus az otw,if,fifa pont mindet megkapod ha utána rendeled elő Ezt mondtam, hogy szerintem a hero miatt nem igazán éri meg sietni az előrendeléssel mert úgyis decemberben kapod meg amikor már semmit nem fog érni.
Én is gondolkodok még mert lehet tudok egy ps5-t szerezni és addig nem rendelem elő potyára -
HdRew
őstag
Sziasztok!
WL rewardok mikor jonnek meg? Companion appban ki tudom nyitni, ugye?
Koszi elore is.
-
toxicjew
addikt
-
Stylerr
addikt
Xboxon előrendeltem a Fifa 22-t a Fifa21 menüjéből, ahol írta is, hogy sikeres volt, azonban se a kártyámról nem vonta le a pénzt, illetve semmilyen visszaigazolás nem érkezett e-mailben sem, illetve sehol máshol sem. Másnál is így volt?
-
Zimmi91
addikt
válasz LendvaiFeri1 #20397 üzenetére
Akkor a maradék 600km és az egész club megy ebbe és befejeztem a játékot
" Just remember Manchester is RED! "
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest