-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
Én tavaly májusban játszottam először UT-vel... Előtte csak seasons, abban voltam első osztályban, de az is nagy stresszel járt. Tavaly nyáron megfogadtam, hogy amint vége a 20-nak nem kell a 21... Mert túl sok időt vesz el... Anélkül meg nem megy. Idén végül az EA playel vágtam bele májusban, és éppen elég volt. így kb 2-3szor kellett összegrindolni a csapatot, és mákom sosem volt, max ilyen 700k-s játékost dobott (azt se eladhatót), és nem tudtam azt elérni mint aki egész évben tolta, de így is elég. Tuti nem veszem meg a következőt. Majd ezzel eljátszok néha. Mondjuk segít, hogy pc-n nincs next gen. Na de én egész évben ha ezt így tolom, akkor sok mindent bukok az életben, és minek. Ezt a játékot főképp a szerencsejáték viszi... Emiatt akkora a függés.
-
Nandinagy
addikt
Miért 3 nap? Max a hero lapot bukod ami tudtommal decemberben fog érkezni.86-os lapokról beszélünk tehát decemberben valószínűleg ló**szt nem fog érni pont mint idén Beckham. Szeptemberben fogom én is megvenni. OTW-t+fifa pontot ugyanúgy kapsz.
A többit meg te tudod. Nekem a fifa az egyetlen online játék amit tolok szóval ennyit megér. A fifa mióta utzek mindig az első 1-2 hónapban a legjobb szóval ki nem hagynám +ott van a csapatépítés élménye még az elején.
-
Woodslave
félisten
Amúgy idén ezzel a tots ikon swap dologgal pont jó időben kezdtem. Tavaly ugye simán megálltam de folyton olvastam a topicot néztem pár videost. Meglátjuk mennyire lesz xar hogy belevágok a 22-be próbálom ne öljön meg idegileg
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest