- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Rohadt tetű egy játék ez. Telibevert Martial, Sissoko, D. Sanchez és hasonló játékosokkal 120. percben még vígan rohangál. Dominálom a meccset, de persze, hogy tolja a digót és hirtelen semmi nem megy, megfordítja az állást. Ez a lényeg. Martial meg Sissoko február közepén. Gratulálok EA, meg a gyökereknek is, akik ezt meglovagolják. Moments Gullit meg R9 hozzájuk képest amatőr kezdő.
10/7, gondoltam ma eljuthatnék kicsit tovább, de nem. Vasárnap dolgozom, szóval holnap hátha. -
gjoe
addikt
válasz Zimmi91 #10854 üzenetére
Essien tuti jó, de lehet várj mik jönnek most ki. Ma nem vásárolnék a helyedben. Amúgy is ma a legdrágább mindenki.
Futurben jön az angol srác cdm-be az tuti.
Grealisht kivetted? Próbáld ki petit helyére ideiglenesen, Bár ő és mbappé kb 8 chemen lesz csak, de elég jó camba aza grealish. Seedorf meg ellessz cdm-be egy shadow-al. -
Zimmi91
addikt
Mindenképpen megvárom a ma estét, vasárnap akarom venni őket, wl sell offba
Cam nem kell, 2ST 2CDM és LW RW(4-4-2), szal mindenképpen CDM kell
Hétvégén még olvasgatok meg nézek vidókat, remélem baby blanc vagy valaki lesz icon swapba, azt nagyon adnám" Just remember Manchester is RED! "
-
dkaro
őstag
Annyit beszéltetek Rooneyrol h lehet kirakom én is
@eM'82: én is ezt mondom, ilyen sbc-kbe jó beletolni a 83as lapokat.
-
sz_abika
addikt
Hát elég fura kimondani, de csalódva adtam túl 200as bukóval KDBn. Egyszerűen nem klappol valami ezzel a lappal. Hosszabbításos ziccereket hagy ki, passzok is sokszor elakadnak és a legnagyobb bajom a lappal hogy passzív, semmi AI mögötte. Amit egy gold Mendy megcsinál magától, addig KDBn átgurul a labda és nem reagál rá.
PSN: xszabikax
-
Nandinagy
addikt
Ezzel az a baj, hogy az a 83as csapat kellhet egy normális játékosba is akár. Akkor meg felesleges egy 86-os játékosra ellőni.
Másrészről meg ha őt szavazták meg nem kaphat 90es kártyát. A mostani 6 potm közül egy prémium lap sem volt ami szerintem nem is baj mert nem lehet mindig Bruno a potm. Mondjuk az számomra rejtély, hogy Grealish miért csak 80as lapot kap mikor tavaly is top5 PL játékos volt márEz a Reece James valami brutálisan jó középső védő. IF Walker szint fele annyiért. Aki betudja építeni az mindenképp csinálja Hihetetlen, hogy mindenhol ott van. Ha gólt kapok azt mind Varaneról.
-
eM'82
addikt
válasz Nandinagy #10863 üzenetére
Nekem viszonylag sok a 83as untradeable játékosom. Így kost nem fájna kirakni, ráadásul a duplikációk miatt is jó lenne megszabadulni tőlük. Relatív, de nekem a 86osra akkor nem kell pénzt kiadnom, a 83asból meg marad elég.
54 pakk talonban, vannak egész jók is. Jó lenne valami értelmes eladható lapot nyitni.
-
bubuska10
senior tag
Nyugodt, türelmes ember vagyok, aki igencsak nehezen jön ki a sodrából. Most mégis azt kívánom, legyen büntetve az, aki focis játékkal nem focisan játszik, hanem csak össze-vissza húzgálja és/vagy pörög az ellen 16-osánál, vagy a háromszöget nyomogatja. Vágják le a kezét!
Sikerült kirakni a West Bromot (ráköltve vagy 100k coint), és így a PL-t. Ultimate Pack. A legjobb egy 84-es fucking Brandt. Azt hittem, az a "legjobb" csomag.
-
Madn!ght
addikt
Elkezdtem a WL-t, de ugyanaz a szopóroller, mint a rivals. Arra van objektív magyarázat, hogy miért (de MIÉRT?!!!?!) kell februárban a sima gold Gabriel Jesust isten szintre tolni?!
Aki végiggürcöl - időt és akár pénzt sem sajnálva - hónapokat, hogy jobb (?) lapjai legyenek, semmit se érnek. Komolyan nem értem. Az egész fejlesztgetős, nyitogatós, vásárlós játék kb értelmét veszti, ha egy októberben összepakolt csapat ledarál. Szánalom, szégyen az egész.
A kártyák statja és színe irreleváns.Apropó, pl: Rashford lapjának melyik értéke indokolja az isteni szintet? összehasonlítás
-
v-man
őstag
[Fati] se lesz olcsó
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
LendvaiFeri1
addikt
Jött új swap?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Nandinagy
addikt
Édes istenem Saka Nem érdekel, hogy kit kell eladnom miatta de mindenképp érkezni fog
-
EA's hit
őstag
válasz LendvaiFeri1 #10873 üzenetére
Dehogy jött, nyomorult senkiháziak ezek. Részemről elég is volt ebből a fos játékból.
-
v-man
őstag
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
-
thEndeR
aktív tag
PuskasPadavans nevu csapattal jatszik itt valaki?
-
eM'82
addikt
Benzema, Handanovic, Verratti, Koke, Saúl, Marquinhos akikre emlékszem, és egy Neuhaus FS (Ultimate pakkból).
Jó pár fodder a Ribery SBCbe.
A 85+-ost már nem tudtam kinyitni, 12 lapot kellett volna discardolni :/ -
Aguinaga
őstag
Valami mókus megvette a Kantemat 168-ba, 137-ért vannak piacon
PSN: OldSlowhand74
-
thebigK
addikt
Ilyen meccseket kell jatszani a dropback matyi ellen, mikor 10 emberrel van begubozva a 16osra. Amiket az Areolaja vedett, az nevetseges volt mar, Popeokat megszegyenito. Szoboszlai mentette meg a seggem, egy 91.perces kickoff gollal hosszabbitasra, meg elotte a 86.ban. 10/7es kezdes, rakas szar
[ Szerkesztve ]
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Nandinagy
addikt
Kristófon felbuzdúlva csináltam egy mid ikon packet: Inzaghi Van humora a játéknak elismerem.
De legalább sikerült 5-0-ba kezdeni 5 db 5 védős gyerek ellen Ja és visszaálltam 442-re mert rájöttem, hogy nem az én felállásom ez a 352.
[ Szerkesztve ]
-
dkaro
őstag
Elképesztő milyen retardáltak vannak. Mmben win se kell félre húzom a kapust az első 3 góljánál és teper tovább. lő 20 gólt és örül mindegyiknél. Én meglőttem az egyet ami kell és csak várok. Sluszpoen hogy rossz verzióját használja a kártyának
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Spórolós topik
- Google Pixel topik
- Battlefield 2042
- Synology NAS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest