- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
Néztem én is a meccseket, és itt sincs tots. 🤑
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Edgar2621
őstag
válasz szabyka95 #40704 üzenetére
Nézve ezt az eventet egy valami jutott eszembe: ez az EA nem mindig direkt keveri mint Piszkos Fred, ezek tényleg bénák is. Egy ilyen eseményen elment/torzított a hang, és az a kupaátadás... Te jó ég, nagyanyám különbet rittyentett volna, abban legalább lett volna szilvás gombóc Ott van a sztárvendég és nem ő adja át a kupát pár szép mondatot követően, hanem odamegy a győztes és felemeli, miközben a háttérben kényszeredetten tapsol Zaha és a többiek. Arról ne is beszéljünk hogy nem volt normális honlapjuk ahol lehetett volna megfelelően követni az eseményeket és egy jóval nagyobb arénát meg kellene tudniuk tölteni nézővel. 110 ezer néző (Twitch) környéken volt a maximum a döntő alatt, az is nagyon karcsú.
Van még hova fejlődni, hogy valóban esport lehessen a Fifa.XO: Gollami26
-
Szigma70
addikt
Ennél undorítóbb, ember kedvét elvevő, csaló, késős, lagos, mocskos szarabb gameplayt még eddig itt se láttam, pedig eddig is fos volt, de ami most megy, az nem is az alja, ez már egy újabb fogalom.
És a 20 persze megint drágább lesz, mert ugye.... de túl képp miért is? Miért lesz egyre drágább, egy AA játéknak kinevezett DLC?Hányinger
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
p0ty
aktív tag
válasz szabyka95 #40662 üzenetére
hát el kell hogy szomorítsalak de én csütörtökön kinyitom a rewardom és végeztem, top72 után kitiltottak kaptam egy üzenetet hogy felülvizsgáltak és visszakapom az accountom mert nem találtak semmit, erre 1 hétig nem tudtam belépni a játékba kiesett a top72 reward és utána lévő WL is, úgy hogy előtte 4 héten keresztűl 2x elite3 2x top100 most meg 22 winnel gold1, én itt befejeztem az ideit elég volt egy életre ez a fifa 19 még talán sok is szerintem a 20at is elengedem mert nem tudnak normális játékot csinálni, vehetek konzolt a játék nem lesz sajnos attól jó, és nem azért játszok hogy szenvedjek hanem hogy élvezzem, én mindenkinek sok sikert kívánok a 19hez és a 20hoz is de szerintem a fifás életemet lezárom, majd azért néha felnézek hogy mi a véleményetek a 20ról
-
toxicjew
addikt
Nyilván Trapp jött
-
sz_abika
addikt
TOTS Atal... Meh... Nincs is olyan SBC amibe bedobnam
PSN: xszabikax
-
evibly
senior tag
Ide Roussillon jött - not great, not terrible.
-
Tibcsó
aktív tag
Santi Cazorla jó cserének...
-
Digestive
veterán
Nekem még mindig nincs pakk.
-
v-man
őstag
Ide Donnarumma jött, már megvolt, de legalább eladható. Igaz, 150-ért vettem anno, most meg 50et is alig ér 😆
Viszont a gagyi silver1 sb rewardbol adott meg egy Witselt is 😁XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
evibly
senior tag
-Finishing still weird but there’s improvements (furcsa a befejezés, de érezhető fejlődés)
- La Croqueta is DEAD. (hurrá!)
- Actually win the ball back when you tackle 😍(szereléskor végre nem pattog vissza a bogyó)
-Timed finishing is way harder and keeper movement is nerfed completely. (timed finish sokkal nehezebb, kapus mozgatás már nem OP)Érdemes a tweet reply-okat végignézni, van még pár infó. Tudom, korai build, de reménykedni attól még lehet
[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
Srácok, meg tudom a csapato mezét? Ha igen, akkor hol?
Nem találom sehol sem
2 igen hasonló mezem van, és ha az ellenfél nem vált, akkor az úgy elég para... -
Mrdevil
addikt
Dübül vettem egy tots Grizit, Suarez papa mellé, csoda Torrest kivágtam.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
ali75
aktív tag
LedyGyuszi kollegának!
Ezt a 93 Riberyt használod,használtad?
Gondoltam kirakom itt a végére ha használható...[ Szerkesztve ]
-
szabyka95
őstag
Kínomban kirakom yashint
-
Szigma70
addikt
Nekem most egy viszonylag jó lap jött, de kezdőben nem tudom használni, mert nem játszok szélsős alakzatot.
Mane
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs