- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Csokipuding8 #40801 üzenetére
Castro-t biztos nem szponzorálják. Szidja is a játékot, meg mondja sokszor a nézőinek, hogy pénzkidobás a fifa pont, ne vegyenek.
EA részéről elég rossz reklám lenne.
-
dvtkfan
senior tag
Ha előrendeltem a fifa20-at az xbox store-ból, mikor fogja a pénzt levonni a kártyáról?
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
Edgar2621
őstag
válasz #16514048 #40802 üzenetére
Azért ennél a háttérben kicsit bonyolultabb szerintem a helyzet. Minden reklám reklám, még a rossz is, ráadásul a sok nyitásba mindig belecsúszik valami nagy ratinges lap, tehát azt is mutatja hogy az esély valóban ott van, másnak akár egy pakkból is kisétálhat CR mondjuk. Nekem az az értésem hogy olyan nagyon rosszban nincs ő sem az EA-jel, de aztán lehet hogy csak én néztem sok Columbot
XO: Gollami26
-
akooos
veterán
válasz #16514048 #40802 üzenetére
Mégis az egyik event alatt (talán TOTY?) az ő streamje alatt lehetett dropokat kapni + AA9Skillz és még 3-4 arccal. Nemrég volt az EA által szervezve valami playstation real life meccs, ahol pl Pirloval, Yaya Touréval együtt játszott, focipályán, nem fifát
Januárban a Bayern játékosaival Fifázott együtt.Rengeteg ember követi Castrot, hiába tenyérbemászó, ő az egyik legnagyobb reklám, ha packnyitásról van szó
-
Zimmi91
addikt
válasz akooos #40812 üzenetére
De abba igaza van Dávidnak, hogy ezen felül kb mindig szidja a játékot, meg szokott PES-el is játszani stb, csak az EA is belátja, hogy kb többen nézték TOTY pack opening alatt mint a szar versenyüket, így a rossz reklám is reklám alapon dolgoznak együtt vele
" Just remember Manchester is RED! "
-
arpo04
őstag
válasz etaclan1984 #40810 üzenetére
Popcorn bekeszitve, sor behutve. Varom a folytatast!
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
etaclan1984
őstag
válasz Zimmi91 #40813 üzenetére
Az hogy a közvetítések alatt kicsúsznak a szájából olyanok hogy:
-"ez egy fos"
-"mit csinálnak az embereim? Mekkora béna játék"
Csak simán az igazi gondolatai. De ezek az EA-nél is bőven beleférnek. Ez szerintem rohadt messze van a szidástól.
A legnagyobb promóternek ha igazán zavarnák ezek a problémák meglenne a lehetősége hogy akár élőben is beszélgessen a játékban lévő hibákról valami fejessel az EA-től. Láttál tőle ilyen próbálkozást ?
Esetleg valamilyen felhívást hogy most már tényleg javítsátok ki ezeket mert ez így a fifa megcsúfolása és játszhatatlan ?
Mindig azok a legnagyobb hibások akik tehetnének ellene de mégis kussolnak.
Ugyanarról a Castroról beszélünk aki 2 éve amikor jött TOTY és próbálkoztak egy #fixfifa kezdeményezéssel ő meg azt mondta nem érdekli mert az ő 1millió fifa pontja úgysem számít ?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Igen, szoktak a hozzá hasonló influenszerekkel promózni különböző eventeken, Castro meg elég opportunista ahhoz, hogy segget csináljon a szájából és elfogadja ezeket a felkéréseket.
De ha az EA lennék és konkrétan fifa pontokkal szponzorálnám őt, akkor először is valahogy elintézném, hogy magasabb pack luck-ja legyen. Mert ha azt látják az emberek, hogy ezer dollárokat kell elkölteni egy jó nyitáshoz, azzal csak elmegy a kedvük a költekezéstől.
Másrészt pedig megkérném, hogy ugyan már, ne kérje nyomatékosan a nézőit minden nap arra, hogy "NE KÖLTSETEK fifa pontra és hagyjátok ezt meg a tartalomgyártóknak, mert csak nekik éri meg".Castro-nak ez egy befektetés, ami többszörösen megtérül akkor is, ha a saját zsebéből fizeti.
Közepes mennyiségű követővel rendelkező, feltörekvő tartalomgyártóknál sokkal több értelme lenne a szponzorálásnak. Ők máshogy nem engedhetnék meg ezt maguknak, ha kapnának érte pénzt, akkor meg valószínűleg másokat se beszélnének le róla.De látom kurva okos akar lenni mindenki és megint az izgalmasabbnak tűnő konteo győz az észérvek felett. Hülyézzetek csak le, ahogy szoktatok.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz #16514048 #40816 üzenetére
"Közepes mennyiségű követővel rendelkező, feltörekvő tartalomgyártóknál sokkal több értelme lenne a szponzorálásnak. "
tehát akkor te előbb szponzorálnál közepes követőkkel rendelkező vloggereket, mint a "legnagyobbat"?
már bocs, de ez kb mintha mondjuk az Adidas vezérigazgatójaként te inkább szponzorálnál egy Union Berlint, Paderbornt, mert szted így több mezt fogsz eladni, mintha a Bayernt szponzorálnád...XONE: LedyGyusziHU
-
arpo04
őstag
-
szabyka95
őstag
-
Sanyyka
aktív tag
válasz Zimmi91 #40811 üzenetére
Ez most a csapat, két kérdésem van Hozzád vagy bárkihez ( is ) aki szívesen segít:
- a két st jobb/bal oldali felállása így OK vagy cseréljem meg?
( nekem a WF miatt fordítva tűnne jobbnak, de valszeg rosszul gondolom )- van-e pár100e coinért komolyan fejlesztendő/fejleszthető pozíció ( rb, cdm, rcm untrade, azokat nem bántanám ) és mi/ki az?
- van-e jobb választás valamelyik chemre és mi az, ha igen?
( Bocsi a béna beillesztésért... )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz LedyGyuszi #40817 üzenetére
Azt szponzorálnám fifa pontokkal, aki másokat nem beszél le róla miközben nyitja őket. Mivel a nagyobb tartalomgyártók a saját pénzüket elköltve is hülyére keresik magukat, ezért valószínűleg könnyebben meg lehet venni a véleményét annak, aki magától nem lenne erre képes.
Nem kell kiforgatni a szavaimat.
A te hasonlatoddal élve ez olyan, mintha én az Adidas-ként szponzorálnám a Bayern-t, ők meg a közösségi médiában azt harsognák folyton, hogy ne vegyél Adidas-t, mert túlárazott szar...Szerintem nem lenne jó üzlet. Igen, főleg azért, mert nagyok és sok emberhez eljut a számomra előnytelen üzenetük.
(#40818) Fifaisshit:
Esetleg érvekkel alátámasztva cáfold meg, ha nem értesz egyet...
"megint nincs igazad", úgy mondod, mintha pont neked nem mondtam volna elég új dolgot a játékról.[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Uraim!
Olyan jó idő van itt Horvátba, hadd ne kelljen vitákat olvasni.
Kit érdekel a büdös Castro?
Hadd nyissa el a fél házát, vagy az ea vagyonát, ha ahhoz van kedve, a marketingre amúgy se sajnálják a lóvét.
Nektek megjött a twitch tots? Nekünk jó nagy senki esett.
Dávid vérét meg ne szívjátok, arra ott vagyok én.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
LedyGyuszi
addikt
válasz #16514048 #40822 üzenetére
valszeg ezért is nem dolgozol marketing területen...
attól, hogy beleböfög a mikrofonba párszor egy ilyet, még ugyanúgy venni fogják a fifa pontokat.
a vizuális élmény sokkal jobban megmarad az emberben, mint hang! lásd tv-s reklámok vs. rádiós reklámok.
ők csak a csillogó kék nyitásokat látják + azt, hogy fifa pontból nyitja. Az agyatlan Jancsikák meg nem kereskednek, nincs coinjuk, így mi marad?Fifa pont.ráadásul a fifa vloggerek fogyasztó bázisa kb ugyanaz a kör. tehát aki fel van iratkozva Tóbiásra, az fel van iratkozva valszeg Castrora is (kb.1,5m emberről beszélünk esetében). Viszont fordítva ez nem igaz.
csak viszonyításképpen (nem tudom még kik vannak, nem nagyon követem őket nyomon):
Ovvy kb 600k
Boras kb 240k
NephenteZ 1,8k
inceptionXx 50k
ZwebackHD 1MAz a 1,5M ember gyorsabban fog növekedni, mint mondjuk egy középosztálybeli Ovvy. Jobban marketingeli magát Castro. A növekmény meg még nagyobb reklám.
Tehát pöröghetsz 1-1 bebüfin, kutyát nem érdekli!
Az meg, hogy Castro a saját vagy az EA pénzét költi fifa pontokra, sztem sosem tudjuk meg!Vagy esetleg lemaradtam és már a vásárlási folyamatot is streamelte?
Az Adidasos példánál maradva: lehet nem a legjobb példa volt, de a lényege nem ment át (beakadt a bebüfis lemez): de a nagy cégek is azokat szponzorálják jobban, akik népszerűek, bevételt generálnak és a legnagyobb fogyasztói bázissal rendelkeznek.
Lehet, hogy szponzorálja Ovvyt is, de korántsem annyira, mint Castrot (Lásd Egy Vidi is focizhat Adidas mezben). Persze lehet felfutó csillagokat szponzorálni, de azok még csak kósza ígéretek, bevételt nem nagyon hoznak...Jah és mexikói puffadt speedy gonzález szinte minden EA-s eseményen ott pödri a bajszát, kapja tesztre a fifa20at, stb...
Lehet továbbra is pörögni ezen, de felesleges. Castro szépen szponzorálva az EA által!
De egyébként tényleg, kit érdekel ez az ökör? meg amúgy kinek van ideje ezeket nézni, ahelyett hogy p@@@kat simogatna vagy játszana?
[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #40827 üzenetére
#mpsg
mexikói püffedt/puffadt speedy González
Szabi: új patch???
augusztusban?
Nem viccelnek az ea-s srácok!
Köszi az infót!
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
törölt tag
válasz LedyGyuszi #40827 üzenetére
"Vagy esetleg lemaradtam és már a vásárlási folyamatot is streamelte?"
Konkrétan amúgy igen.
De persze ez nem jelent semmit, mert biztos az EA adta rá a pénzt..."valszeg ezért is nem dolgozol marketing területen..."
Grafikusként tudom jól hogy mit jelent a vizuális élmény és van valamennyi fogalmam a marketingről.
Lehet csűrni-csavarni, az sehogy nem jó reklám, ha közben azt látják, hogy több ezer dollárokat kell elkölteni egy jó lapért. Ahogy az sem, hogy minden nap elmondja, hogy ne költsön senki fifa pontra.
A valódi szponzorok termékeit ő sem így reklámozza. G Fuel-nál például miért nem elég hogy látják ahogy azt issza, miért kell róla jókat mondania?
Vagy az EA-s eseményeken miért csak jókat mond a játékról? Azért, mert azokért valóban pénzt kap.
[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
Én meg marketing cégnél vagyok grafikus.
A negatív reklám is reklám. Myth solved.
We are only Stardust...
-
szabyka95
őstag
nem mintha mi nem vennenk meg a fifa 20t, annak ellenere h mennyire felb.sz minden hetvegen
-
-
etaclan1984
őstag
válasz #16514048 #40829 üzenetére
Szerintem Castro 1.5M nézőjéből szinte az összes arra emlékezik majd minden pack openingnél hogy 1.5 órán át üvölt egy CR nyitás után. Nem arra hogy beböfögi hogy amúgy ne vegyetek fifa pontot. Az EA csak megvonja a vállát, tegyük fel valami szövevényes úton Castro kapott 1 millió fifapontot, a nézői meg feltöltöttek miatta kb 10milliót. EA-nek szerinted nem éri meg ? Házon belül marad a pénze és az 1 millió fifa pont az EA-nek nyilván nem 8400 dollárba kerül.
Akik meg őt nézik szerinted utána számolgatnak hogy ez a CR 4500 dolcsijába fájt amúgy ? -
LedyGyuszi
addikt
válasz #16514048 #40829 üzenetére
"Grafikusként tudom jól hogy mit jelent a vizuális élmény és van valamennyi fogalmam a marketingről."
Tudom! Nálunk a takkernőnek is van némi fogalma a befektetésekről!
Pl. ha talál egy ezrest, akkor szépen befekteti a bukszájába." G Fuel-nál például miért nem elég hogy látják ahogy azt issza, miért kell róla jókat mondania?"
Különböző marketing stratégiák vannak, de gondolom ezt neked nem kellene ecsetelnem...
Haveromat a Miller szponzorálja. Minden hétvégén posztolnia kell, ahogy a dj pultban ott Millerezik, csak azt ihat nyilvánosan és stb... De neki nem kell jókat mondania róla...A marketing szerződéseknek különböző kritériumai lehetnek, de nem minden esetben van kritérium.részemről lezárva a téma...
(#40833) etaclan1984:
plusz nem mindenki nézi élőben, eltekeri, csak a nyitást nézi...fele meg sem hallja azt a mondatot...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azért nem lehet összehasonlítani, mert azt a törvény írja elő, hogy rajta kell lennie, nem a cigi gyártók akarnak maguknak negatív reklámot.
Akármennyire nem hatja meg a függőket hogy mit mondasz, meg akármennyire is fontos a vizuális élmény, ha valaki fizet érte hogy reklámozz valamit, akkor nem fogja engedni hogy közben ellene kampányolj. Ezt kár tovább bonyolítani.
(#40834) LedyGyuszi:
"de gondolom ezt neked nem kellene ecsetelnem..."
Hát ha szerinted a grafikusnak annyi köze van a marketingnek, mint a takarítónőnek a befektetéshez, akkor inkább tényleg ne ecseteld.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz etaclan1984 #40833 üzenetére
Jól van, akkor legyen neked igazad.
Tartsd baromságnak továbbra is amit írtam, hiszen elképzelhetetlen, hogy a saját pénzét költse Castro fifa pontra, biztos nem térülne meg neki.Nyilván minden mögött az EA van, ez sem lehet kivétel.
(#40836) LedyGyuszi:
És még a smiley-t is véletlenül raktam csak oda.
(#40838) Jinxb1rd:
Ha megtérül (márpedig ilyen nézőszámnál megtérül), akkor inkább nem költeni lenne hülye.
[ Szerkesztve ]
-
arpo04
őstag
válasz szabyka95 #40841 üzenetére
Termeszetesen o, mivel a munka nemesit o meg ezt nem tudja.
Egyebkent meg olyan eszmecseret folytattok ami talalgatason alapul. EA nem fogja kozolni,ahogy a bajusz kiraly se van e koztuk megalapodas. Feltetelezeseken meg kar is vitazni. Mind ket oldalnak lehet igaza es meg se.Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
törölt tag
válasz Fifaisshit #40845 üzenetére
"Gondolom megvan a magyarazatod"
Igen, az hogy olvasd el először az egész beszélgetést és értelmezd hogy miről volt szó.
-
LedyGyuszi
addikt
Javaslom, lépjünk túl a dolgon!
[ Szerkesztve ]
-
boff
senior tag
Sziasztok! Fifa 19-et érdemes még megvenni vagy inkább várjam meg a 20-at?
-
Szigma70
addikt
válasz LendvaiFeri1 #40848 üzenetére
Ez melyik tengerpart?
Dagály van? Mert az ég az kék
@boff
Persze, hogy érdemes, most nagyon jó.
Nekem pont van egy eladó
(komolyan)
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest