-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
Srácok
Akinek van Prime Pelé je, az hol játszatja?
Nálam bal Cam 4231 ben, de annyira nem adja, és ki is döglik a 70. percre. Jön helyette Lozi, és 20 perc alatt többet tesz mint az öreg.
Nem jó ez így.[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Mrguba
őstag
Sracok swap plaer mar nem lesz?
-
eM'82
addikt
Valaki játszik Sony 9005ösön + Xbox One X? Input lagra lennék kíváncsi, hogy mennyire feltűnő?
Köszi -
-
dtrms
aktív tag
válasz szabyka95 #41307 üzenetére
Nagyon durván érződik szerintem. Nekem egy elég durva TV-m van és még azon is nehezemre esik játszani, miután egy 240hz-es 1ms-os monitorom van. Konkrétan a film nézés is rossz a monitor képe után, de nyilván meg lehet szokni.
Szerintem casual szinten se túl kellemes 20ms mellett játszani.
-
szabyka95
őstag
az biztos hogy jobb, erzodik 100 %
de fenntartom hogy sokkal fontosabb a ghosting hianya mint a refresh rate v response time
teljesen elvezheto 60 on ghosting nelkul, persze, 144 v 240 jobb lenne de ez van
emellett lehet 500 hzes is a kijelzo ha ghosting van, 10 p mulva mar faj a fejed20 ms valaszido 60 hz mellett az kb 1.5 kepkocka kesest jelent, a timed finishinget allitolag lehuztak 3 kepkockara (a toleranciajat h eltalald zolddel) ugyhogy eleg necces.
de ismetlem, aki komolyan akar jatszani az monitort vesz
nem csak a valaszido miatt, hanem kozelebb ven, jobban betolti a FOVod (field of view, latomezo)[ Szerkesztve ]
-
arpo04
őstag
240Hz konzolhoz? One x csak 120 bir nem hiszem a ps jobb ennel. Ha pc-n hasznalod az mas. Amit vettem monitort a one x-hez mar azt se tudom kihasznalni. Talan a kovetkezo generacios gepnel. Pont ezert le is csereltem az x-et egy ps4 prora.
[ Szerkesztve ]
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
dtrms
aktív tag
válasz arpo04 #41313 üzenetére
240hz a PC-m miatt van (144-est akartam, de jött egy ilyen lehetőség, hogy utolsó darabos monitor volt és ugyan annyiért vettem meg, mintha 144-est vettem volna. A 240hz-nek az ég világon semmi értelme nincs, mert észre se veszed a 144-hez képest a különbséget). A PS csak 60-at tud csak az a nem mindegy, hogy ezt milyen válaszidővel kapod meg. Erre utaltam, hogy a 20ms az durva szerintem nagyon. Én TV-n nagyon megérzem, hogy nem olyan gyors a válaszidő.
(#41312) szabyka95: ez tény, hogy a ghosting még rosszabb. Illetve ha valaki nem szokta meg a 144hz-es 1ms-os válaszidőt, akkor a szemének nem is lesz furcsa. Mielőtt nem használtam ilyen gyors monitort nem hittem, hogy van különbség a kettő között. De egy hét használat után nem bírtam ránézni a tv-re...
És igen! Online játéknál, aki kicsit is komolyabban veszi annak monitor kell. Nekem 55-ös TV-m van és fifánál kb elfárad a nyakam 2-3 meccs után annyit kell forgolódni (nyilván ez túlzás, de tényleg kellemetlen)
Én csak full single story gameket játszom tv-n.Szerk.:
Ma már van egyébként 144hz-es IPS (!!!) monitor 1ms-os gtg válaszidővel olyan 120-140 ezer körül. Az a legjobb vétel most szerintem. Ráadásul 27 colos ha jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
-
K.J
senior tag
Sziasztok!
Valaki emlékszik esetleg, hogy mi volt a moment ikon lapok sajátja? Valami dinamikus képek a kártyákon?
Ilyesmire emlékszem, viszont nem igazán tapasztaltam semmit. -
szabyka95
őstag
válasz arpo04 #41321 üzenetére
Lehet 49 is (32:9 es kepatloju is van, tkp akkora mint 2 27es), mert a ps csak 16:9 et tud, az a 34 es pont akkora mint a 27es magassagra, csak szelesebb
2560x1440 pedig megint nem jo a psre mert vagy 1080pt nyom ki, vagy 4 kt. Ha a monitor 1440p akkor az 1080pt felskalazza 1440pre, ami megint szar mert aliasing lesz, függetlenül attol h bicubic, lanczos, v bilinearis interpolaciot hasznal,mert 1440 nem oszthato 1080 al, 4k eseteben egyszeru skalazni mert siman megduplazza a pixeleket (nearest neighbor)
A problema ott van h ezt a monitor csinalja nem a ps[ Szerkesztve ]
-
-
MdewC
nagyúr
Srácok!
Nagyon kenitek vágjátok ezt a témát, engem személy szerint érdekel is viszont legyetek kedvesek ezt priv folytatni.
Nagyon köszönöm.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
forras2
őstag
A jelenlegi játékból át tudunk vinni valamit a fifa20-ba, vagy ott egyenlően 0-ról indul mindenki?
-
szabyka95
őstag
Valoban nem temaba illo, de igy jatek vegere mar mind1, jatszik meg valaki?
A monitor tema pedig elegge fontos, ha jo a monitorod gold3 bol automatikusan elite 2 be repulsz[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Edgar2621 #41327 üzenetére
Tőlem azt csináltok amit akartok.
Csak finoman jeleztem az uraknak, hogy néha mást is írjanak.
Mi mazoistába toljuk Ferivel.
Feri ráment megint sb top 100-ra, én div 1 rank 1-re.
Feri kitoszta Figot, most moments Maradonát fejezi be hamarosan.
Nem viccel a pali.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Szigma70
addikt
20 éves , kocka, Fifázni tudó szűz fiúcskát hamarabb találsz, mint 20 éves szűz csajt.
Más:
Én idén a standard, legolcsóbbat veszem. Az EA előfizuval így is van 10 óra előjátékra lehetőség,
Ennél többet a korlátlan 3 napossal sem tudnék beletenni esténként. A pakkok, meg a loan szarok meg semmit se érnek.Jól kalkulálok?
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 22 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest